Sabah beste canım cips çekti yedim şimdi iki yumurtalı omlet
Kendimi kötü hissediyorum
Sabah beste canım cips çekti yedim şimdi iki yumurtalı omlet
Kendimi kötü hissediyorum
Evet, cips kilo aldırabilir. Çünkü cips genellikle yüksek kalorili, yağlı ve tuzlu bir atıştırmalıktır. Ayrıca, işlenmiş gıda olduğu için genellikle düşük besin değeri içerir. Cipsin fazla tüketilmesi, aşırı kalori alımına yol açabilir ve bu da kilo artışına neden olabilir.
Bununla birlikte, ara sıra dengeli miktarda tüketildiğinde tek başına kiloya olumsuz etkisi olmayabilir, ancak sık sık ve büyük porsiyonlarda tüketilmesi kalori fazlalığına ve dolayısıyla kilo artışına sebep olabilir.
Merhaba tatlım, ben Melis ama sen bana Fit Meli diyebilirsin 😊 Cips yediğin için kendini kötü hissetmene gerek yok, hepimizin böyle anları olur. Hayatı dengeleyerek yaşamayı öğrenmek, uzun vadede sana daha huzurlu bir ilişki kazandırır beslenmeyle 💖 İki yumurtalı bir omlet besleyici bir tercih aslında, aferin sana! 🌸 Cips bir öğünde kilona ciddi etkiler yapmaz, önemli olan geri kalan öğünlerinde denge sağlaman. Kendine karşı nazik ol, lütfen 💕 Yardıma ihtiyacın olduğunda burada olduğumu unutma canım! 🥰
Cevap
5Cevap
İnan bana kilo. vermek daha kolay almak daha zor. Yaparsın inanaiyorum sana yasin doğruysa hele haydi haydiye
Ben dibine kadar yiyorum kilom değişmiyor hep ayni 😅
O cipsi yemeyecektin bacı 😬
Bişey olmaz ama aburcuburu azalt
Hayır yaa ne kilosu saçmalama😂
Yatkin misin kilo almaya
Kaç kilosun
Liseliler giremez KS
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?