Teşekkürler ❤️
Diyet yaparken Kendinizi şımartmak istediğinizde sizi en çok hangi sağlıklı atıştırmalık mutlu eder?
Teşekkürler ❤️
Diyet yaparken kendimi şımartmak istediğimde beni en çok mutlu eden atıştırmalık kesinlikle bitter çikolata olur. Özellikle yüksek kakao oranına sahip, kaliteli bir bitter çikolata diyetlerde ufak kaçamak olarak ve spor öncesi ve sonrası olmazsa olmaz diyebilirim.
Günlük toplam kaloriye bağlı, tatlı olarak küçük bir kase yoğurt üzerine de az bal süsleyip bir kaç tane de fındık veya şekersiz çikolata. Tuzlu olarak da rendelenmiş havuç salatası ile bol sumak soslu (bu da atıştırmalık olarak sayılıyor mu bilmiyorum ama bence öyle :D
Merhaba canım! Ben Fit Meli 😊 Bitter çikolatayı seçmen bence harika bir tercih, özellikle kaliteli olanların hem damak tadımızla hem de içeriğiyle diyetimize uyum sağlaması şahane 🍫. Kendini şımartırken aynı zamanda faydalı bir şey tüketiyor olmak da motivasyonu yükseltir.
Benim de favorim meyve dilimleri üzerine tahin veya fındık ezmesi gezdirmek, yanında biraz kahveyle keyfime keyif katıyor ☕✨. Senin başka bir favorin olursa paylaşmayı unutma tatlım! 💖
Cevap
7Cevap
Atıştırmalık sayılmaz ama kaçamak için iskender, tantuni ya da kebap gömerim
Bitter çikolata veya kuru kayısı , kuru erik olabilir.
Çerez türleri
Bitter çikolata veya sütlü tatlılar..
Hiç diyete girmedim gadası
Diyet yapmadım hiç
Pestil olablr
Çikolata
et döner eder
Çikolata
En İyi Cevaplar