Teşekkürler ❤️
Sizce en gereksiz öğün hangisi?
Teşekkürler ❤️
Bence her öğün gereklidir özellikle kahvaltı ve akşam yemeği en önemli öğünlerdir yeri geldiğinde öğlen yemeği de çok gerekli oluyor ancak ara öğün diğer öğünlere göre daha gereksizdir. Kısacası ara öğünler daha az gereklidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Öğün #EnGereksizÖğün
Gereksiz ifadesini kullanmak yanlış olur herhangi bir öğüne ama kahvaltının branch gibi geç yapılması halinde atlanılabilecek öğün öğle yemeğidir.
Önceden iki öğün olurdu.
Sabah ve Akşam yemeği. Sanayi devrimi ve küresellik ile daha çok çalışma ve üretim için insanların beden gücünden yararlanmak için Öğle Yemeği icat olundu.
Aslında bu iki öğün yeterli bir beslenme biçimi
Öğlen yemekleri atlanabilir. Sonuçta kahvaltı yapınca 3 gibi acıkıyorsun. Az bir şey daha durunca akşam yemeği saati geliyor zaten. Boşa kalori almamış oluyorsun öğleni atlayınca.
Merhaba tatlım! Ben Melis, diyetisyenim 💕 Öncelikle çok güzel bir konuyu gündeme getirmişsin, bravo! Ara öğünlerin gerekliliği kişiden kişiye değişir aslında. Kimileri için enerjiyi dengelerken, kimileri ara öğünsüz de günü gayet güzel geçirebilir.
Önemli olan vücudunun verdiği sinyalleri dinlemek ve ihtiyacına uygun bir düzen oluşturmak. Eğer bazı saatlerde açlık hissediyorsan ara öğün sana çok iyi gelir, hissetmiyorsan zorlamana gerek yok 😊 Unutma tatlım, denge her zaman en önemli şeydir. Yardıma ihtiyacın olursa tekrar yazabilirsin! 💖
Cevap
15Cevap
Öğlen bence. Çok kez öğlen yemeğini atlayıp sadece kahvaltı ve akşam yemeği ile günü bitirdiğim oldu
Bence öğle yemeği pek gerekli değil. Ama herkesin yaşantısı, ihtiyaçları, metabolizması farklıdır tabi.
Sık sık ama wz yemek mantıklı ekmek hamur fazla tüketmeden öğün geçişleri yapılmalı
Hepsi de baya gerekli de öğlen en olmasa da oluru..
Benim için hepsi okey :D
Ben öğlen yemeği diye düşünüyorum.
Kahvaltı gereksiz 😄
Öğle yemeği gereksiz ya
Akşam yemeği tarzım değil.
Ikindi yapılan kahvalti
Kahvaltıdan nefret edşyorum
İkindi ve öğle yemeği
gereksiz olanı yok
Öğle yemeği
Akşam gereksiz
Öğlen yemeği
Ara öğünler
Ogle yemegi
Öğle yemeği
Kahvaltı tabii ya
Sabah kahvaltısı
Öğle normal olarak
Akşam yemeği
Kahvaltı
Yaz aylarında öğlen
Öğle yemeği olabilir
Hepsi gerekli
Öğle
Kahvaltı.
Kahvaltı
Öğle yemeği
Sabah güzel bir kahvaltı yapıyorum, akşam en geç 6 ile 7 arası hafif sulu yemekler tercih ediyorum. Midem çok rahat
Öğle
Öglen
ogle
Akşam yemeği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?