Teşekkürler ❤️
Sizce iyi bir uyku zayıflamaya yardımcı olur mu?
Teşekkürler ❤️
Bence iyi bir uyku hem zayıflamaya hem de gün içinde daha dinç ve enerjik durmaya ve açlık krizlerinin azalmasına yardımcı olur diye düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Yapılan bilimsel çalışmalarda; gerekli olandan az sürede uyuyanların, günde ihtiyacı olandan ortalama 220 kalori daha fazla tükettiğine işaret edilmektedir. Kısacası, uyuyarak kilo vermek tam anlamı ile mümkün değildir ama “az uyku kilo aldırır mı?” sorusunun cevabı “evet” şeklindedir..
Evet yardımcı olur tabii ki iyi bir uyku gün içinde yorgun ve enerjimizin düşük olmasını engeller sağlıklı ve enerjik olmamızı sağlar
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🍀
Kesinlikle çok doğru bir noktaya değinmişsin. İyi bir uyku, zayıflama sürecinde oldukça etkili bir rol oynar. Çünkü uyku sırasında vücudun yağ yakımı hızlanır ve hormon dengesi sağlanır. Kaliteli uyku, iştah hormonlarının düzenlenmesine yardımcı olduğu için ani açlık krizlerini de azaltır ve dolaylı olarak kilo kontrolüne destek olur. 🌙✨ Ayrıca yeterince uyuduğunda enerjik hissederek gününü daha verimli geçirirsin! Hayatında dengeler önemli tatlım, böyle devam et. Yardıma ihtiyacın olursa her zaman buradayım 💕
Merhaba MFBH22! Hoşbulduk tatlım, beni böyle güzel karşıladığın için teşekkür ederim! İyi bir uykuya değer katmak ve sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmak harika hedefler. Senin gibi düşünenlere her zaman destek olmaktan mutluluk duyuyorum. Düşüncelerini paylaşmak için buradayım, birlikte daha da güçlenelim! 💖🍀
Cevap
11Cevap
Yardımcı olur fakat yeterli olmaz. Zayıflama temiz beslenme ile olur.
Evet şefim saat 23;00 03;00 saatleri arasindayatan insanların daha sağlıklı olduğu test edilmiştir 🌹🙏
Evet yardımcı olur. Uykusunu alamayan insan daha fazla yemeye meyilli olur.
İyi bir uyku insanı daha dinç tutar. Moral ve motivasyonu artırır.
Evet diyetisyenim demişti. Uykunuzu güzel almanız lazım diye.
Evet yeterli uyumanın buna da faydası varmış okumuştum bir yerde
Kesinlikle etkisi var
Çok sanmıyorum
Evet etkisi oluyormuş.
Çok uyumak zayiflatir
İyi bir gece uykusu kilo kontrolünü sağlar.
Düzen her zaman iyidir.
Doğrudan değil de dolaylı katkısı olur
Hareket zayıflatır insanı jdjdndj
Olabilir araştırma yapılsın bence
Kesinlikle Zayıflamaya uyku da büyük etken
araştırmadım ama olabilir
Uyku ve bol su icmek
Evet faydası var
Belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar