Diyet & Beslenme 1.70 boy olup 46 kilo olmak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne kadar yersem yiyim alamıyorum genetik galiba kan alındı temiz çıktı kilo almama engel durum yok ama çok zayıfım dahiliye gitsem alır mıyım * Güncellemeler11 ay Doğduğumdan beri zayıfım bıktım artık bende kilo almak istiyorum herkes çok zayıfsın diyor zayıfımda 1.70 boy olup 46 kilo olmak? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 11 ay Diyet & Beslenme konusunda 475 cevap paylaştı. Sakin kilo alma bence 1.70 boya 46 kilo gayet güzel ve hos hata 48 kg olsan tam ideal ama 46 kg bile muthis bir zayiflik 0 0 Yorumla
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Çok zayifsin ama 0 4 Yorumla Soran 11 ay maalesef 🥺 Yorumla Ryndiaa 11 ay Benimde tam tersi 2 katından fazlayim senin Yorumla Soran 11 ay Versene kilo bana skwowoosd Yorumla Ryndiaa 11 ay Definasyondayimda yavaş yavaş veriyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sakin kilo alma bence 1.70 boya 46 kilo gayet güzel ve hos hata 48 kg olsan tam ideal ama 46 kg bile muthis bir zayiflik
Çok zayifsin ama
maalesef 🥺
Benimde tam tersi 2 katından fazlayim senin
Versene kilo bana skwowoosd
Definasyondayimda yavaş yavaş veriyom
Sıkıntı stress icinde misin?
Oo iskelet hanım nasılsınız
Obez olmak ister misin😂
Mükemmel bir şey kıskanıldı
Sağlıklıysan alma
Diyetisyene gitsen
Bence iyi kilon