Teşekkürler ❤️
Baklava yemek diyeti bozar mı yoksa masum bir kaçamak mı?
Teşekkürler ❤️
Baklava içerdiği yüksek şekerden dolayı yüksek kolorili bir besindir bundan dolayı diyetteyken baklava gibi şerbetli tatlılar pek önerilmez. Ancak ayda 1 adet olacak şekilde baklava yemenin diyete bir zararının olacağını düşünmüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Baklava #DiyetteBaklavaYemek
Diyetin sürdürülebilirliği açısından bu tip kaçamaklar önemli. Diyetisyene sorsan yok der ama her şeyi diyetisyenin dediğine göre yapsan yandın zaten. Kendine haftalık hedef koy tartıda o hedefe ulaşırsam kendime ödül vereceğim de ve ulaşırsan ödül olarak baklava ya da canının çektiği ama diyette yiyemeyeceğin ne varsa ye ama çok da abartmamak lazım tabi çok abartırsan emeğin boşa gider verdiğin kiloyu tekrar alır ve yine onu vermekle uğraşırsın.
Ayca bir yeniyorsa ve 2 dilimi geçmiyorsa bozmaz. Hatta aksine, diyette süreklilik haline getirilmediği sürece arada bir kaçamak yapılması gerekiyor zaten.
Cevap
19Cevap
Bozar ya ama bir taneden bir sey olmaz o da ayda yılda bir olsun ama sjsjshs
aksine o kadar diyet yapılıyosa asla baklavayla vs kaçamak yapılmamalı. bütün şeker deperlerinle insulin direncinde oynarsın yapma emeğine yazık etme
@kosemde_agliom diyet kısıtlama olur yasaklama olmaz bu yicekler hayatimizda hep olacak... birinde hayır olmaz dersin otekinde tamam dersin porsiyon önemli
Dimi😄😬😬😬
@Belayımdiyorum bozar kizim dur biz yeni basladik😀1 ay sonra yeriz bir dilim
Yazıklar olsun bi havuçlu tarçınlı kek yedirmedin 😄
@Belayımdiyorum bak canım çıktı kac saattir yürüyorum bu kadar yürümeye bir dilimi keke veremem bozuyorsun madem hakkıyla boz git Pizza ye değsin 😀
Yok istemem 😬
Porsiyon küçükse ve sık yapılmıyorsa masum kaçamak sayılır. Ama sık yersen diyeti bozar. Dengeyi bilmek önemli.
Diyetteyken istediğimi yerim yinede kilo veririm.
Önemli olan ne dozda yediğin ve yediğin şeyleri dengelemen
Baklava insanın karakterini bile bozar. Şahsen ben bir kilo soğuk baklava çalmayı düşünüyorum maddi imkansızlıktan dolayı
Bir tabak yemek yerine 2 dilim yenirse hiçbir şeycik olmaz. Yok diyet bozulur kilo alırsın diyenleri umursamayın.
Bence böyle haftada bir falan yapılıyorsa sıkıntı olmaz ama sürekli olarak oluyorsa evet diyeti bozar
Ayda bir de yenir , haftada bir de bence 😎 diyetisyen olsaydım danışanlarım yaşamıştı
Bence bozmaz diyeti sadece masum bir kaçamak 1 dilimden bir şey olmaz ye gitsin yaa 😅
Ye gitsin bea baklavanın aldıracağı kilodan ne olacak
Bozar çünkü şeker glikoz un yağ her şey var hiçte masum değil
Bozar tabi ki ben bile 14 günden beri tatlı un türü tüketmiyorum ekmeği bile kestim
yemeye bağlı yarım kilo yersen bozar 2 dilim yersen bişey olmaz :d
Ayda bir adet mi dayanamazsın ki bir tane yiyince bir tane daha canın ister 😅
çok parayla çok yemek beni bozsun ya beni bozsun 😜
Abartmadan yersen bir sey olmaz kendine yasaklar koyma bence
Masum bir kaçamak diyebiliriz 😂
Porsiyonu azaltırsa sorun olmaz
Ayarında ve arada bir olursa bir şey olmaz.
Kaç tane yediğine bağlı
Diyetteyken de yerim ya, bozacaksa bozsun.
Ayda bir bozmaz tabi😅😂
Ne kadar yediğine bağlı
Baklava mı neyli ama?
Hiç mi yemicez sanki
Haklısın tabiki
Baklava pek sevmem
Hem de nasil bozar.
Baklava❤
Bozarr
Kesinlikle bozar minnoş
Dilimine bağlı
ye 5 tane ye