Diğer 176 boylu erkek kardeşlerim pantolon boyunuz kaç cm bende bacak takıntısı var bana yardımcı olurmusunuz? mitroglu27 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pantolon boyunuz kaç cm? Bacak boyu Patolon boyu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 176 boylu erkek kardeşlerim pantolon boyunuz kaç cm bende bacak takıntısı var bana yardımcı olurmusunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XBatuX Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl 30 32 arası değil mi? Kişiden kişiye değişir. 0 3 Yorumla mitroglu27 +1 yıl Kardeşm ben yazamamışım bacak boyu kardeşim Yorumla XBatuX +1 yıl E tamam bacak dedim cm olarak değil de ölçü birimi var ya onun. Yorumla mitroglu27 +1 yıl Bak benim boy ayakkabısız 176 boyum vaarr 102 pantolon uzunluğu bacaklarım kısa geliyor bana ben hatta yukarı çok çekiyom çekmesem 97 e felan düşer Yorumla
4l1k0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. bendede oyle kardesim 186 ben 180 pantalon uzun 0 10 Yorumla mitroglu27 +1 yıl Bacak boyun kaç senin kardeşim Yorumla 4l1k0 +1 yıl bilmiyorum ama 100-110 vardir Yorumla mitroglu27 +1 yıl Kardeşim valla aynaya baktığım zaman kısa görüyom bacaklarımu herkes güzel orantılısın diyor ama 3 yıldır bunun yüzüne piskolojim bozuldu dismorfobi rahatsızlığına düştüm Yorumla 4l1k0 +1 yıl bosver kardesim şideal boydasin Yorumla mitroglu27 +1 yıl Saol kardeşim teşekkürler yorumların için Yorumla 4l1k0 +1 yıl rica edrrim. kompleksli olma Yorumla mitroglu27 +1 yıl Nasıl nedemek o kardeşim Yorumla 4l1k0 +1 yıl yani bende mesela eller kucuk ama takintili degilim. takintili olma Yorumla mitroglu27 +1 yıl Ben takıntılıyım ya kardeşim yoksa çevrem beni beğenir severler Yorumla 4l1k0 +1 yıl bosver kardes Yorumla
MavrinQ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 1.80 e kadar 32 yukarısı 34 0 5 Yorumla mitroglu27 +1 yıl Kardeşim ben yazmamışım bacak boyu Yorumla MavrinQ +1 yıl 32 cm değil bacak ölçüsü Yorumla mitroglu27 +1 yıl Sen bende boyunu söylüyon benim beden 33 111 bacak boyu oluyo ben kestiriyom 102 yapiyom boyuma göre bacağım kısamı anlamıyorum Yorumla MavrinQ +1 yıl Cm olarak bilmiyorum Yorumla mitroglu27 +1 yıl Peki kardeşim teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
30 32 arası değil mi? Kişiden kişiye değişir.
Kardeşm ben yazamamışım bacak boyu kardeşim
E tamam bacak dedim cm olarak değil de ölçü birimi var ya onun.
Bak benim boy ayakkabısız 176 boyum vaarr 102 pantolon uzunluğu bacaklarım kısa geliyor bana ben hatta yukarı çok çekiyom çekmesem 97 e felan düşer
bendede oyle kardesim 186 ben 180 pantalon uzun
Bacak boyun kaç senin kardeşim
bilmiyorum ama 100-110 vardir
Kardeşim valla aynaya baktığım zaman kısa görüyom bacaklarımu herkes güzel orantılısın diyor ama 3 yıldır bunun yüzüne piskolojim bozuldu dismorfobi rahatsızlığına düştüm
bosver kardesim şideal boydasin
Saol kardeşim teşekkürler yorumların için
rica edrrim. kompleksli olma
Nasıl nedemek o kardeşim
yani bende mesela eller kucuk ama takintili degilim. takintili olma
Ben takıntılıyım ya kardeşim yoksa çevrem beni beğenir severler
bosver kardes
1.80 e kadar 32 yukarısı 34
Kardeşim ben yazmamışım bacak boyu
32 cm değil bacak ölçüsü
Sen bende boyunu söylüyon benim beden 33 111 bacak boyu oluyo ben kestiriyom 102 yapiyom boyuma göre bacağım kısamı anlamıyorum
Cm olarak bilmiyorum
Peki kardeşim teşekkürler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!