Neden oraya gittiğim için dalga geçiyorlar
Yoksa orası kötü biryermi?
Yoksa orası kötü biryermi?
Insanlar ne zaman akillancaklar cidden anlamıyorum! ! sinirlenmemek elde değil sonuçta bir sağlık sorunun var ki gidiyorsun o zaman zenginler psikoloğa gidncde dalga gecsinler sen onlara bakma
Ama çok üzüyorlar
Arkadaşım bakma sen onlara torba değil ki ağızlarını buzesin onlar insan olmayı öğrensinler ilk once yarin birgün kendi başlarına gelmicekleri ne malum ya da çocuklarının üzülme sen
Keşke herkes senin gibi olsa o zaman dünya daha güzel bir yer olabilir.
Elbet bir yerlerde hala iyi insanlar var😊 inancını ve umudunu kaydetme hayatta kötü Insanlar kadar iyi insanlarda var karsina burgun insAllah cikar buarada insanların dediklerini fazla dikkate alma
Teşekkür ederim. Öğretmenime anlatacağım çok iyi biri var diye olurmu
Olur asıl ben teşekkür ederim lütfen kendini uzme arkadasim 😊hayat gzuel hayallerinin peşinden kos sen ilk once kendine inan 💪
Bide boyama kitabımdan sana boyama yapıyımmı
Olur severim yap tabi ki
Nasıl göstericem
Gostermesende olur sen boya odana as altına wampirella yaz 😀hatıra kalsın böylelikle baktıkça soylediklerim aklına gelie mutlu olursun
Öylede yaparım ama ben göstermekte istiyorum
Yok sende kalsın benim yerime öğretmenine göster mutlu olur
Geçekten mutlu olurmu öğretmenim
Evet cok mutlu olur senin boyama faaliyetinde bulunup kendini geliştirip mutlu oldugun icin
Başka nelere mutlu olur
Sözünden çıkma yeterli
Birde aferin ağacı var üstünde elmalar var ben aferin alınca bir tane aferin elması boyuyorum sonra bütün elmalar bitince hediye alıyorlar
Çok iyi
Oraya engelliler geldiği için dalga geçiyorlardır. Oraya gitmek kötü birşey değil.
Ama yinede dalga geçmek ayıp dimi
Çok ayıp ama o dalga geçenler ayıptan anlamaz.
Niye anlamıyorlar
Cevap
0Cevap
Hayır aksine iyi bir şey
Ama niye dalga geçiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar