Şöyle birşey mantığın doğru hani her insan istediği gibi giyinir istediği gibi davranır evet resim heykel traş gibi sanatlarda genellikle çıplak insanlar manken olur ve insanlar onlara bakarak heykel yaparlar hani bu eskiden gelen bilinen birşey bu tamamen zihniyet ve görüşle alakalı sütyeninin gözüktüğünü söylüyorsun ama yırtıldığı için bunda senin suçun yok insanları tahrik etmek için açmadın ve üstüne üstlük tahrik olunca net bir durum yok sen ne zaman kendi istediğinle bir erkeği etkilemek istersin o zaman erkeğin de tahrik olma zamanı o zamandır ama sen normal çıplak fotoğraf atsan birçok insan fotoğrafınla tahrik olur ama benim görüşüm bence senin çıplak olmanın normal olmasını kabul edemeyen kişiler tabi bunu dine çekenler de olucak ama bilmiyorum avrupa da sorun olmuyor öyle şeyler avrupa da anonim cinsel ilişki olayı var türkiye de aynı şey olamaz çünkü birisi gider yapar sonra ki gün ya videosu internette ya da numarası 10 arkadaşı varsa onunda da vardır o yüzden senin bu görüşünü burda dile getirmen birçok kişi için sıkıntı ama cesaretine hayran kaldım bence her insanın düşüncesi senin tarzında olsa biraz daha ileriye yönelik ve erkek ve kadın da bu tarz durumlar da sorun yaşamaması için neyse uzun yazdığım için özür dilerim benim görüşüm bir nebzede olsa bu yönde
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNüdist biri olarak bencede çıplaklık -nudity - normal geliyor çünkü doğamızda bu var
20 Yorumla
Evet ben İzmir'liyim ve en çok açık giyimli kızlar burda ve ben kız olduğum halde kendi hemcinsimin popo yanaklarını görmekten artık miden bulandı iyice benim özgüvenim tam benim fiziğim güzel diye bu kadar açılmak kendine saygısızlıktır önce benim de fiziğim yerinde Allah korusun şortla taytla çıkmam sonra millete sapık muamelesi yapmaya gerek Yok ayrıca üsturuplu giyinene laf atılmıyor açık giyinene söyletiyorum genelde Şu mantık oluyor öyle de bakıyorlar laf atıyorlar böylede diyorlar ama öyle de olsa bu senin toplum içinde otobüste durakta orda burda poponu basenini göbeğini göğsünü aç istediğin kadar gibi bir rahatlığı sana sağlamaz üzgünüm artık ama kızların kendine saygısı kalmamış erkekler için açıyorsanız oranızı buranızı ya da kendiniz için yanlış noktadasınız erkekler açık saçık kızları sevmez kızlar
113 Yorumla- +1 yıl
Ben şu şekilde düşünüyorum zaten Türkiye erkeklerinin yüzde altmışlık bir kısmı Abaza ben kendimi sergileyip teşhir edip neden o düşük beyinli kısmın gözüne renk getireyim ben o kadar düşükmüyüm millet bana bakçak bir tarafı oynucak ben kendimi kötü kadınlardan farksız hissederim o şekilde bazı kızlar da kendilerine bakıldığını gördükçe EGO'larını şişiriyorlar kızım sana soruyorum senle kim evlenir ben cevap vereyim önüne geçen eğlenir acı gerçekler sen yolda ayağında topuklu altında üç parmaklık şort la gezip avel avel havalara bakarken bazı kızlar da üniformasını giymiş iş yerine ailesine ekmek parası götürüyor
- +1 yıl
@maya2395 şortu anladim da topuklu ne alaka adam ayaktan da tahrik oluyorsa bir zahmet ölsün
+1 yılYa açığı savunursun isteyen istediğini giyer dersin ya da kapalıyı savunursun kimse açık giymemeli dersin ama öyle bir insan çeşidi var ki kendi açık giyer her halti yer başka bir kız dizinin bir tık üstünde etek giyse laf yapar iste bunlar en kaşarlı kıskanç or. sbular birine birşey diyorsanız önce kendiniz yapmayacaksınız
23 Yorumla- +1 yıl
Ben açığı ya da kapalıyı savunmadım burda sadece karşındakine laf diyip daha beterini yapanlara ayar oluyorum
- +1 yıl
Ben öyle dğeilim
- +1 yıl
Senin için demedim zaten öyle salaklara denk geldim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
- Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kafana göre takıl gadasi ama dışarısı malum ön yargi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@maya2395 arkadaşımız çok güzel söyledi. Şu var birde böyle çok açık giyiniyorlar ve erkek ne tarafa kafasını çevirse öyle giyinen var bu durumdan dolayı da erkekte artık dayanamıyor oluruna bırakıyor evet tahrik edici bu durum zaten kadınlar tahrik edici çekici bir halleri var zaten öyle olmasaydı kadın erkek evliliğinden çok erkek erkek evliliği daha çok olurdu dırdır çok kadınlarda söylemek gerekir. Yabancı kızlar yatmaya meyilli erkeklerini tatmin ediyorlar kadınları kızları yatıcak erkek bulamıyor.
E burda ise kızlar hem aşırı açık giyiniyor hem erkek bana bakmasın diyor hem erkeklerle yatmayalım dokunmasınlar bize e nerye kadar bu yüzden dolayı erkek ne yapıcak ancak gözü bakmaya yarıyor elide masturbasyona sonuç erkeklere Abaza durumuna düşüyor.
Bir hayvana bile yemek vermesen evinde olsa dışarı çıkıyor bakıyor arıyor yemek bulup yiyor birde kapatsan odaya sana saldırıyor. Ne bekliyorsun ki.
Önceden iyiydi böyle çok açık kızlar yoktu giyim düzgündü rahattık şimdi ise hastaneye gidiyorsun kadın boxser atlet hastaneye geliyor heleki foruma git. Kilot tipi kot giyiyorlar üstüne süteyene kadar kazak mini kazaklardan zıplıyor eğiliyorlar hareketler havalar falan. Olan biz erkeklere oluyor. Yapan sizsiniz abaza samgası yiyen bisiz.59 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş hayvanlarla insanları kıyaslıyorsunuz, karşılaştırıyorsunuz.
Hayvanda irade, ahlak, vicdan yok.
Insanın iradesi, ahlakı ve vicdanı olmalı.
Erkek nefine hakim olacak her yeri çıplaklarla dolu olsa da. Abazalıgına kılıf uydurmak için suçu kadınlara yüklüyorsun. Boş yapmışsın resmen.
Cevap sahibi+1 yıl@AlparslanHan ben öyle görmüyorum aga köpekler dost gibidir. Haklısın insanları hayvanlarla karıştırdım hayvanlara hakaret ettim. İnsanlardan daha iyiler bir kedi bile yemeğini paylaşabiliyor ama dünyada nice insanlar açlıktan ölürken birilerinin günlük 500 tl mutfağına harcıyor. Görüşlerimiz farklı aga yazmasanda olur eksi atman yeter yani.
Soran kişi layiklikle soyunmanın alakası var mı bilmiyorum. Hakaret gibi geldi.- +1 yıl
Bakmazsa etkilenmez, abazalaşmaz, azmaz. Kadın istedigini giysin bunlar gözüne sahip çıksın. Senin erkek arkadaşın da kendine kılıf uydurmuş. Bakacak, tahrik olacak kişi kara çarşaflıdan bile tahrik olur.
- +1 yıl
Ne yapıyorsun şuan?
Cevap sahibi+1 yıl@AlparslanHan Aga kimse bit çarşaftan tahtik olmaz ama vucut hattı görmekten olur bunu sende biliyorsun neden gerçekleri konuşmuyorsun. Ne kadar bakmicak söylermisin. Ne kadar bakmicak? Kafayı nerye çevirsen varlar ne kadar kendi koruyabilirsin öyle giyinenlerden. Yapma bir çok kişi bunu biliyor. Söylemiyorlar...
Bana sorduysan eğer ne yapıyorsun diye aga Film izliyordum televizyonda birde paketim bitmişti ya 10 gb nasıl bitiyor anlamadım. O yüzden cevap yazamadım size.- +1 yıl
Olayı o kadar saçma yerlere çekiyorsun ki. Çıplaklığa normal baksaydınız bu kadar abaza olmazdınız. Acaba hayatında kaç tane çıplak vücut gördün kendinden başka? Çok farklı düşünüyoruz ve bence zihnin bir yerde tıkılı kalmış. Sen her vücut görmeye azıyorsan burada bir sorun vardır.
+1 yılKim demiş avrupa insani medeni,
Ne edep kalmiş ne haya çırılçıplak bedeni,
Açmaksa bedeni olmaksa medeni,
Desene hayvanlar bizden dahada Medeni...
Üstad Necip Fazil KISAKÜREK
Gerçi şimdilerde insan olmanın en büyük erdemlerinden olan ahlak ve bizleri hayvanlardan ayıran aklı yitiriyor ve tıpkı onlar gibi içgüdülerimize esir olup hayasızca yaşıyoruz.
Evet avrupaya özendirilen ve türlü oyunlarla dayatılan her türlü ahlaksızlığın kabullendirip, teşhir ve ifşanın yaygınlaştırıldığı günümüzün dejenere ve yoz toplumunun, hayata ve insanlığa bakış açısı gayet ortada.31 Yorumla- +1 yıl
Sizlere üzülüyordum, sizden sonrakilere ve sizin yetiştireceğiniz bireylere acıyacağım.
+1 yılDisari çıplak cikarsan oroc*pu cocuklari seni taciz eder. hatta defalarca tecavuze ugrarsin. Burası Türkiye. Ne yazıkkı. ve kimse kimsenin cinsel organini gormek zorunda degil. Sahsen ben igrenirim heryerde a*m meme görmekten. Ki zaten sapkinlik olurdu. Sen kapatmak zorunda degilsin ama başkası da görmek zorunda degil. Hani bazi insanlar vat ya ciplak foto atiyorlar tanimadiklarina. Mesaji aciyosun bilmediginden an avrat kufrediyosun. Çünkü bu taciz kimse kimsenin igrencligini gormek zorunda degil zaten guzel bir organ sa korur herkes
03 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi de olur k8mse kimseye dokunmazdı bile keşke öyle bir gün olsa. herkes a ma koymuş pe n8se doymuş ah oyla olsa
- +1 yıl
@yalnizgezelim26 herkes senin gibi sap*ik degil
- +1 yıl
herkes çıplak olsa sapkınlık az olurdu. Çıplaklık normal olsaydı ve normal karşılansaydı tec*vüzler bile azalırdı. Daha çıplak bacak görenler azıyor ne yazık ki.
+1 yılNe kadar dertsiz bir insanımz var, toplum ile yaşamak bazı kurallar gerektirir, dışarıda yürürken sigara içmemek gibi, daha abartı yolda sevişmemek gibi, insan psikoloji ise rahatsız edilmesi, çıplaklık en baştan bugune olsaydı belki sorun olmazdı haklıda olabilirdin, ama örtünmek ile mahrem yer dediğimiz yerler göründüğün de karşı tarafı tahrik eder ve buda toplumu pisliğe sürükler, zaten şu an pislik bir ortamdayız, denizde bikini ile kimse bakmaz, bacak aranda donun görünse karşı tarafı tahrik eder, bu gizimliliktir, herkes çıplak dolaşsa bir ay sonra kimse kimseye dönüp bakmaz emin ol ama bu sefer de değerleri kaybedersin, ateşlisin gencsin için içine sıgmıyor kendini tam bulamadıgın için şu an herşey normal geliyor
21 Yorumla
+1 yılBodrum da yaşıyorum normal olarak açık giyiniyorum. E tabi burda istediğin gibi giyinebilirsin. Ama bazı kızlarımız baya abartmış. Popo yanakları açıkta. Hiç giymeyin o zaman. Sonra yok şu erkek bana baktı falan diyolar. Zaten ülkenin geldiği durum belli.
61 YorumlaZaten giyinme ve davranislar bir ahlak bir kultur belirtisidir. Herkesde mevcut degildir. Hayvanlarda ciplak geldiler ciplak gidiyirlar. Kendini hayvanlarla bir gorenlere saygi gosterip daglara ormanlara yönlendirmek istiyorum. Insanlar toplu halde ahlak ve kultur kurallari cercevesinde mutlu huzurlu yasayabilir. Kimse kimsenin vucudunu gormek zorunda olmamali. Tabi bu okumakla ilimle beyinle kazanilacak kavramlardir. Bazilarina sadece laf kalabalikligi olarak gelebilir yazdiklarim...
922 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Evet ben İzmir'liyim ve en çok açık giyimli kızlar burda ve ben kız olduğum halde kendi hemcinsimin popo yanaklarını görmekten artık miden bulandı iyice benim özgüvenim tam benim fiziğim güzel diye bu kadar açılmak kendine saygısızlıktır önce benim de fiziğim yerinde Allah korusun şortla taytla çıkmam sonra millete sapık muamelesi yapmaya gerek Yok ayrıca üsturuplu giyinene laf atılmıyor açık giyinene söyletiyorum genelde Şu mantık oluyor öyle de bakıyorlar laf atıyorlar böylede diyorlar ama öyle de olsa bu senin toplum içinde otobüste durakta orda burda poponu basenini göbeğini göğsünü aç istediğin kadar gibi bir rahatlığı sana sağlamaz üzgünüm artık ama kızların kendine saygısı kalmamış erkekler için açıyorsanız oranızı buranızı ya da kendiniz için yanlış noktadasınız erkekler açık saçık kızları sevmez kızlar
- +1 yıl
Mesajına 2xper olmadığım için cevap veremiyorum. Takip atar mısın
+1 yılSen kendini hayvanlarla bir tutuyorsan çıplak gezebilirsin. Ama toplum sana insan gözüyle baktığı için onların arasında çıplak gezemezsin. Kimse senin adet günü gelen pis kanını görmek istemez mesela, veya boklu bıraktığın popon birilerini rahatsız edebilir. Koku olarak da görüntü olarak da.
50 Yorumla
+1 yılBence insanın hayvanlardan farkı olmalı
Her anlamda özeli kalmalı..
Kim ne kadar açık ne kapalı giyinir bilmem ama ben yerine göre giyinmeyi tercih ederim absürtlüğe gerek yok bence her şeyin bir düzeni rayı var.71 Yorumla
+1 yılbende valla banyodan once evde geziyorum kendimi podyumda gibi hissrdiyorum cok rahat oluyor iki kalca bir sagdan bir soldan bide masaya cikip gobek atasim gekiyo
67 Yorumla- +1 yıl
beden dersindeyden masaya ciktim oynadim hoca girmisti ben hayla sarki soyluyom Allahtan ciplak degildik😂
- +1 yıl
hee aaa yine mi sen😂
- +1 yıl
ama bol pijamayi daha cok seviyorum kisin ozellikle yanindabsicak cikolata harika
- +1 yıl
ne var la
- Diğer konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılİlk çağlarda insanlar zaten çıplak dolaşıp geziyordu, ayıp veya sapık düşünceler zaten yoktu. Ama nesiller geçti ve insanlara ayıp diye aşılandı, belki herkes baştan beri çıplak dolaşsa ne tecavüz ne de taciz olurdu. Insan yasak olan şeyleri yapmak için can atıyor.
10 Yorumla
+1 yılMahremiyet ve edep kavramları benim için önemli. Çıplaklık normal değil adem babamız bile elbiseleri üstünden çıkınca ağaç yaprakları ile üstünü kapatmaya çalışmış.
71 Yorumla- +1 yıl
şimdi hangi yorumuna yazayımmmm ama
+1 yılsende utanma sakında kalmamış, çıplak geldin çıplak gidicen ama senin ve insanların hormonları var bunu atlama.
sen şimdiden çıplak gezebilirsin kafa yapın müsait nasıl olsa80 YorumlaDüşüncene saygım var ama senin yapacagın o eylem başka insanların özgürlügünü kısıtlamaya girer buda özgür bir hareket veya düşünce degil insanlar önce özgürlük kavramlarının kendilerinden ibaret olmadıgını. Anlamalı tek başınayken evdeyken yapılabilir ama dışarda özgürlük kısıtlar benim görüşüm bu kimler katılır bilemem 🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılÇırılçıplak gez o zaman. Laf atan olursa elleşen olursa da kızmağ
1110 Yorumla- +1 yıl
Kız madem foto atıyorsun bana da at bariğ 😂 bizde nasiplenelim 😂
- +1 yıl
Senin profil de laf atmaya musait 😉
- +1 yıl
@sanasoranoldumuğ kisiye yonelik yazdım
- +1 yıl
@isimsissiz tatlım beni ne diye karıştırıyorsun 😏
Laiklik ciplak gezmek değil yenilikci ozgurluk once ogren ayrica sana öyle rahtsa gez ama taciz edilincede bu seferde yok idam gelsin yok boyle yok soyle deme ciplak gezersen normal senin taciz edilmen cirilciplak soyun git pavyona ya d apezevnin ya ina yardimci olurlar sana sabah aksam
10 Yorumla
+1 yılDini görüşün islam ise kuranı kerime bir danış sonrada tövbe et
60 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ac gez o zaman canim bir sana mi normal geliyor anlarsin
60 Yorumla
+1 yılinsan eve benzer örtüsüz vücut da kiralık veya satılık eve, unutma sadece satılık veya kiralık evlerde perde olmaz
40 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünen 7 erkek sorunu beğenmiş marsta şu bulunsa bu kadar sevinmezlerdi heralde😂😂
62 Yorumla- +1 yıl
Sende onlar kadar sevinmis gibisin 😊
- +1 yıl
@Moun-Woman ne alakası var güzelim o anlamıştır benim demek istediğimi
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
KizlarSoruyor bir sonraki toplantıyı nudistlerin bir ortamında yapsın bakalım.
Aramızda ne kadar böyle düşünüp, düşündüğünü yapabilen var görürüz.
.10 Yorumla normal birşey çıplaklık ama insan oğlu kapanmayı seçtiği için ahlak oldu kurallar oldu o yüzden kafamızı estiği gibi gezemeyiz ya.
40 Yorumla- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılÇıplaklık bir sanattır bence estetikliktir fakat bazılarının kötü vücudunu görmek zorunda değilim çıplak olabilecekler çıplak olmalı onuda zaten modeller yapıyor sanda normal geliyorsa model ol
00 Yorumla
+1 yılvar senin gibi düşünen bir deli var bizim dükkanın önünden geçer bazen üstüne bir şey giydirseler hemen çıkarır atar hep çırılçıplak dolaşır bayadır görünmüyor
00 YorumlaBen kendimi rahat hissediyorum fazlasıyla ama herkesin öyle gezmesini istemem. Midemin kaldıramayacağı şeyler var.
31 YorumlaÇıplaklığı savunan bir birey olarak seninle özelde bu konuyu detaylarıyla konuşmak istiyorum takip edermisin? :) 😂😂
11 Yorumla
+1 yılKadınların olduğu ortamda çıplak olmayı sevmiyorum, bana göre normal değil ama erkek yurdu veya soyunma odası gibi yerlerde üst vücudumu her türlü sergilerim
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMektup vardır herkes okur
Mektup vardır sadece sahıbı okur22 Yorumla- +1 yıl
Vay
- +1 yıl
@papatya1227 ne oldu ki 😁
+1 yılsırf giyimim yüzünden katlanmak zorunda kaldığım yorumlardan nefret ediyorum.
Hiç sevgilim olmadı dediğimde bile yalancı damgası yiyorum22 Yorumla- +1 yıl
Yoo ben inanırım sevgilin olmadığına kim seninle sevgili olmak isterki vurup kaçmak ister anca sen evlenmelik değil eglenmeliksin geçmiş olsun
Sen kendini öylee rahat düşünüyosan sıkıntı yok demek utanmaa organın daha gelişmemiş
20 YorumlaBence sen öncelikle güzel cümle kurma sanatına hakim olmalısın.
Nitekim yazdıklarının anlaşılırlığı genelden öteye gitmiyor..10 Yorumla
+1 yılÇıplak fotoğrafını atsana o zaman herhalde problem olmaz
20 Yorumla
+1 yılBu tür konulardz tartışmak gerrksiz. Herkes idtediģi gibi inanıp inandığı gibi yssnslı. İstediğini giyip istefigini ćıkarsbilmrli. Çıplaklık da estetik olamak kaydıyka ve yerinde guzeldir. 😉😎
10 Yorumla
+1 yılDaha laiklik yazmaktan haberi yok açılıp sacilmaktan ve satilmaktan bahsediyor. Zaten Atatürk 'ten öğrendiğiniz tek şey laiklik adı altında her türlü pisliği yapmak.
21 Yorumla
+1 yılzaten herkes çıplak olsa tecavüz taciz kalmasın dindar olmyan ülkeler de az dindar olan ülkelerde çok ordan bile anlayabilirsin destekçiyim sana
00 YorumlaÇıplalklık normalse sen işini bulmuşsun çık otobana ilk arabaya atla normal neymiş orda sana analatırlar sonra deme ben böyle bilmiyordum diye :))
00 YorumlaHerkesin çıplak olduğu yerde normal, plajlar gibi. Ama herkes giyinikken teşhirdir. Olmaması gerekir. Niye? Bilmiyorum 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnanın karnından nasıl kıyafetle çıkmayı düşünüyordun ben hala oradayım 🤔🤔🤔
57 Yorumla- +1 yıl
gelde gulme zekasından dusunce fıskırıyor tebrıkkkk
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
bısey danısabılır mıyım lutfen
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
tesekkur ederım. Bana cok kı sa bı m esaj atar msıın senden rıca edıyorum danısayım soz verıyorum saygısızlık yapmam sadece ıkı dk danısmak goruslerını almak ıstıyorum benı sevındırırsen cok sevınırım beklıyorum lutfen
Cevap sahibi+1 yıl😒😒😒 bende birşey var sandım
- +1 yıl
canın sagolsun amacım dalga gecmek veya salaklık degıldı danısacaktım atmayorsan da senın kararın saygı duyuyorum
+1 yılciplaklik normalse peki. disarda dolasirmisin binadan cikican. sokaktan cikip okuluna. ya da . gezmeye. o. sekilde gidiceksin.
00 Yorumla
+1 yılbunun laiklikle ne alakasi var? Ben bile ustumu cikarinca kendimi huzursuz hissediyorum :D
40 YorumlaTamamen çıplak bir kadın gözüme hiç estetik gelmiyor işin açığı😶
10 Yorumla
+1 yılAz önce o saçma soruyu soran kızsın sen ahahaha :D Ruh hastası olduğunu anlamıştım zaten.
10 Yorumla
+1 yılAmeliyatla mı aldırdın ar ve namusunu? Aldırmışsan normaldir.
70 YorumlaO zaman bana çıplak normal bir resmini atar misin? Madem çok normal. Hadi bakalım.
10 Yorumla
+1 yılBana da Cocuklugumdan Beri Kıyafet Arızası Cıkaranlar Cok ANormal Gelirdi. Doğarken Külodun Ne Renkti Diyorum Tuhaf Tuhaf Bakıyordu. Yargılama Kızmaları Anormal Ama Ama Burası Türkiye Orasını da Unutmamak Gerek
00 Yorumla
+1 yılBencede normal. En azından sahillerde çıplaklık olsa diyorum.
01 Yorumla
+1 yılCok normalse sıradaki soeuda çıplak resmini at. Ne de olsa utanmıyorsun
28 Yorumla- +1 yıl
😁😁👍👍
- +1 yıl
Atmışlığım var zaten bayan zeki
- +1 yıl
Çıplak attın mı
- +1 yıl
Bana da atsan keşkeğ 😏
- +1 yıl
Oha kız kıza at diyo oha
- +1 yıl
😂Bu da degisik bir hastalık @peteninejdergası
- +1 yıl
Bencede
Madem bu kadar özgüvenlisin çıplak gez. Moda olmasını bekleme. Hem modayı da sen çıkarmış olursun belli mi olur?
20 Yorumla
+1 yılbiz kefenle gidecez çıplak değil sana gülegüle
135 Yorumla- +1 yıl
Vurdu gol oldu...🙏
- +1 yıl
@Nightsword :D
- +1 yıl
Oooo 👊 fena yükledi
- +1 yıl
@kirpisever tamam abartmayın :D
- +1 yıl
Hala namuslu olan kızların var olduğunu bilmek çok güzel. Ama bu midilli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.
+1 yılTabii ki de normal bir şey. Keşke herkes çıplak olsa.
00 YorumlaDiğer konusunda 7b cevap paylaştı. Banada doğallık normal geliyor ama dışarda boyasız estetiksiz insan kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılÖrtünmek kadar güzel bir şey varken çıplaklık bana saçma geliyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bana da normal geliyor çıplak fotonu paylaşmıyorsundur umarım
01 Yorumla- +1 yıl
:)))))
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bilen kendi ile barışık her birey için çıplaklık normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSütyenin gözükmüştü ama utanmadın
Ve bunu çıplaklıkla bağdaştırıyorsun
Gerçekten çıplak kal o zaman göreyim seni :)20 Yorumla- Diğer konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBen hep çıplak dolaşırım ya taş devrindeki gibi şeyimde yaprakla geziyorum
10 Yorumla zaten aslında utangaç erkeklerin senin yanında takılması lazım 2 günde zıvanadan çıksın
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin gibi düşünmesemde senin düşüncene saygı duyuyorum
00 YorumlaYaşasın çıplaklık, yaşasın nudizm, yaşasın halkların g. tü...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani tamamen çıplaklık pek hoş gelmese de isteyen istediğini giyebilir mantığındayım.
İstediğim şortu tişörtü giyerim giyene de karışmam12 Yorumla- +1 yıl
Dekolte neyse de çıplaklok?
Cevap sahibi+1 yıl@Muzlulolipop çıplaklığı sadece çırılçıplaklık olarak algıladığınız için lobunuz görüşüme böyle bir tepki veriyor, anlıyorum.
- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat