Sürekli ayağa kalktığımda başim döner. Bundan 1 ay önce griptim başım çok donuyordu acele gittim tansiyonun çok düşmüş dediler serum takip tahlil yaptılar kansızlık falan çıkmadı değerler iyi dedi ertesi gün yine acele gittim baş donmesiyle yine tansiyon düşmüş hastanede bayılmisim sorumlu yukselttiler grip halinde böyle şeyler oluyormuş gribin gectikten sonra hala devam ederse kardiyolaga veya dahiliyeye git dedi şu an ara ara baş dönmelerim devam ediyor dün bir anda yere düştüm ama bayilmadim ayağa kalktım ellerim falan uyuştu pek onemsemiyorum sizce ne yapmaliyim ciddi birsey yoktur gibime geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ve durup dururken sanki deli gibi sinirlenmiş hissediyorum kendimi böyle elim ayağım titriyor vücudum bosaliyor kalp atışım yukseliyor
abim, buna sen karar veremezsin, muayne ol doktorlar karar versin buna. ben sana psikolojin bozuk demiyorum. olabilir diyorum. yardimci olmaya calisiyorum burada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
abi senin durum psikolojik.
Psikolojisi bozacak hicbirsey yokki hem bayılma falanda var
abim, buna sen karar veremezsin, muayne ol doktorlar karar versin buna. ben sana psikolojin bozuk demiyorum. olabilir diyorum. yardimci olmaya calisiyorum burada
Kararını sen verme tıp onaylasin bence