Carrefoursa kart çıkartmak istiyorum. Gratis gibi form falan mı dolduruyorsun, ne gerekli çıkartan var mı ve hemen orda verirler mi, kullanabilir miyim hemen?

Carrefoursa kart çıkartmak istiyorum. Gratis gibi form falan mı dolduruyorsun, ne gerekli çıkartan var mı ve hemen orda verirler mi, kullanabilir miyim hemen?
Carrefoursa kartını almak için dilerseniz carrefour market kasasında kasiyer görevlisinda form alarak hemen başvuru yapabilirsiniz bir diğer yöntem ise carrefoursa sitesinde girip başvuru formunu doldurarak kart başvurusu yapabilirsiniz ya da müşteri hizmetlerini arayarak carrefour kart başvurusu yapabilirsiniz üyelik oluşturmak için KAYIT yazıp 4604’e sms göndermeniz yeterli olcaktır onlar sizin başvurunuzu işleme alıp size geri dönüş sağlıcaktır carreforusa kartı ücretli değil ücretsiz bir şekilde başvuru yapıp carrefour kart sahibi olabiliyosunuz zaten ücretli olması saçma olurdu çünkü arrefour marketleri kendine bir üye kitlesi oluşturup alışveriş hedefini artırmak istiyo alışveriş hedefi dediğim satış hedefi oluyo böylelikle daha çok kazanç sağlıcak ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz yani.
CarrefourSa kartı, Carrefour marketlerinde geçerli olan avantaj ve kampanyalar kartıdır. Bu kartı her Carrefour marketlerinde kullanabilirsiniz. Carrefour kart sayesinde kart sahiplerine özel indirim ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Mesela kartı olan birinin 20 TL'ye aldığı bir ürünü kartı olmayan bir insan 30 TL'ye alır. Anlayacağınız Carrefour kart sayesinde indirimleri kullanıp yararlanabilirsiniz, daha uyguna alışveriş yapabilirsiniz. Size tavsiyem Carrefour kartı çıkarıp kullanmanız. Çünkü inanılmaz indirim ve avantajlar yapıyorlar kart sahiplerine.
Carrefoursa kartı, Carrefour marketlerinde yapılan indirim ve kampanyalardan yararlanmanıza olanak sağlar. Kartı kullanarak daha uyguna alışveriş yapabilirsiniz. Biriken puanlarınızla alışveriş yapabilirsiniz. Karta özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Telefonunuza sms veya mail aracılığıyla kampanya ve indirim mesajlar alabilirsiniz. Anlayacağınız çok yararlı bir kart kendisi. Ben çok kullanıyorum ve çok memnunum.
Carreforusa kartı ücretli değl. Ücretsiz bir şekilde başvuru yapıp carrefour kart sahibi olabiliyorsunuz. Zaten ücretli olması saçma olurdu çünkü Carrefour marketleri kendine bir üye kitlesi oluşturup alışveriş hedefini artırmak istiyor. Alışveriş hedefi dediğim satış hedefi oluyor. Böylelikle daha çok kazanç sağlayacak. Ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz yani.
Carrefour Kart başvurusu yaptıktan sonra ve elinize kartınız geçtikten sonra 4604'e sms atmanız yeterli olacaktır. Böylelikle kartınız aktifleştirilmiş olacaktır. Ayrıca dilerseniz müşteri hizmetlerini de arayıp kartınızı aktifleştirebilir ve aktivasyon işleminizi tamamlayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri numarası 444 10 00. Bu numarayı aramanız yeterli olacaktır. Müşteri hizmetleri ekibi sizinle güzel bir şekilde ilgilenecek. Carrefoursa kart aktifleştirme işte bu kadar basit anlayacağınız. Dilerseniz kartınızı aktif etmek için Carrefoursa marketlerine de uğrayabilirsiniz. Markette de aktivasyon işlemlerini yapıyorlar çünkü. Görevliye kartınızı aktif etmek istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.
Detaylı bilgi için bu içeriğe bakabilirsiniz: Multinet kart Migros ya da Carrefour gibi yerlerde geçerli mi?
Veriyorlar hemen
Evet. Hemen alabiliyorsun. Küçük bir form doldurman yeter
Görüş
5Görüş
Bunun için mağazaya gidip kasiyerde bu talebinizi ileterek işlemleri başlatıp kartınızı alabilirsiniz.
Carrefoursa kartını almak için dilerseniz carrefour market kasasında kasiyer görevlisinda form alarak hemen başvuru yapabilirsiniz bir diğer yöntem ise carrefoursa sitesinde girip başvuru formunu doldurarak kart başvurusu yapabilirsiniz ya da müşteri hizmetlerini arayarak carrefour kart başvurusu yapabilirsiniz üyelik oluşturmak için KAYIT yazıp 4604’e sms göndermeniz yeterli olcaktır onlar sizin başvurunuzu işleme alıp size geri dönüş sağlıcaktır carreforusa kartı ücretli değil ücretsiz bir şekilde başvuru yapıp carrefour kart sahibi olabiliyosunuz zaten ücretli olması saçma olurdu çünkü arrefour marketleri kendine bir üye kitlesi oluşturup alışveriş hedefini artırmak istiyo alışveriş hedefi dediğim satış hedefi oluyo böylelikle daha çok kazanç sağlıcak ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz yani.
Çıkarması çok kolay mağazada form doldurup alırsınız ama en güzelide ben kredi kart dısında kart taşımayı sevmiyorum kasaya gidince telefon numaramı söylüyorum hemen yazıp indirim uyguluyorlar.
Carfoursadan bir şey alınca ister 1 liraya verirler
Kasa ya da danismada alabilirsin
kasada hallediyorlar
Alışveriş için
Kasada verirler
Hemen orda veriyolar
En İyi Görüş