Carrefour'da ticket kart geçerli mi? Migros'ta ticket geciyor mu?

Carrefour'da ticket kart geçerli mi? Migros'ta ticket geciyor mu?

Maalesef Carrefour marketlerinde ticket kart geçmiyor. Hiçbir yemek kartı Carrefour marketlerinde geçmiyor. Ticket kartı kurumlar çalışanlarına gıda ihtiyaçlarını karşılaması için veriyor. Genelde içinde en az 500 TL oluyor. Kurumdan kuruma göre değişiyor ticket kartının içindeki meblağ. Bazı kurumlar daha yüksek veriyor bazı kurumlar daha düşük. Her kurum ticket kart vermiyor bu arada. Carrefour ticket kart geçiyor mu sorusunu hallettiysek bir sonraki sorumuza geçelim. :)

Carrefour'da dediğim gibi maalesef hiçbir restaurant kartı geçerli değil. Tek geçerli olan kart CarrefourSA kurumsal hediye kartı. Bu kartta ticket kart ile anlaşmalı aslında. Bazı kurumlar Carrefour'un bu kartını veriyor çalışanına. Sadece Carrefour'da geçerli oluyor ve oradan alışveriş yapabiliyorlar. Bu arada CarrefourSA kurumsal hediye kartı sadece marketlerinde geçerli değil. Online marketlerinde de bu kurumsal hediye kartı geçerli. Online alışverişte de kullanabilirsiniz yani. Carrefour ticket geçiyor mu sorusuna cevabımız anlayacağınız üzere geçerli değil. Ama CarrefourSA kurumsal hediye kartı geçerli. Bence bu da gayet iyi. Çünkü Carrefour marketlerinde ne ararsak bulabiliyoruz. Ürünleri de hep taze ve kaliteli oluyor. Çok avantajlı kampanyalarda yapıyorlar. Başka bir markete ihtiyacınız olmuyor yani. Carrefour ticket yeterli gördüğünüz üzere. :)

Carrefour'da nornml ticket kart geçerli değil ama ticket kartın geçerli olduğu başka marketlerde mevcut. Ben size bunu listeli bir şekilde vereyim. Belki evinize yakın bir yer vardır ve orada kullanabilirsiniz ticket kartınızı. Ticket kartın geçerli olduğu yerler;
Bu marketlerde ticket kart geçerli. Carrefoursa ticket geçiyor mu sorusuna cevabımız olumsuz oldu ama gördüğünüz üzere çok güzel marketlerde geçerli. :)
Ticket kart ile alakalı detaylı bilgi için buraya tık tık
valla sever markette geçiyor. ama başka var mı bilmiyorum
Bazı küçük çapta marketlerde geçiyor ama oranın ürünleri pahalı oluyor. İstanbuldamı yaşıyorsun?
Cevap
6Cevap
Sodexo Ticket kuponlara anında nakit 553 483 69 70 whatsap tan ulaşabilirsiniz
Evet anlaşmalı marketler var.
Happy center fıstıkagacı
Geçmezz
Bilmiyorum
.
Geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?