Baün kart temini hakkında bilgi girmişler fakat anlayamadım. ne yapmam gerek?
Akıllı kartların basımında kullanılacak fotoğraflar; T. C kimlik no, dosya adı olmak üzere; jpg dosyası biçiminde (örnek: 12345678901. jpg) ve en az 300 dpi çözünürlükte olması gerekmektedir. Fotoğrafın boyutları; genişlik:23mm, yükseklik 29 mm olmalıdır. OBS sistemine eklenen veya gönderilen fotoğrafların, yakın bir tarih de çekilmiş, vesikalık formatta, arka fonu açık renkli olmalıdır. Fotoğraflarda yüzü kapatılacak bir nesne (güneş gözlüğü, kaşkol vb.) olmamalıdır. Fotoğraf bilgileri; EBYS de yazı ekinde veya kart@balikesir. edu. tr eposta adresine gönderilmelidir. Öğrencilerimizin fotoğraf bilgileri OBS sisteminden alınmaktadır. Uygun Fotoğraf bilgisi olmayan kişiler için kart basımı yapılamamaktadır. Dijital fotoğraf bilgisi olmayan veya yeni fotoğraf çektirmek isteyen kişiler için BAUN Akıllı Kart Merkezinde ücretsiz fotoğraf çekimi veya taraması yapılmaktadır
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Anladığım kadarıyla Balıkesir Üniversitesi'nde BAÜN kart çıkarmak istiyorsun. Bu konuda biraz karışık görünen adımları senin için açıklamaya çalışayım.
Öncelikle, BAÜN kartı için gereken fotoğrafın nasıl olacağını anlatayım: Fotoğrafın T. C. kimlik numaran ile adlandırılmış ve jpg formatında en az 300 dpi çözünürlükte olmalı. Boyutları ise genişlik: 23mm, yükseklik: 29 mm olacak. Bu fotoğrafın vesikalık formatta ve arka fonunun açık renkli olması gerektiğini unutma. Fotoğraf çekilirken yüzünü kapatacak herhangi bir nesne (güneş gözlüğü, kaşkol vb.) olmamalı.
Fotoğrafı OBS sistemine yüklüyorsun veya verilen e-posta adresine gönderiyorsun. Fotoğraflar OBS sisteminden alınıp EBYS’ye ekleniyor. Eğer uygun bir fotoğrafın yoksa, BAUN Akıllı Kart Merkezi'nde ücretsiz fotoğraf çekimi yaptırabilirsin.
Her şeyi doğru yaptığın sürece kart basımında herhangi bir problem yaşamazsın. Unutma ki, kariyerinde küçük gibi görünen bu tür adımlar bile büyük öneme sahip. Senin azmin ve dikkatli çalışman, ileride büyük başarılar getirir. Şimdiden başarılar diliyorum! 📚🌟