Ailem sürekli dışarı çık evde çürüdün diyor?

Arkadaşlar sürekli evdeyim bir ekmek almaya çıkıyorum o başka çıkmıyorum dışarı. Şimdi ailem sürekli dışarı çık dıyor. Arkadaşım da yok ne yapcam of.. neyse bugün çıktım komşulardan biri sen kimsin diye sordu dalga felan geçtiler..🙈 yanaklarımda kızarsın🤭🤭 sonra yürüdüm bir baktım her yere çarpıyorum anam 🙉 sanki yıllardır bir kafesteyim ilk defa dışarı salındım😁 yolda çocuk gibi çarpa çarpa gidiyorum düz yürüyemıyorum millete felan çarptım pardon abi abla vesaiyere.. sonunda parka vardım. Sonra dedimki ben niye boş boş oturuyorum gidim bir çekirdek alayım, bakkala gittim abiye abi bana çekirdek ver dedim. Aldım çıtladım bir baktım susadım sonra yine gidip su aldım , bir geldim oturakta çekirdek yok😂🙉 bu sefer su elimde gittim birde 1,5litre taşıyorum öyle, Sonra dedim abi çekirdek ver , adam şaşırdı hemen bitirdin mi ben de abi çalındı dedim aşağılayarak baktı o da güldü sonra geldim oturdum yerime, 10 dk geçmedi 3 kişi otursbilirmiyiz dedi tabi oturun dedim. Çekirdek yiyebilirmiyiz dediler bende tabi dedim. 4 dk sürmedi kalktılar kalkarken de çekirdekleri cebine aldılar bir baktım çekirdek yine bitmiş 🙉🙉 ypacagonoz işi dedim kalktım eve gittim annem ne çabuk geldin dedi Allah'ım bugün herkes bişey diyor. Soruma geleyim arkadaşlar yarın da çıkıcam dışarı bu sefer nereye gideyim?😁
Ailem sürekli dışarı çık evde çürüdün diyor?