Böyle anne babayı siler misiniz?

Benim annem babam sigara alkol madde bağımlısı. Hayat boyu bana hep psikolojik ekonomik şiddet uyguladılar. Hep tehdit ettiler para vermediler zorla kurs okullara yolladılar istemediğim şekilde giydirip istemediğim okul bölümlerde zorla okuttular ne zaman karşı gelsem eziyet edip tüm akraba çevreyi toplayıp beni ezdiler. Bana destek olup korumaya çalışan öğretmen akraba tanıdıklarla da iletişimimi kopardılar. Ameliyat sağlık sorunlarımla tacize uğramamla vs hiçbir zaman ilgilenmediler korumadılar. Hep beni eleştir suçlar aşağılar yetersiz hisseder bir kes öpmez sarılmazlar. Çok başarılı güzel kendi işi hayatı olan bir insanım ama hayat zor ve herkesin ailesi var. Arkadaşlarımın peşinden koşmak da beni rahatsız ediyor ailem olmadığı için insanların peşinden şok koşuyorum yalnızlığım gitsin diye ya da beni hak etmeyen erkeklerle ilişki yaşıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum ailesiz de kötü niyetli insanlar saldırabiliyor ya da herkes ailesiyle yakın vs ondan ben de eksik hissedip annem ne kadar iğrenç toksik olsa da görüşüp konuşuyorum ama kavga etmediğimiz 5 dk geçmiyor. Şöyle düzgün dost sevgili de çökmüyor karşıma hani tam.
Böyle anne babayı siler misiniz?