Benim annem babam sigara alkol madde bağımlısı. Hayat boyu bana hep psikolojik ekonomik şiddet uyguladılar. Hep tehdit ettiler para vermediler zorla kurs okullara yolladılar istemediğim şekilde giydirip istemediğim okul bölümlerde zorla okuttular ne zaman karşı gelsem eziyet edip tüm akraba çevreyi toplayıp beni ezdiler. Bana destek olup korumaya çalışan öğretmen akraba tanıdıklarla da iletişimimi kopardılar. Ameliyat sağlık sorunlarımla tacize uğramamla vs hiçbir zaman ilgilenmediler korumadılar. Hep beni eleştir suçlar aşağılar yetersiz hisseder bir kes öpmez sarılmazlar. Çok başarılı güzel kendi işi hayatı olan bir insanım ama hayat zor ve herkesin ailesi var. Arkadaşlarımın peşinden koşmak da beni rahatsız ediyor ailem olmadığı için insanların peşinden şok koşuyorum yalnızlığım gitsin diye ya da beni hak etmeyen erkeklerle ilişki yaşıyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum ailesiz de kötü niyetli insanlar saldırabiliyor ya da herkes ailesiyle yakın vs ondan ben de eksik hissedip annem ne kadar iğrenç toksik olsa da görüşüp konuşuyorum ama kavga etmediğimiz 5 dk geçmiyor. Şöyle düzgün dost sevgili de çökmüyor karşıma hani tam.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne yaşamıssın sen böyle okurken daraldım ama maalesef anne baba silinemiyor sistem dosyası onlar bozuk olsada lazım
Öyle zaten terapiye gittiğimde şok oluyorlar ne iğrenç anne baban var ve sen ne sağlam çokmışsın mucize gibi diyorlar.
Ama yalnızım işte ve iğrenç bir ailem var ve aile de silinmiyor. Silsem eksikliğini hep yaşıyorum. Evlenip kendi yuvamı kuracak da düzgün erkek bulamıyorum hepsi yalancı güvenilmez Sapık tipler.
Öyle geneleme yapma bence düzgün insanda çok illaki karşına illaki seni anlayan kollayan seven çıkar ama önce biraz kabullenip dinlenmen lazım en azından bir kaç gün ara vermen lazım işten bahsetmiyorum
Ya bakalım işte düzgünü de vardır belki de şuana kadar karşıma Çıkmadı işte. Hep bencil sevgisizlerdi genelde bana sarkan erkekler.
Sevebilecek adam sarkmaz seni kazanmak için çabalar maalasef çevrenin etkisindesin bunun için kendini bu duygulara kapatmamak lazım ben dinlerdim seni ama yanlış anlaşılıyor böyle yazınca bu yüzden herkes aynı değil
Silmem ama hayatımı etkilemelerinede tam anlamıyla izin vermem
Yok benim de etkilemiyorlar ben yurtdışında ayrı yaşıyorum şimdi annem yanıma geldi ama birlikte vakit geçirmek istemiyorum çünkü hep kötü konuşuyor eleştirip şikayet ediyor ondan bunalıyorum
Konuşmak istersen konuşabiliriz
Soruyu okudum bana yarım saat süre verin Bir işim var ondan sonra güzel bir şekilde yazcam müsadenle
Vay be dünya iyileri üzen dünya gün efkarsız geçmiyor şimdi soruyu soran kişi hey diye bagırasım var
.. öncelikle kendine gel çünkü inanılmaz bir boşlukdasın kalbi iyi birisin kimseye zarara olmayan birisin tek istediğin merhametli vefakar kalbi güzel dürüst değer nedir bilen insanı bulmak şerefi olan insanlar bittimi dersin azaldı sadece yerini bencil pislik hayvani duyguları olan insanlar aldı
Şimdi yalnız olmamak için insanların peşinden koşar isen ve koştuğun insanlar dürüst değil ise sen orada bitik bir insan muamelesi görürsün aslında kendini çok iyi bilen birisin yaralarını çok bilen birisin çünkü bütün yaralarını biliyorsun ama sorun yine kanıyor olması
☺️ Yaranız olabilir kalbinizi kırık olabilir neden ben değer görmüyorum diye düşünüyor olabilirsiniz içindeki yaralar çok olabilir aslında bilinmek istiyorsun samimi insanlar tarafından içten nasılsın iyi misin diyen insanlara ihtiyacın var belki de güçlü görünmeye çalışıyorsun ancak kabuğuna geçince için ağlıyor
ve ben bütün bunları hak etmiyorum diyen sesini duyuyorum tabiki hak etmiyorsun aileye gelecek olursak sevgisiz merhametsiz ilgisiz bir şekilde ailen olduğu için içindeki o güzel duyguları başka insanlardan bulmaya kalktın kötü bir şey değil bu yaptığın ancak insanlar şereffsizz olmuş senin iyi niyetini su istimal ediyor ve yine sen kabuğuna geçip neden insanlar bana değer vermiyor neden insanlar bu kadar kötü neden normal bir yaşam olmuyor dediğin sesini duyuyorum
.. senden istediğim kendini sev kendine değer ver ellerinle kendini sev çünkü sende kendini sevmiyorsun kendine acımıyorsun kendini hep belirsizlik bir şekilde hissediyorsun kendini sev kendine değer ver yaralarını İlk önce senin sarman gerek duygularını tut ☺️ çünkü beş para etmez arkadaşa değer vermek arkadaşlık kurmak tıpkı kargaya arkadaşlık yapmış gibi olursun karga çöplüğe bülbül güllere götürür
.. bu yüzden bülbül olan insanı arkadaş sevgili adına denirse öyle insanlarla arkadaşlık kurarsan değerli bir arkadaşın sevgilin olur gerçek bir insan şereflidir merhametlidir saygılıdır böyle insanların yanında ağlasanda içini döksende yanlış yapmaz
Evet çok haklısın ama nerden bileyim ki baştan insanların kötü olduğunu sen anladığım anda bitiyorum. Mesela iki erkekle buluştum tanışmak için ilişi de bir buluşmada bitt çünkü biri sapıktı ve cimriydi diğeri de cimri ve yalanxıydı ilk buluşmada gördüm kestim. Arkadaşlara gelince bana zorbaca kaba bencil cimri davranan insana ben de soğuk mesafeli davranıyorum eskiden insanlar beni sevsin diye hep verirdim ama ne oldu daha çok üzüldüm değersiz hissettim üstüne saygısızlık kötülük görünce. Evet yalnızlık da üzüyor bazen ama değmeyen insanlara emek verip sevgi iyilik dilenmek gece kazık yemek daha kötü ama iyi insanları nasıl bulacağım.
Şimdi hiç bir kuyumcunun gel vatandaş gel pırlantalarım var altınlarım var dediğini duydunuzmu ben duymadım sizde duymadınız ancak pazarda gel vatandaş gel şu ürünlerim var diyen duymuşsunuzdur işte iyi insan kuyumcu gibidir değerlidir ortada olmaz ancak ortada hep beş para etmez şerefiii olmayan insanlar olur bu yüzden iyi insanlar şerefi olmayan insana denk geldiğinde ne yazıkki bozuk para muamelesi görür
... Şimdi altın kalpli olan ile kalbi fesat insan denk geldiğinde fesat olan o altın kalbi görüpde değişmez tam tersine seni kendi seviyesine ceker hatta öyle şey olurki fesat olan pırlanta değere çıkarır kendini seni bozuk para eder
.
Aynen öyle oluyor çok tanıdım öyle insan ondan işte eskisi gibi artık insanlar saldırmak ve yeni insanlarla tanışmak için deliren bi tarafım yok. Hep ne zaman ay beni bi ilişki bi insan kurtaracak ben insanlara muhtacım kafasına girsem çünkü zarar görüyorum. Halbuki yalnız çok daha mutlu ve huzurluyum.
Hiç çıkmadımı karşına kalbi güzel dürüst güvenilir yuva kuracak kimse
Hayır çıkmadı. Yani öyle gibi olsa da ailesi maddi durumu filan çok kötüydü kendileri de işsiz parasızdı tek özellikleri kötü yalancı olmamalarıydı ama sevgi karın doyurmuyor yani beni mi bakacağım adama bebek gibi bi de.
Tabi haklısın ama maddi durumu kötü olabilir ailesinin ancak erkek çalışıyor olcak sana güvenmeycek
İşte onların düzgün işi yoktu ve bence tek amaçları beni sömürmekti gurursuz güçsüz erkek olmayan erkeklerdi
Yani işi gücü parası olmayan iş çözemeyen erkek erkek değildir gözümde aileden zengin olması gerekmiyor kimsenin ama 30-35 yaşına gelmiş herifin bi zahmet parası gücü olsun yani 15 yaşında gibi çoğu ailesinden para istiyor öyle adam beni sevse ne olur.
Ben bizim ülke ile karıştırdım ekonomik olayı
Bir erkek illaki çalışması lazım olduğunu düşünüyorum çocuk gibi aileden para istemek baya farklı haklısın devir galiba çok gurursuzluk olmuş
Evet öyle valla şimdiki devirde erkekler çok gurursuz onursuz hepsi para ve seks dileniyor ondan hiçbirine saygı duymuyorum yüzlerine de diyorum zaten.
Hepsi demesek olmazmı ben hep kadınlar kötü desem olur mu
Pırlanta olanı vardır illaki
Her şey kan bağı değil maddi gucune sahip ol ve hayatindan cikar bence
Maddi gücüm var çok olmasa da kendim geçiniyorum ama yine de ihtiyaç oluyor 40 yaşında evli çocuklu insanlar bile anne babasından destek alıyor sonuçta
ölmüş olabilirlerdi illa destek alman gerekmiyor yasiyor diye katlanmaya devam ediceksen et sen bilirsin
Evet ölmüş gibi düşünmek lazım haklısın çünkü sadece mutsuz edip sinirimi bozuyorlar konuştuğum veya birlikte olduğum zaman asla mutlu ve keyifli hissetmiyorum.
aileden cok cekiyorum 👍🏻
Sana kurban olsunlar ya 🥺
Teşekkürler de işte karşıma da düzgün kadın erkek çıkmıyor ki. Kızların geneli yüzeysel soğuk böyle hiç dost değil kıskanç hesaplı. Diğerleri de hep böyle zarar verme derdinde fesat kullanma derdinde para iş yaptırma olarak düzgün koz arkadaş olsa keşke. Ya da erkekler desen onlar da öyle ya hizmetçi arıyor annesine kendine ne cinsel bedavaya kadın arıyor. Böyle koruyan kollayan seven düzgün adam bulamıyorum.
Çoğu erkek benimle flört eden sevgili olmak isteyen resmen nefret ediyor benden kıskanıyor gücümü başarımı. Diyor ki ben bu kadını nasıl kendime bağlayıp sevdirip sonra da kazık atar üzerim hesabı Yapıyor.
Anlıyorum seni gerçekten
Çok zor bir durum en azından kızlar insan olsa keşke ☹️
Aynen öyle erkekler zaten penis beyinli tek dertleri yavşamak. Diyorum bari düzgün koz dostlarım olsun kardeş gibi yok onlar da çok bencil şerefsşz genel anlamda. Hep ben arıyorum soruyorum bi şey yapıyorum. Hiçbiri bi kere benim için bi fedakarlık iyilik yapmıyor ondan bıktım öyle dost bulan nasıl buluyor. Hep ben iyilik yapıyorum çünkü insanlara ben istesem herkesin bahanesi oluyor.
Sende tek başına kendine yet güçlü ol hayatın tadını tek başına almaya bak umursamaz ol hiç kimseyi sevmek zorunda değilsin bu hayatta kimsenin kimseye ihtiyacı yok
Evet öyle olduk zaten. Artık öyleyim her geçen gün insanlardan daha çok soğudum tiksindim artık hiçbirini sevemiyorum eskiden deli gibi severdim ama hep kazık yedim. Hak etmiyorlar. Hayvan seveceğim.
İşte hayvan sevilmeye değer
Aynen öyle
Ama şu an ev arkadaşlarım var onlar istemiyor ondan alamıyorum
İlerde inşallah 🤗
Aynen 🕯️🕯️
Anne baba ne yaparsa yapsın silinmemeli.
Cok kötü
Evet biliyorum ne yapayım
evi barkı ayırırdım