İyi akşamlar tüm KS halkına bu aralar yoğun bir hafta geçirdiğimden dolayı malum sosyal medya hesaplarimda bulunmamaktaydım. Sporları genel olarak akşam yapıyorum yani iş sonrası bu da malum yorucu oluyor hem yogunluk hem gerekli protein almama işleri rayından çıkartabiliyor. Şimdi size bir sorum olacak dediğim gibi yogun haftadan dolayi ihtiyacım olan besini vücuduma aktaramiyorum kaslarımsa protein konusunda israrlı ve bu yüzden protein ihtiyacımı farklı şekillerde karşılamak zorundayım vee imdatıma ne yetişiyor? bilin bkalım? tabii ki vitamin takviyeleri. İnternette araştırma yapsamda ki bu beni tatmin etmemişki şimdi yüzümü size tutup soruyorum ey sporcular BİLGİSİ olan sporcular bu konuda bana tavsiyeleriniz nelerdir şu kızımıza bir yardımcı olunuz )) bu arada unutmadan şunu da sorayım da Hardline BCAA 4:1:1 Atb6 tavsiye edermisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Vazgeçtim arkadaş bu nedir yahu :D
Protein tozumu kapsül mü? Hardline BCAA 4:1:1 Atb6 hakkında görüşleriniz?
Soru o kadar yanlış ki açıklama yapmaya tenezzül etmiyorum. Ama dayanamadım yazayım iki üç cümle. Protein tozu ve BCAA supplementi başka şeyler. Definasyondaysanız BCAA faydalı olabilir yalnız birini seçmek diye bir şey yok. Spordan sonra protein tozu için gün içinde yeterli proteini alamıyorsanız o zaten elzem. BCAA ise opsiyonel ve tamamen size kalmış. Çok yazmışım haram olsun
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
hahah :D ee bilgilisin işte kardeşim ne güzel sevap işledin bilgilendirdin beni bak bilmiyordum :) . Aydınlatıcı bir cevap olmuş teşekkür ederim.
Çok cahilce yorumlar yapılmış protein tozunun hiçbir zararı yoktur bilginize. Türkiyedeki kadar bu ürüne kafayı takmış bir topluluk da hiçbir yerde yok. Basit bir yardımcı araç.
@Emergence haklısın yanlış yazmışım protein tozunda BCAA zaten mevcut proteini parçalayıp yeniden protein sentezi için kullanılmasından ise direk yapı taşı olarak alınmasının daha iyi sonuç verdiği söylendi çünkü protein sentezi için parçalanmadan direk kullanılabilir durumda oluyor. Ben kendim kullandığımda da gayet iyi sonuçlar aldım. Protein sentezi için kullanıyorsun zaten proteini antrenman sonunda kaslarda oluşan mikro yırtıkların kapatılması için en azından spor hocalarımız bize böyle öğrettiler sağol yanlışımı düzelttiğin için ama biraz daha sakin bir şekilde düzeltmeni rica ederdim bu söylediklerimde de bir yanlış varsa söyle ben de öğreneyim.
Hiç biri diyorum. Fitness öncesi Yumurta. Bal. Yogurt Pekmez. Çilek reçeli. Bunlardan tüketmek yeterinden fazla protein demektir. Protein tozu vs konuları araştımayın. Onları sonunda Ölüm tehlikesi var.
Arkadaşım ben streoid demiyorum ki sadaladiklarım vitamin takviyesidir tabii ki o tarz şeyler zararlı fakat bazı şeyleri karıştırmamak gerekli. Bu arada balla yogurt ikilisi çok fenaa şimdi nohutla hüpletirim :D
@superpursuitmode snap ver karışıklı atalım vücut. antrenmandan önce yemek yiyen biriyle karşılaşmadım daha önce benim için bir ilk olacaksın. Hadi kolpa değil diyelim ilk gün yaptın miden bulandı sonra nasıl devam edebildin?
En İyi Cevaplar