herşeyi yaptırabilirmiyiz. bizim her dediğimizi yaparlarmı.
masajda yaparlarmı bize acaba. :D
masaj çok önemli.
masajda yaparlarmı bize acaba. :D
masaj çok önemli.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet cicim aylarında bol bol mesaj atar daha sonra msjlar azalır sonra bırak mesaj atmayı gün içinde seni aramamaya başlar artık seni elde etti evlisiniz... Ve sonrası yeni arayışa geçer aldatılmaya başlarsın eve geç gelmeler telefona şifreler basende işim çıktı falan memlekete gitmem gerek gibi seni inandıracak kelimeler... Mesaj bitti istersen masaja geçelim😀nişanlıyken bırak masajı sana dokunmak için can atar evlenirsiniz ilk aylar çok güzel masaj yapar vücudunun her yerine daha sonra zamanla oda unutulur ve kalırsın hamamda hamamcı teyzeye oda sık sık gidersin artık😀😀😀😀
çok güzel hayaller bunlar bn varken neden aldatsınki bni aldatılacak kıza bnzemiyorum.
bunu aklının bir tarafına iyi yaz çok güzel olabilirsin çok akıllıda olabilirsin ama erkeklerin doğasında var aldatmak güzellik gelip geçicidir erkekleri anlamak çok zordur bayanlar için gün gelecek evleneceksin bu söylediklerim bir bir çıkacak o an kesinlikle yazdıklarım aklına gelecektir
neden korkutuyorsun bni bn böyle şeylere inanmak istemiyorum eşim bni aldatıcaksa neden evleneyimki bn
Aldatmayan erkeği bu devirde bulmak sayısal Loto’dan büyük ikramiye gibi birşey bende ben seni korkutmak istemiyorum hayatın gerçeklerini anlatmaya çalışıyorum buna inanmak ya da inanmamak senin elinde beni dinlersen böyle şeylere takılma kocamdır döverde aldatırda söyle ve geçiştir önemli olan sana nasıl davranması eve geldiği zaman gözlerinin içi gülüyorsa ve yatakta da seni mutlu edebiliyorsa çocuklarına iyi bir baba evine ekmeğini getiriyorsa senin için bunlar önemli bence...
dahaneler bni aldatıcak susacakmıyım bn öyle bir kız degilim bir hata gördümmü asla affetmem.
zaten nişanlıyken tanıcam bn nasıl biri oldugunu bana düşkün biriyle evlenecm bn
Akıllım zaten seninle evlenmek isteyen zaten düşkün olcak sana benim sana anlatmak istediğim evlendikten sonraki karşına çıkacak sorunlar senin yaş kaç merak ettim sen hep kendi gerçeklerine inanıyorsun korkuyorsun aldatılmaktan bana İnan gün gelecek sende aldatılacaksın bu senin elinde olan bir şey değil çekici ve güzelim diyorsun unutma güzelden daha güzel vardır😀
neden akşam akşam bni korkuttun sen içime kurt düşürdn aglicam şimdi haa özürlümüsün sen insan karısını neden aldatırki ozamn evlenmeyin neden evleniyosunuz gününüzü gün edin
Sen neden bu kadar tedirgin oldun ki bu hayatın gerçekleri sence babanda anneni aldatmamışmıdır bence aldatmıştır sana bir hikaye anlatayım mı ama gerçek bir hikaye
hayır bnim babam sert biri ama annemi asla aldatmadı
Bayan yolda yürüyormuş ve motosikletli adam gelip ona çarpmış adam bayanı orda bırakmamış hastaneye götürmüş kızın ailesi hastaneye gelmiş yapılan testler sonucu hemşire kızın ailesinin yanında hayati tehlikesi Yok bebeğin durumunda gayet iyi demiş aile şaşkınlıkla kızına sormuş bebeğin babası kim kimden bu bebek diye kız korkudan ailesine bana motosikletle çarpan adamdan demiş adamda hastane ailesi adamı linç etmeye çalışmış ancak adam çocuk benim değil ben kızınızı tanımam demiş ben evliyim 4 çocuğum var demiş orda yaşlı bir hasta amca yanlarına gelmiş DNA testi yapın belli olsun demiş DNA testi yapmışlar evet çocuk adamdan değilmiş doktorlar kesinlikle bu beyfendiden olamaz çünkü beyfendi kısır çocuğu olamaz deyince adamda beyninden vurulmuşa dönmüş bu adamın 4 çocuğu var çocuklar kimden peki eve koşmuş hanımına çocuklar benden değil kimden diye sormuş kadında evet kısırsın bende biliyordum çocugumuz olsun yuvam kurtulsun diye başkasından yaptım demiş anlayacağın bu dünya yalan.
bn kocamı asla aldatmam.
Üzerine kurulmuş bizde bu dünyanın yalan piyonlarıyız. bu arada özürlü degilim yaşım 30 ancak yaşadığım hayat 150 gezmeyi severim arkadaşlıkları severim Türkiye’nin her ilini gezip gördüm çeşit çeşit insanlar tanıştım sohbet ettim gerçekten her insan bir değil aldatanda var aldattığını saklayanda onun için evlenme😀
Bende aldat demiyorum ki zaten evlenirken herşeyi göze al aldatılmalı bile en azından sonrasında beni anlayacaksın😀
Ben evlenince temizlik yapıcam saçını boyucam yemek yapcam tatlı yapcam masaj da yaparım ne olmuş yani 🤣🤣🤣
dmi masaj önemli okadar yoruluyolar yazık bize.
Evlilik hayalleri kurarken o insanın wc, pijamayla gezme, gaz çıkarma vb. durumlarını da ekleyin ki kırıklığınız çok olmasın :/
masaj mı yapar tabii :)
osurmakmı wc mi :D :D oha ona alışması zor olucak ama ayıp tuvalet var dmi evin içinde yapcak hali yok
Evin içindeki wcye yapar diye tahmin ediyorum :)
yani evcil sonuçta. :D
Umarım, tuvalet eğitimi almış olmasına dikkat etmek gerek yine de 😊
Cevap
36Cevap
Evlenmezden önce herşey için yaparım derler ama evlendikten sonra kumanda ellerinde otururlar.
Malum evlendikten sonra fabrika ayarlarina dönen şeye türk erkeği diyoruz 😄😄
İslama uygun değil
Dini bir kitap al oku cinsellik hakkında
Allah'ın dininde eşinde olsa çıplak görmeyeceksin diyor sen diyorsun masaj
Cehennem ateşi sizler için yanıyor
ne alaka kocam o bnin masaj günah degil. akılııımmmm
@Kaan103 saçmalıyor işte insan eşine masaj yaparsa gunahmı eşler birbirlerine helaldirler.
Evliliğe gerek yok sevgiliykende olabilcek bişey bu. Şahsen eski sevgilim de bana yapardı bende ona yapardmnherşey karşılıklı aşk zaten karsılıklıdır. Tek taraflı sömürğye girer hep bir taraf cabalarsa
Valla kocanla senin aranda biz ne diyelim buna.. :/
benn olsamm yapmam yaniii ama sen bnaa yaparsan bende sana yapardımm belkidee :) :))
Şirinleri görebilir miyim tarzında bir beklenti. Kocana bağlı. Kiminin kocası serbest kaldığı anda karısını öldürmeye gidiyor.
Bir iki neyse de öyle her istediğinde yapacak bir erkek tanımadım ben bugüne kadar. D
Ben şahsen çok severim. Acaba evlenince eşimde benim gibi gezmeyi sever mi?
Ihimm masaj önemli hemde benim gibi yapmasını bilen biri evlenen yaşadı 😀😀😊
Valla bilmiyorum ama sirf masaj icin bile evlenevilirim
Bn eşime eğer olursa sıcak taşlarla güzel bir masaj yaparim
Bu işler karşılıklı ama
Sen onun Bazı yerlerine masaj yaparsan oda sana yapar
Masajı keyif alarak yapar ya niye yapmasın
mesaj gelirde masajı bilmiyom
yapmazmı hem iç masaj yapar hem dış masaj yapar
Bence yapar eşek değilse
Yaa her dediğinizi yapıyorlar.
Kocanla arandaki ilişkiye bağlı.
Karşılığına bağlı köpek edersin işi bilirsen