Bir meslegim var. Calisiyorum şu an ama saglik sorunum var. Universiteyi bile zar zor okudum diyebilirim. Bir ara aciktan mi okusam diye bile düşündüm ama örgün bitirdim. Sagolsunlar hocalara durumumu anlatmistim.
Sinavlardan iyi notlar almam halinde beni bırakmadılar. Bazen okula gidemezdim çünkü. Ama 1 hoca vardi o birakmisti beni. Yaz okulu falan halletmeye calismistim. Simdi ise calismak cok istesemde zaman zaman cok zorlanıyorum. Yani bir kadin olarak banka da kendi ismimi ve maasimi gorunce gercekten cok mutlu oluyorum, ben bunun icin emek verdim, okudum, calistim ama her insan ayni sartlarda degil.
Her insanin imtihani farkli. Benimde saglik imtihanim var bazen gunluk islerimde zorlandığım.
Aile kurmak istiyorum ama evlenince çalışamam. Yani diger kadinlar gibi ev isleri, yemek, cocuk, meslek hayati ben hepsini kaldiramam, buna gucum yetmez.
Ya evlenmeyeceğim boyle devam edecegim ki bu da zor oluyor zaman zaman. Evlenince calismasam diye düşünüyorum. Bu devirde artik calismayan kadin isteyen erkek var mi bilmiyorum. Yani cogu kadin cocuk olunca işi bırakıyor mesela.
Eğer esimin kazanci yeterse calismak istemiyorum, beni parasıyla ezmedigi sürece, beni para lazim diye soyletmedigi surece. Dedigim gibi para kazanmak cok guzel bir sey. Ama kadin icin calisma sahasi, dışarısı zor biraz bence. Ya da bana agir geliyor, bir de saglik sorunu olunca calisma sahası daha da zor hale geliyor.
Evde kalsam kafayi yer miyim bunu da bilemiyorum tabi. Surekli ev işleri, cocuklar, baska aktivite yok. Belki bu da sıkar. Ama yani gerekirse, sıkılırsam, ilerde iyilesme imkanim olursa işe elbette devam ederim ama kac yıldır cekiyorum boyle. Kronik, gecmeyende bir durum. Ilaclarla falan kontrol altina alabiliyoruz zaman.
(rahatsizligi lutfen sormayin. Demek istesem detayda belirtirdim zaten. Gunluk hayatimi zaman zaman zora sokan, acı cekmeme neden olan, bazen sancidan yerimde donup kaldığım, hareket edemedigim zor bir saglik durumu)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer