Dün akşam gel şu omuzlarıma az masaj yap dedi bende uğraşamam hiç dedim az masaj yap sonra bende seni mutlu ederim bak dedi bende hiç keyfim yok dedim sinirlendi siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evli olsam hic teklif etmem basar giderim masaj salonuna
Yani gidebilir o da istiyorsa tabii
Sende git...
e kardeşim sana ne
Eee kocandan bize ne. Ne guzel yazdik bitirdik konuyu. herkes atarli yaa.
Yapsaydın eline yapışacak değil şey saçma ben de seni mutlu ederim bu nasıl bir teklif ya
Belki farklı bir şekilde söyleyebilirdi. İlişki teklifi de ö küzce olmuş
Nfjpkhds
haksız mıyım
Ben yorulup eşime çok yalvardım yap diye ama yapmayınca yapacak birini buldum şimdi yanımda yatmasada olur
Hani iyi yapmışsın o da eminim birini bulmuştur boynu Spor
Çokta umrumda ne yaparsa yapsın hatta boşansa çok iyi olur
Ben onun için ek işe çıkyrdm hediye almak yemeğe çıkarmak ama bir masajı çok görüyordu tam bir ahmakmışım ya
Neyse iyi yani boşanın o zaman abi boş ver böyle olmaz.
Dershaneye gidiyor bi atansın kendi ayakları üstünde dursun öyle şimdi olmaz
Neyse ya bana ne kardeşim
Harbiden o nasıl bir tavır ya
Noldu da keyfin yok gerçekten bir durum varsa haklısın ama öyle keyfiyetten böyle söylediysen ayıp etmişsin ya nolcak eşinin omuzlarını 2 dakika ovsan
Yani iyi hissetmiyorum kendimi olamaz mı canım istemiyor
Tabi olabilir canım
uğraşamam, keyfim yok falan bunlar nasıl enerji düşürücü cümleler. saygı kalmamış ki sende. daha farklı bir yolla yorgunum şu an uğraştırma deyip sarılabilirdin gidip gönlünü alırdın ama işte sonra niye ayrıldık diyorsunuz
ben olsam yüzüne bakma. bi daha spguk yaparım karım istegini yapmicalsa niye evliyim bende omum dedigini yaparım ayrıca
Kadın senin kölen mi her istediğini yapsınlar sen karını her istediğini yapacak mısın her istediğini alacak mısın saçma sapan konuşma zaten en küçük şeyde böyle yüzüne bakma hallerine giriyorsan ilişki yürütebilecek bir erkek değilsin
eşim benm kölem degik ve hükmüm yettikce her istedigini alıyorım ve her dedigibi yapıyorım bu kölelik degik saygıdır eger yapmicalsaj bile güzel bi dile söylersim canım yorgunum beni idare et bugunluk hanzo gibi ugraşamam falan dersen bende hadi ordan git derim bu sefer sen neşen yerinde olunca bi hadi ordan gir derim. anladın mı
Ya bu tamamen senin kocanla ya da karınla arandaki üslup Yani Biz birbirimizi bazen böyle konuşuyoruz alınmıyoruz yani şakalaşıyoruz bazen sert tutup sergiliyoruz
ya dogru ona bişry diyemem ama gitmen gerekliydi bence aynı durumda sen olsan onunda gelmesi gerekirdi tek taraflı degil yani. ben böyle düşünüyorum yani
Yani ben kendimi iyi hissetmediğim halde onun isteklerini yapmak zorunda mıyım Allah'ım yarabbim ya
ya yapmak zorunda degilsin üslüp olarakta aranız böyleyse sıkıntı yok o zaman ben böyle bişeyi kabul etmem yapmamda
Dün ben ona yapmadım ama bu gün kral gibi davranır gönlünü alırım evlilik böyle
oda olabilir demekki kabul ediyon yanlış yaptıgını yoksa niye kral gibi davranım gçnlünü alıyom normal bişey se haksızmıyım
yap yap sen yapmazsan başka yapan birini bulur
Kapı orada
Herif yatağa davet etmiş
Bizde icabet etmedik
Yanlis yapmışsin
İstemiyorum
Yapmak istemiyorsan masaj salonuna git de ☺️
Gidebilir tabii ki istiyorsa
Bunu ona söyle o halde
Söylerim ama o gitmez
Dene gör
Dün akşam dedim ki burası masaj salonu mu çok istiyorsan masaj salonuna git ne işim var benim böyle yerlerde ya benim kocam sizin kadar geniş namussuz birisi değil ya siz kendinizle karıştırıyorsunuz sizin karılarınız. Kocaları fıs çıkınca başka erkeğe gidiyor olabilir ama biz de o genişlik yok
Spa ya gitsin sen yorulma boş ver
Gidebilir tabii ki
Sonrada kocam beni aldatıyor
ne zamandan beri seks yapmıyorsunuz
Böyle daha değerli elmasın merak etme
Yap sende nedir yani.
Kocan haklı kusura bakma
Yap işte ne olacak
Ne değişik tipsin ben olsam boşarim
Niye masaj yapmadı diye mi?
Bu boşanma sebebi değil bir sürü tazminat ödersin
@27esmerim evet? Evlilik cilvedir bugün o onu masaj yapar ertesi gün o onun ayağını öper böyle birbirine cilveli yardımlaşma yapacan. İnsan sevdiğini ellemez mi ya siz kızlar cidden hainsiniz
Canım isterse yaparım istemezse yapmam
Senin kafan paradaysa zaten çoktan öderim paranı komodinin üstüne koyarım giderim başka karilara masaj yaptırırım merak etme
Benimle evli değilsin canımsın ne üzerine konuşuyorsun manyak manyak konuşup durma. Sen zaten erkek olsan parana komodin üstüne koyarım diye ileride karın olacak kadından bahsetmez senden her şeyi beklenir Karan aldatsa affedersin kesin sana bakan bir tane kadın bulursan tabii
Sen çok dürüstsün baksana.
@27esmerim ben lafı söylerim. Eşine bir masajı çok gören kadından eş olmaz. Hiçbir halt olmaz.
İt ürür kervan yürür Hadi bakalım
Önce kendini düzelt sonra başkalarını düzelt ☺️
Hayde sen para bekle
@27esmerim sen beni düzeltmeye mi çalışıyorsun şimdi mesela
Seni ancak Allah düzeltir😅
@27esmerim kendine güven uğraşsan düzeltirdin canım
Aman yok istemez Allah yazdıysa bozsun ben zaten kendime güveniyorum insanlara huvenmiyy😅
Güvenmiyorum
Yapsaydın yorgundur belki
Ben de yorgunum sorun burada işte
O zmn yapma takma da
Yorgundan yapma ama yapmaman için de sebep yok
Yorgunum
Eeee evlilik işte evlenmeyin evlenmeyin
Niye evlenmeyelim evlenince yorgunluk alınıyor mu Ben de yorulabilirim
Evlenince böyle saçma sebeplerden bile sorun çıkıyor o yüzden
Kavga etmedik bir şey etmedik sadece bir fikirdi ayrıştık sen her şeyi bu kadar abartırsan yaşayamazsın bu hayatı
Ahahajajjaaj keşke beni hayatımı görsen de bu yorumu yeniden yazsan
Her şeyi abartıyorsun dedim abartmıyorsan sıkıntı yok ne saçmalıyorsun gerçekten her cümle saçma ya tamam hadi sen kralsın Beni rahat bırak
Bir kere yap
Ya yapın
Neden yapmadın Kİ adam istemiş ne güzel
yanlış yapmışsınız
Yapsaydın nolcak
Ne var yani yapsan
ruhsuzca bi hareket
Çok ayıp etmişsin
E ama sende yani
Yqpsaydin
yap tabi
Canı istemiş adamin