Ablamı 3 senedir görmüyorum?

Herkese merhaba 16 yaşındayken bundan 3 sene önce ablam beni sevgilisinin yanına götürdü ablam bizi birlikte rahat takılalım diye yanlız bıraktı sonra ablamın sevgilisine ben sizin sevgili olmanızı istemiyorum dedim ablamın sevgilisi ben geliyorum diyip lavaboya gitti ablamın sevgilisi benim evime gel fikrin değişicek dedi hala fikrin değişmezse bırakırım ablanı dedi beni evine götürdü orda bana meyve suyu getirdi onu içtim 15 dakika sonra uyuya kalmışım uyandığımda yanımda bir kız vardı odaya gittim ablamın sevgilisi koltukta oturuyordu elinde kamera vardı yataktaki kızla resimlerimi çekmiş aileme gösterdi babam beni çok kötü dövdü babamı tehdit etti ablamın sevgilisi bunu paylaşmamı istemiyorsan kızınla evlenmeme izin ver dedi babamda mecbur verdi şimdi 2 tane çocukları varmış annemin anlattığına göre çok mutluymuş ablam ama ben onun düğüne bile gitmedim görmeyeli 3 sene oldu eniştem anneme benim adıma özür dile demiş ama ben affedemiyorum sizce affetmelimiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu yazı troll değildir lütfen öyle şeyler yazmayın ben kararsız kaldığım için yazdım
Ablamı 3 senedir görmüyorum?