Ablamla bir senedir konuşmuyorum, beni çok kırdı! Amacı ne?

selam,

inşallah bana bir akıl verirsiniz!

Nerden başlasam...

ben 39 yaşındayım ablam benden 3 yaş büyük.
3 sene önce ikinci evliliğimi yaptım, bir kızım var 1 yaşında ve eşimlede çok iyi anlaşıyoruz.
ilk evliliğimde baya sıkıntılar çektim ve dört sene sonra ayrıldım!
ablamın iki kızı var, doğum günlerine çağırdılar bizi geçen sene sene başında.
neyse oraya gittik, ablam beni mutfağa çağırdı ve 20 sene önce çıktığım biri ve karısı da geleceğini söyledi. Tabiki benim moralim bozuldu. Çünkü böyle bişey benim mantğımla uyuşmuyor. Üstelik eşim habersiz durumdan.
neyse geldiler hiçbişey yokmuş gibi eşimle tanıştırdılar ve ben iyice huzursuz oldum. Bir süre sonra eşime gidelim dedim. Kalktık gittik eve. Eşim yolda neyin var diye sorduğunda bişey anlatamadım.. başım ağrıyor dedim geçişrdim durumu.
haftalarca moralim sıfırdı. Eşim de sürekli hadi gel ablanlara gidelim falan. Artık durumu anlatmak zorunda kaldım üzüldü baya. Sonuçta aptal yerine koyulduğunu farketti.
Bunun üstüne ablam hala tavır yapma derdindeydi, beni engellemeler, eşimi engellemesi falan. Hiç konuşmamıştık o olaydan sonra ta ki kızkardeşimin doğum gününe kadar. Ben ondan önce ordaydım, o sonradan geldi, sadece ben diğer ablam, kızlardeşim ve bir arkadaş vardı...
ablam bizi barıştırmaya çalıştı ama konuşmadığım ablam çok asabi biri, başladı hakaretler etmeye bana, bağırmalar çağırmalar... bunların üstüne birde demez mi eski erkek arkadaşımın eşi benden fazla teyzelik yapmış çocuklarına. O laf bana iyice dokundu, sonuçta o kişiyi belki 4-5 sene olmuştu tanıyalı ve bana neler dedi. Gözüm karardı yüzüne tükürdüm ve gittim!
yanımda da kızım vardı, ona bile acımadı hiç. Bir saat yolu eve nasıl gittim hiç bilmiyorum.
o günden bugüne hiç komuşmadık bidaha. Geçen günde ne göreyim. İnstagrama resim koymuş. Kaynanamla kendisinin resmini. Anlam veremedim. Üstelik eşimlede konuşmuyor... nasıl gider annesiyle görüşürsün utanmadan.

Amacı ne anlamıyorum artık!
Ablamla bir senedir konuşmuyorum, beni çok kırdı! Amacı ne?