Kocam ile kedi için ayrılma derecesine geldim lütfen bu olaya tarafsız bakacak insanların fikrine ihtiyacım var?

Merhaba arkadaşlar eşimin 8 senelik kedisi ile sorunlar yaşamaya başladık kısaca şöyle anlatım kedisine aşırı düşkün evden kaçacak diye ödü kopuyor özel teller yaptırmasına rağmen yani kedinin kaçabilecek bir yeri olmamasına rağmen sürekli kontrol etme gereği duyuyor hatta ilk zamanlar yatağımızda yatırıyor ben bunu istemediğimi söyleyince sorun etmedi kabul etti tabi ama sadece bu değil mesela şöyle bir örnek veriyim aşırı sıcak havalar ve biz pencerelerimiz kapalı bir şekilde yatıyoruz sırf kedi pencereden kaçmasın diye banada yazık nefes alamıyorum o zaman kedi pencereden gitmesin madem bahçede kalsın dediğim de surat yapıyor örnekler çok ama hepsini buraya yazamıyorum ilk zamanlar çok sorun yaşadık ve bana bu evden o değil sen gidersin cümlesini bile kurdu tamam ben gitsin demiyorum ama bu kadar bir bebek mis gibi üzerine titremenin ne alemi var hayatımız ve evimiz kedi üzerine kurulmuş bir vaziyette kedinin evden kaçmasını düşünmesi bile onu mahvediyor son bir haftadır kedi konusunu her gün tartışma haline getirmemize rağmen gidip oyuncak almış kediye şimdi benim anlamadığım herkes kedisini sever benimde vardı severdim de ama bu kadar titremek neyin nesi kedi konusu açılınca cıldırıyor kafayı yiyecem
Kocam ile kedi için ayrılma derecesine geldim lütfen bu olaya tarafsız bakacak insanların fikrine ihtiyacım var?