Türk'ü seçenek koymadım yurt dışını soruyorum
Avrupalı
Latin
Asyalı
Siyahi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sınıflandırma yanlış
Sırplar: mükemmel vücut ölçüleri ve boyları var. cinsel doyum için sizin en az 190 olmanız ve kas yapınızın düzgün olması lazım. tempoları yüksek ve neredeyse her pozisyona açıklar. çok sınırları yok ama tavsiyem öpüşme süresini çok uzun tutmayın. bildiğin ısırıyorlar dudakları. kan içinde kaldı benimkiler. göğüs uçları çok yumuşak ve tatlı
letonyalılar: hiç gün ışığı görmemiş bembeyaz tenleri ve pespembe vajinaları var. göğüsleri sırplara göre daha küçük ama dolgu ve dik. kalçaları daha küçük ve boyları 1.70 üzeri. ten kokuları ya da terleri güzel ama sarı tüy bırakmayı seviyorlar. en az 3-4 saat sevişebilirsiniz. gücünüz sağlamsa orgazm ile aşk arası bir şey yaşıyorsunuz. öpüşmekten bayılacak kadar güzeller.
Ukraynalılar: Dominant tipler. kuralları kendi koymak isterler. kendinizi bırakın demiyeceğim olayın ritmiyle kıçınıza birşey sokmaya çalışabilirler, jartiyersiz çok azı sevişiyor. milli kıyafet gibi, çorabı seviyorlar. size kalmış çıkarmak. göğüsleriyle saatlerce oynamanızı ve saatlerce oral seks yapmanızı isterler. anal yapmazsanız saygısızlık sayarlar. ve kesinlikle onlardan önce boşalmamalısınız. public sexe bayılırlar.
Almanlar: milliyetçi olduklarına bakmayın. esmer erkekleri seviyorlar. Türkseniz daha cazip tarafı almanca bilmeniz. aldatmaya müsait çok evli kadın var. gerçi çoğunun sevişmelerinden eşlerinin haberi var. Çorap sevenide var sevmeyenide ama kıl seviyorlar. aynı anda 2 ya. rrağı almayı seviyorlar grup fantazileri, barda sokakta sevişme fantazileride var. ama seviştikten sonra konuşmayın. küfrederek ayrılıyorlar.
vaaay destan yazmışsın
destan değil tecrübe. aslında erkekler için oldu.
nasıl hepsiyle yattın türkiyede mi yurtdışına mı çıktın
yurtdışında. türkiyede hepsini bulmak kolay değil.
vay be hayat sana güzel
sen erkek misin?
hayır niye öyle düşündün
hoşuna gitmiş gibi konuştunda.
evet gitti benim hayalim her ülkeden biriyle birlikte olmak çünkü
sende ya. rrak peşindesin öyle mi?
evet
o konuda sadece şu bilgiye sahibim. her kadının hayalinde aynı anda 2 ya. rrağı içinde hissetmek var. ve genelde bu iki ya. rraktan biri kocasına ait değil.
evet benim hayalim o ama ben evlenmiycem bir kişiye bağlı kalamam hep aldatırım
anlıyorum. zor bir hayat seni bekliyor. arkadaşlarının ya da akrabalarının bebeklerini seveceksin.
olsun küçük kardeşimle oynayarak annelik hevesimi aldım eğlenmek istiyorum artık ailemden dolayı para sıkıntım zaten yok üni bitince dünyayı gezmeye planımı devreye sokmaya başlıycam
dikkat et. salaş yerlerdeki zencileri tercih etme. bilinmedik hastalıkları olabilir. birde en derin vajina 14 cm. Yani 20-cm ya. rrak senin çok işine yaramaz. kalın olması avantaj ama çabuk boşalabilirsin. :)
Asya ve siyahi deneyimin yok mu
@Strapponer36 brezilyaya gitmeyi düşünüyorum. anatomik olarak 6 tip vajina var. 5 ini gördüm. tadını biliyorum. 6. brezilyada yalnız çok hızla yayılan bir virüs taşıyorlar ve bende prezervatif kullanacak yaşı geçtim. Zamanlamayı ayarlarsam 25-26 yaşına kadar cinsellik yaşamamış bir güney amerikalı olursa evet. çinliler, japonlar beyaz ama çok kıllı, vajinaları yalanmıyor. değişik baharat kokuyor ama dar.
Her ırkın kendine has fiziksel özellikleri vardır. Bu onları daha güzel ya da daha çirkin yapmaz. Zaten bana göre çirkinlik insana mahsus bir kavram değildir. Güzellik de görecelidir. Kimisine A güzel gelir, kimisine B. Dolayısıyla öznel beğeniler tabii ki olacaktır, doğaldır, fakat kimse mutlak bir güzellik kavramı tayin edemez.
Avrupa ama buradaki kizlar silikon bebek gibi
Latin candır
Cevap
26Cevap
avrupa çok iyi ama latin de favorilerim arasında yerine aldı
Bizim kızlarımızi secenek icin koymadigina sevibdim cunki dunyanin en guzel kizlari bizde sonrasida latinler
4 resimdeki kadın da iyi yalar :D çok iyiler o yüzden biri değil 4 ü
rusların üstüne yok hala nerenin kızları diyorsunuz
Türk kızları çok güzel ama bir taraflarını kaldırıyolar sürekli hemcinslerim.
Latin demeyen erkek iliktir net
karar verebilen beri gelsin. ))
fotoda latin ama normalde avrupalı
Her yerin güzeli var , çirkini var
Melezler, güney koreliler
Mk seçemedim ben hepsi guzel😂
normalde asyacıyım da latinin neymiş öyle be
Latino
Latin
tabiki latin.
Latin dedim
Latinler çok iyi.