Geleceği hissediyorum yardım edin?

Merhabalar herkese öncelikle. Yalan söylediğimi sanacak kişiler şimdiden çıksın.
Ben gelecekte olacakları çok güçlü bir şekilde hissediyorum. Mesela bir yakınım vardı hangi yıl öleceğini tahmin ettim. Sonra akrabam kalp krizi geçirmeden 2 gün önce ona bir şey olacağını sezdim. Hangi üniversiteyi kazanıp hangisini kaybedeceğini bildim. Hatta gecenin 2-3 ünde birini arayıp nasılsın falan diye sormuştum. Çünkü bir şeyler olacağını hissetmiştim fakat onu çok tanımıyordum. İçimde daralma hissi var falan dedi çok garip. Gelecekte olumsuz, olumlu ne varsa hissediyorum. Bunun gibi birçok şey..
Ayrıca içimde sanki bir şey var ve ben onunla sohbet ediyorum bildiğiniz. Melek gibi bir şey. Bana bunları yap bunları yapma diyor dedikleri falan tutuyor. Ayrıca bunları hissettiğimde titreme gelip vücudum soğuyor. Acaba bu ruhani bir varlık mı.
Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim. Saçma gelebilir ama neden oluyor? Çok garip bir şekilde korkmuyorum.. Yardım edin? Neden..
Yakında bir çok ölüm gerçekleşecek. Bunların arasında Kirk Douglas, Pierre Cardin, Stan Lee gibi kişileri hissediyorum neden oluyor bu? Yalan söylemiyorum bunu okuyan kişi. Yalan söyleseydim bu kadar yazıp uğraşmazdım..
Geleceği hissediyorum yardım edin?