Geleceği görebiliyorum, bununla dalga geçecek olan değil harbiden bana yardımcı olacak yazsın?

Önce rüyalarımda görüyordum, bunları yaşıyordum. Hatta rüyamda bir konu oluyordu, bir gün sonra bu konuyu bir arkadaşım ya da aile fertlerim açıyordu. 2 sene önceye kadar pek dine düşkün değildim. Fakat yaşadığım olaylar bana şükretmeyi, empati kurmayı, herkesi eşit tutmayı öğretti. Normalde fal bakmam, bakmak değil anlamam bile. 1 sene önce hiç unutmuyorum Hz. Muhammed efendimizi rüyamda görmüştüm, ölmüştü bende başında bekliyordum. Her şeyini hatırlıyorum eve siyah birisi geliyordu ve Hz. Muhammed (SAV) uyanıp beni koruyup onu gönderiyordu. O zaman ramazan ayıydı. Ramazan ayında bır bayan tam gün tutamaz dersiniz değil mi? Ben tam gün tuttum ve son gün sofradan kalktığım anda regl oldum, bunlarla belki pek alakası yoktur. Bir insan hakkında düşünürken tanimasam bile geleceği bir anda geçiyor gözümün önünden, ve bana gelip benim gözümün önünden geçenleri gelip anlatıyorlar. Fal, bakıyorum kadın diyor ki hiç olmaz bu boşa baktın, 2 ay sonra arayıp sen nasıl bir kızsın yaaa diyor, sakasina bir şey diyorum ve bu ağzımdan çıkan her şey oluyor. Kötü bir şey olacağı zaman bunu fark ediyorum ve ona göre hareket ediyorum, bunu fark etmeye başladım ve bu özellik mi diyeyim size bu özelliği mi kullanıyorum. Arkadaşlarıma bir şeyler diyorum, imkansız diyorlar 1 hafta sonra bana nasıl biliyorsun diye mesaj atıyorlar. İnsanları tek görüşte tanıyıp hayatlarını tahmin edebiliyorum. Bir keresinde bir rüya gördüm, 4 ay olmuştur belki, Cebrail geliyordu yanıma ve bana bir görev veriyordu. Allahin kullarına yardimci olmam için bana imkanlar sunuyordu. Şeytanda aklıma girmeye çalışıyordu fakat basaramiyordu. Cebrail de bana bu testi geçtin diyordu. Birde evimizde bir şey dolanıyor. Ben bu özellikleri fark ettiğimden beri herkes evde kabus görüyor, bir tek anneme bahsettim. Evde bir siyahlık dolanıyor ama kötü gelmiyor, yani hissedebiliyorum. Varlığını ilk ben fark ettim ve söylediğimde herkes kabus gördüğünü söyledi. Size bu ne? Bir şeyler var ama ne? Ciddi olanlar yazsın, böyle yaşayan?
Geleceği görebiliyorum, bununla dalga geçecek olan değil harbiden bana yardımcı olacak yazsın?