Önce rüyalarımda görüyordum, bunları yaşıyordum. Hatta rüyamda bir konu oluyordu, bir gün sonra bu konuyu bir arkadaşım ya da aile fertlerim açıyordu. 2 sene önceye kadar pek dine düşkün değildim. Fakat yaşadığım olaylar bana şükretmeyi, empati kurmayı, herkesi eşit tutmayı öğretti. Normalde fal bakmam, bakmak değil anlamam bile. 1 sene önce hiç unutmuyorum Hz. Muhammed efendimizi rüyamda görmüştüm, ölmüştü bende başında bekliyordum. Her şeyini hatırlıyorum eve siyah birisi geliyordu ve Hz. Muhammed (SAV) uyanıp beni koruyup onu gönderiyordu. O zaman ramazan ayıydı. Ramazan ayında bır bayan tam gün tutamaz dersiniz değil mi? Ben tam gün tuttum ve son gün sofradan kalktığım anda regl oldum, bunlarla belki pek alakası yoktur. Bir insan hakkında düşünürken tanimasam bile geleceği bir anda geçiyor gözümün önünden, ve bana gelip benim gözümün önünden geçenleri gelip anlatıyorlar. Fal, bakıyorum kadın diyor ki hiç olmaz bu boşa baktın, 2 ay sonra arayıp sen nasıl bir kızsın yaaa diyor, sakasina bir şey diyorum ve bu ağzımdan çıkan her şey oluyor. Kötü bir şey olacağı zaman bunu fark ediyorum ve ona göre hareket ediyorum, bunu fark etmeye başladım ve bu özellik mi diyeyim size bu özelliği mi kullanıyorum. Arkadaşlarıma bir şeyler diyorum, imkansız diyorlar 1 hafta sonra bana nasıl biliyorsun diye mesaj atıyorlar. İnsanları tek görüşte tanıyıp hayatlarını tahmin edebiliyorum. Bir keresinde bir rüya gördüm, 4 ay olmuştur belki, Cebrail geliyordu yanıma ve bana bir görev veriyordu. Allahin kullarına yardimci olmam için bana imkanlar sunuyordu. Şeytanda aklıma girmeye çalışıyordu fakat basaramiyordu. Cebrail de bana bu testi geçtin diyordu. Birde evimizde bir şey dolanıyor. Ben bu özellikleri fark ettiğimden beri herkes evde kabus görüyor, bir tek anneme bahsettim. Evde bir siyahlık dolanıyor ama kötü gelmiyor, yani hissedebiliyorum. Varlığını ilk ben fark ettim ve söylediğimde herkes kabus gördüğünü söyledi. Size bu ne? Bir şeyler var ama ne? Ciddi olanlar yazsın, böyle yaşayan?
Cevabın nedir?
+1 yılsana musallat olmuşlar olan tek şey bu. aile fertlerinin kabus görmesinin sebebi de bu seni almak istiyorlar ve ailen eğer dini bütün insanlarsa onlarla uğraşıyorlar çünkü evde bismillah deniliyorsa o yüzden uğraşıyorlar. allahtan başka kimse geleceği göremez cinler bizimle aynı dünyada yaşıyor olsalar bile tıpkı radyo frekansları gibi ayrı bir katmandalar. ve onların katmanında hayat hızlı ilerliyor saniyede tüm dünyayı dolaşabilmelerinin sebebi bu. bu sayede gelecekte neler olacağını görebiliyorlar ve bunu sana aktarıyorlar. sana tavsiyem iyi bir hocaya gitmen. seni kandırıyorlar hocaya gidene kadar her akşam yatarken yazdıklarımı uygula ailene de uygulat ki gece rahat uyusunlar.
gece duş alma
uyumadan önce abdest al
yatağına yatınca 21 kez besmele çek
3 kez fatiha
3 kez ihlas
3 kez felak
3 kez nas
ve
3 kez ayetel oku ardından tekrar 21 kez besmele çek ve uyu. bu onları senden uzak tutacaktır aynı durum bende de var farklı farklı insanların silüetinde bana görünüyorlardı hocaya gittim ve her gece uyumadan önce bunu uyguluyorum sorunum kalmadı artık. geçmiş olsun13 Yorumla
Soran+1 yılBenim bu sekilde değil ama, şu an da o siyahimsi şeyi görmüyorum. Her gece 3 ihlas 1 fatiha 1 de âyet el kursi okuyorum. Besmele aklıma geldiğince çekmeye çalışıyorum. Görünüyor derken böyle hani rüya gibi gözümde beliriyor
- +1 yıl
zaten o şekilde başlar sonra siyah gölge şeklince görürsün görmesen bile evde sizden başka birinin de olduğunu hissedersin. bazen durduk yere canın sıkılır içinde bir sıkıntı olur bazen çok mutlu olursun bazen cinsel anlamda canın hiç bir şey istemez bazen tavan yapar uyuduğun uykudan bir şey anlamazsın yorgun uyanırsın bazen halsizlik olur üzerinde bunun sebebi onlar yüzündendir. hocaya görünmende fayda var
Soran+1 yılTeşekkür ederim, bunu bir tanıdığım ile görüşeceğim. Çok teşekkürler
En İyi Cevaplar
parapsıkolojıde öngörü dıye bır sey var.. normal sartlarda gelecegı gormek ımkansızdır cunku gelecek her zaman her an degıskendır.. bazı ınsanları ongoru ve onsezı yeteneklerı dıgerlerıne gore daha yuksektır ve cesıtlı sekıllerde karsılarına cıkar ruyada, oylece otururken zıhınde canlanması , fotograf karelerı gıbı goz onune gelmesı vs... emın olkı pek cok ongorun gelecegın degısken olmasından dolayı sen farkında olmadan basarısızlıkla sonuclanmıstır... ama dıger kısılere gore yetenegın daha ust duzeyse degıskenlıge ugramayan seylerı öngorunle onceden gorebılmen mumkun bu olagan dısı bı durum sayılmaz bu yetenek herkeste var kımınde daha altlarda kımınde daha ustlerde senınkı ustlerde ıse bu durumu koru ve sadece tadını cıkar ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım cevap sensin, aynı dediğin gibi. Bir tek sen anladın:)
- +1 yıl
Merhaba yazdıklarını iyice okudum peygamber efendimizi s. a. ve ruyada gördü isen bu tarihler gerçek sahih hadis var hiçbir yaratılan onun suretine burunemez... Bu Allahin sana bir lutfu olmalı ve bunu güzel şeyler için insanların istifadesine sunmalisin lakin dikkat et işin içine kibir maddiyat girer ise ters kepçe gelebilirsin bu durumda olan birkaç insan tanıyorum lütfen ibadetlerini düzenli yapmaya çalış devamlı dua ve zikir üzerine ol ki geldiğini söylediğin yaratılmışlar rahmani olabilsin.. Güzel bir durum Allah seni muhafaza ve faydalı ihsan eylesin
allahın yarattığı bir kader kitabı var diye duymuştum. insanlar yaratılmadan önce cinler vardı-biliyorsunuzdur- cinler kader kitabından bazı şeyleri görebiliyordu ama insan yaratıldıktan snra sadece insanlar görebildi. hz ademin bedeni yaratılmadan bütün ruhlar yaratıldı ve ozaman ruhlar kader kitabını okuyabilyrdu. hz adem cennetten kovulduktan snra oraya giriş ancak rüyalarda mümkün olur dye biliyorum. aslında bu astral seyehat meselesinn çıkışıda bu olaydan kaynaklanıyor. yani ez cümle eger sen byle bişeyler yapabiliyorsan -ki inanmıyorum- rüyada kader kitabına bakıyor olablrsn. ama dediğim gibi mantıksal olarak bir insan rüyalarının hepsni aklında bile tutamazken senn byle bişey yapman mantıksal olarak imkansız; mücizelerde her zaman mantık dışıdır zaten ;9
16 Yorumla
Soran+1 yılBen görebiliyorum derken, bunlar bir anda aklımdan geçiyor. Hepsi dilime dökülüyor, bir şey okudum ya da üst bir güç bana bunları getirdi demiyorum ben. İnanmak istersen inanırsın, böyle birşeyin yalanı söylenmez
Soran+1 yılDün bazı kişilere yazdım ve hepsi çoğunluğun doğru olduğu ve baya sasirdiklarini söyledi. Hem onlar hakkında yazdım hemde geleceklerini. Bir anda bile oluyor, bana tanımadığım bir kişinin resmini at mesela sana bunu yazayim
Soran+1 yılUlan koy resmini bakicam tamam yeter hadi *
+1 yılRüyanda gelecekten bir şey görmen olabilir bazı dediklerin olabilecek şeyler ama sana inanmıyorum Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez, hadi bir şekilde sana gösterildi diyelim bilmek ne işine yarayacak. Fal falan bahsediyon
onlar dinde haram zaten. şeytan işi birer pislik diye de geçiyor. Cebrail a. s. gördüğünü söylüyon Cebrail a. s. Peygamberlerden başkasına görünmüş mü bir araştır bakalım. sana insanlara iyilik yapmasını ve yardımcı olmasını söylemiş peki sen ne gibi bir iyiliğin dokunuyo? yalancı ya da ağır hasta olmadığın ne malum11 Yorumla- +1 yıl
ve bir de tüm bu anlattıkların kadar muhterem bir kişi olsan hergün özelden birilerinesapıklık yapan insanlarla dolu bu siteye yazacak kadar ne yaşadın :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar Ne Diyor
50
ilk önce iyi bir hocaya görün. Anlar o zaten ne var diye sen de.. gerekeni yapar. Evde kuran okut siyah bir şey varsa çıkar gider zaten. Musallat olabilir evdekilere. Birileri büyü yapmış olabilir halüsinasyon görüyor olabilirsin. Dine yöneldiğin için belki de melek görüyorsun çok tuhaf değil bunlar. Hislerin güçlü rüyaların çıkıyor telepati kurabiliyorsun aynı şeyler bende de var. Başka işlerle uğraş bence okuyor musun ya da çalışıyor musun bunlarla ilgilensen iyi olur. Boş insanı şeytan doldurur. Bir hobi bu kendine uğraşlar bu işte ne bileyim kafanı oyala başka şeyler düşün fal bakma derim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılBakmamaya çalışıyorum ama arkadaşlarım zorla bakti rmak istiyor, arada sırf fal bakmam icin gelen oluyor. Bakmamak için isim var diyorum bekliyorlar, bakmak zorunda kalıyorum. Okuyorum, spora gidiyordum fakat bıraktım. Şimdi okul ev arkadaşlar falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerhaba ben 3yıldır rüyamda geleceği görüyorum. son 1yılsa hemen hemen her gece rüyalarımda geleceği görüyorum ilk başta rüyalarla uyarıldıgımı düşünmüştüm ama rüyamdaki olumsuz şeyleri gerçekte daha gercekleşmeden düzeltmeye çalışsam da eninde sonunda oluyor kaderden kaçamıyorsun sanırım. tabi güzel şeylerde görüyorum. gördüklerim bazen 3gün sonrası bazen 1ay bazen 5ay bazen1yıl sonrası rüyalarımsa birebir çıkıyor. ve bazense yakın geleceği rüya görmeden de görebiliyorum, bir anda olacaklar beynimden geçiyor ve beş dakikaya gerçekleşiyor mesela yolda gidiyorum ben bu anı biliyorum birazdan şununla karşılaşıcam bana şunu şunu sorucak diyorum ve 5dakika sonra oluyor gibi veya buna benzer şeyler.
00 Yorumla
+1 yılbazı insanlar böyle doğabiliyor. kimisinn sesi güzel olur kimisinn zekası iyidr bunun gbi düşün. 6. hissiyatın kuvvetli sen güçlü durup duanı okursan bişe olmz. ama senden bnde bişe rica etsem resmimi göndersem özelden olurmu? içinden geçeni sölesen.. bu aralar ihtiyacım var falada gitmek istemiorum xs
03 Yorumla
Soran+1 yılGizlisin ama ya
- +1 yıl
kaldırdım sende gizlisin nası resim göndercm :/
Hayatta hersey olur ve herkesin bir gorevi vardir kimse bir diyeriyle aynida degildir olmaz denenseylerde olur ben yalan soyluyosun diyemem ama bu hosuna gitmiyormu anlamadim? Ben olsam etrafimdakilere yardim etmek amacli bunu kullanabilirdim hatta bana yardim edebilirsin ihtiyacim var. ss
03 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum, fakat hepsi bildiğini okuyor ve sonra sözüme geliyorlar. Yakın bir arkadaşıma uyarı da bulundum ve yapmaması gerekiyordu yapacağını bildiğim için bu durumları açıkladım. Ama yine de devam ediyor, karşı duramıyorum diyor
+1 yılRüyanda peygamber efendimiz (SAV) i görmene inanıyorum. Cebrail (as) ın rüyana gelmesinide anlıyorum. ama Neml suresi 65. ayetinde de diyorki gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. yok böyle bişey tamam mı.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten geleceği görüyorum derken, rüya görürsün ya aynı o şekilde gözümde beliriyor. Yani yok gelecekten birileri haber getiriyor yok bir kitap açıyorum oradan geleceğe bakıyorum falan değil.
- +1 yıl
tamam eig seçtiğin kişi güzel bir şekilde açıklamış zaten. güzel bişeymiş :)))
+1 yılInanıyorum buna, çünkü en yakın arkadasim da böyleydi :) medyumlara benziyosun anlattıklarına göre. biraz araştır derim çünkü bunları sağlamlaştırıp üzerine yeni şeyler ekleyebiliyorsun. Mutlaka araştır bu konuyu, özel insanlardansin sen :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılHahha vaov, arastiricam:)
- +1 yıl
Araştır :) arkadasim anlattığında inanmamıştım. ama sürekli kanıtlıyordu sağolsun :) Kendini geliştirdi baya, hatta son olarak psi ball oluşturma çalışmalarına başlamıştı :) başarılar :-)
Ben sana inanıyorum çünkü bu sıralar bende böyle bir şey yaşıyorum. Rüyamda olması imkansız bir şey gördüm 2 hafta sonra rüyamı birebir yaşadım. daha sonra düşününce ikisi arasında bağlantı kurdum tuhaf aslında :) bana özelden mesaj atar mısın merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bunları hissedebildiğine inanıyorum.
benim içinde biri var hayatım da ve o çok uzak biz ayrıyız ama o beni düşünüyor biliyorum hissediyorum.. bir gün bir işaret veriyor ve oda beni düşünüyormuş..
brn bu adamın aklından geçenleri duygularını okuyorum sanki.
birden aklıma düşüyor ikimiz hakkında bunu düşünüyor diyorum..
çok net değil ama genel anlamda kaba taslak biliyorum sanki.
hislerim çok kuvvetli01 Yorumla
+1 yılFal bakmak istemediğini söylüyorsun ve ısrarlardan dolayı baktığını söylüyorsun fakat burada insanların yorumlarının altına istersen bir şeyler söyleyebilirim diyorsun? Bana çok çelişkili geldi yazdıkların. Ayrıca burada bunu yazmak yerine önce git bir doktora görün. Gaybı Allah'tan başkası bilmez. Ne cin, ne falcı, ne de sen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ne olacağaını 5 saniye önce görüyorum ve oluyor. rüyada hiç görmedim ama. mesela kardeşimle kavga ederken biyerim yarılcak dedim içimden 5 saniye sonra alnım yarıldı 8 dikiş var. bu gibi şeyler. ama bazen uzun vade de dörüyorum. tabi geleceği bilen sadece Allahtır. o yüzden boşver kimseye de söyleme
129 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben geleceği bilmem töbe haşa. sadece tahminlerim olur. ama Allah bilir. öylesine thamin edeyim
Cevap sahibi+1 yılçocuk senden hoşlanmıyor sadece fiziğini beğendi
Cevap sahibi+1 yılya ne soruyon kahinmiyim ben öyle aklıma gelen şeyi yazıyorumişte. ama genelde tutuyor bak sakın bana büyücü gibi bakma beni de günaha sokma şakasın ae eğleniyoruz
Cevap sahibi+1 yılsana gelicek fakat kötü bir şekilde ayrılcaksın o yüzden dikkatli ol. hoşlandığın insan ise esmer ela gözlü boyu 1.77 kilosu da 66 attım tutan var mı
Cevap sahibi+1 yılboy kilo tuttumu
Cevap sahibi+1 yılkötü ayrılma nedeniniz onun biraz sapık olması doğrumu sapıkmı biraz
Cevap sahibi+1 yılya bence sen benle dalga geçiyon bu kaar tutması imkansız
Cevap sahibi+1 yılve o çocuk sana birgün yatma teklifi edecek sende kabul ediceksin ve pişman olucaksın böyle hissettim bak seni uyarıyorum sakın yapmaa
Cevap sahibi+1 yılhoşlanmayacak sana tahminen 2 buçuk ay sonra bunu teklif edecek
Cevap sahibi+1 yılediceksin öyle düşünüyorum. ama sakınha sakın etme kabul bak seni uyarıyorum yakınlaşmadan kaçın
Cevap sahibi+1 yılyüzünde hafif sivilce lekeleri var. burnu biraz kalın ve saçları üçgen yukarıda attım tamamen yani buradan anlarsın attığımı
Cevap sahibi+1 yılşaka yapiyisun daa. o kadar da değil
Cevap sahibi+1 yılhahaah attım be ne tırsıyon
- +1 yıl
Canim bana. bir mesaj atarmisini ben. dilek? bu yeni hesabim
+1 yılaynı şey bende de oluyor sanki o olay karşına çıkmış ama nerede çıkmış bilmiyorsun ama o olayı yaşamış oluyorsun bildiğim kadarıyla önsezimiz yüksek.
10 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri bende yaşadım fal bakıyodum kahve veya tarot sonra felaket kabuslar gördüm ve tövbe edip bıraktım şimdide riya çok görüyorum ama kabus değil. Bana ulaşır mısın? bir kaç sorum olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tanımak istiyorum lütfen bana mesaj atabilir misin. Benimde sezgilerim kuvvetlidir seninki kadar olmasa da, çoğu şeyi rüyamda görürüm hepsi cıkar. Geleceği değil de insanlarin geçmişi gözümde canlaniyor. Bikaç kez Peygamberimizi bende rüyamda gördüm.. seni cok merak ettim umarım yazarsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMenzil hakkında da bilgi verebilirim canım çook gittim oraya.. yalan söylemiyorum yemin ederim arkadasin dediği gibi bence de git. Ve mesaj at lütfen..
Özel Günler & Hijyen konusunda 840 cevap paylaştı. Ben sana inaniyorum zira yalan yere ruyada sunu bunu gordum diye yalan soylemeye cesaretin oldugunu sanmiyorum bunun gunahi ve cezasi cok farkli cunku. Evde dolasan seyin ne oldugunu soruyosan burada kimse sana yardimci olamaz bence bu konuda.
00 Yorumlapeki benim gelecegim nasıl sence bendede farklı bişeler var sole lutfen
01 Yorumla
Soran+1 yılResmin yok
+1 yılya çok değişik bir şey ermiş falan olabilir misin yani ne biliyim ama Allah tan başka kimsenin geleceği bilemeyeceğini biliyoruz nasıl oluyor ki bu kafam karıştı ya
00 Yorumla
+1 yılSadec ekendinle ilgili mi goruyorsun yoksa biraz ugrassan baskalarinin gelecegini goirurmusun sirri ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimle ilgili hiç bir şey göremiyorum açıkçası
- +1 yıl
Sirri ne peki ? İsteyerek mi oluyor
Soran+1 yılHayır bir anda rüya görür gibi gözümün önünde resimler geçiyor sanki
- +1 yıl
Aslinda bir gun boyle gozum daldi sanki daha once o zmaani yasamisim gibi geldi dejavu yani
Uvv ürpertici ve paranormal, bunu sevdim. Efendim parayla yer mi açsanız ne yapsanız. Birde geleceğimi görmenizi isterim.
03 Yorumla
Soran+1 yılResmin varsa çalışırım
Soran+1 yılAtıcam
Eski sevgilim benimle barışmak isteyecek mi? Ay çok merak ettim düşünceni
00 YorumlaÇok iddialıysan benim şu boktan hayatımın daha nerelere gideceğini bir anlatıver bacım sana zahmet
00 Yorumla
+1 yılinanıyorum dfgdf dizilerde kimse inanmaz ben inanıyorum güven bana ve gelecegimi gör
00 Yorumla
+1 yılben rüyamda olacakları görüyorum birşey olcaksa hemen içime sıkıntı düşüyor nefesim daralıyor falan ama bunları kımseye söylemeyin diyorlar
00 YorumlaBir defa rüyamda gördüğüm şeyi saniyesi saniyesine yaşadım. O an çok korkmuştum.
00 YorumlaBen böyle şeylere inanıyorum bana özelden yazabilir misin?
00 YorumlaBenimle ilgili gorebiliyormusun ya da hissediyormusuun?
00 Yorumla
+1 yılSitede hoşlandığım adamla aramda bişey olcak mıı :)))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem gelecegi goruyorsun bizimde bunlari yazcagimizi goremedin mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sen nasıl bir insansın? Ben orada az çok, bu kadar yakın gelecekten mi bahsetmişim? Ben neyim *
Gelecegimle ilgli sorularım var bana mesaj atabilirmisin lütfen
00 YorumlaGunaydinnn banada soylermisin peki ask hayatinla ilgili gelecegimi?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy nolursun bana da bir şeyler söyle :( mesaj atayım sana olmaz mı :(
00 Yorumla- Daha fazla (20)
Daha fazla(35)
Erkekler Ne Diyor
78
Özel Günler & Hijyen konusunda 460 cevap paylaştı. Allah peygamberimize bu yeteneğin bir kısmını vermiştir ama diğerleri malesef sadece tahmin.
(Allah gaybı herkese bildirmez; ancak dilediği resul müstesna, [Mucize olarak ona bildirir.] Çünkü her peygamberin önünden ve ardından gözcüler [melekler] salar.) [Cin 26, 27]
“Böylece onun (Süleyman’ın) ölümüne karar verdiğimiz zaman, ölümünü, onlara, asasını yemekte olan bir ağaç kurdundan başkası haber vermedi. Artık o, yere yıkılıp-düşünce, açıkça ortaya çıktı ki, şayet cinler gaybı bilmiş olsalardı böylesine aşağılanıcı bir azab içinde kalıp-yaşamazlardı.” (Sebe Suresi, 14)
“Gaybın anahtarları Allah Katındadır...” (Enam Suresi, 59)30 Yorumla1. gelenlerin Cebrail (a. s.) ve Hz. Muhammed (s. a. v.) olduğunu söylemen çok büyük iddaalar. Eğer değilse yalan yere böyle bir şeyi iddaa ettiğin için büyük veballer ödeyebilirsin.
2. Bunlara rağmen fal baktığını söylüyorsun, 3. Gözün aktif olabilir. Bu yönden tahmin etme gücün v. s. yüksekken sen işe Cinleri de katmış oluyorsun. Bu konuda büyük tedaviler görmene neden olabilir.
3. Bir kişinin nasıl biri olduğunu anlayabiliyorsan, benim hakkımda neler hissettiğini sormak istiyorum. İnşaAllah cevap verirsin.
4. Madem geleceği görüyorsun şu an sana cevap atacağımı bilmen lazımdı, bunu da gördün mü?28 Yorumla
Soran+1 yılAltta yazılanları okur musun rica etsem? Gelecekten kastım bu kadar yakın bir zaman değil, ben Allah'la irtibata geçiyorum demişim gibi tepkiler, biraz gözünüzde canlandırarak bunu okuyun
Soran+1 yılGözüm açık derken? Fazla detayciyimdir ve cok dikkat eden bir tipimdir. Bundan mi bahsediyorsun?
Soran+1 yılŞurada ciddi bir durumdan bahsediyoruz platonginden bahsediyorsun ya
bazen banada oluyor öyle şeyler ama hayatım sürekli kötü gitti bişeyler ters gidiyor sonumu iyi görmüyorum intiharı düşündüm sürekli kötü şeylerin gelmesinden bilmiyorum sürekli bişeyler ters gidiyor bende haberci rüyalar gördüm bazen sonumu Allah bilir ya benim hakkımda resmime bakıp yorum yapmak istermisin bilmiyorum :(
05 Yorumla
Soran+1 yılBana buradan hayatını yazmak pek doğru gelmiyor, kendimi sanki sizi kandıran internet falcilari gibi hissediyorum. Ama istersen yardimci olabilirim?
Soran+1 yılRica ederim :)
Özel Günler & Hijyen konusunda 574 cevap paylaştı. Bn eski musluman ve artik eski bir satanistim ayni zamnda kim neder bilmem ama o gordugun ne seytan nede cin seytan zaten bir tanri ole seylerle ugrasmaz cin normal cin ugrasmaz ama aileni cok seven ya da sdvmeyen birinin irtibat kurdugu siradan bir cinse yaninizda bulunup sizi korumak veya urkutmek isteyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim, teşekkürler
+1 yılDalga geçecek gibi yazmamışsın. Aksine ben sana inanıyorum çünkü benimde aklıma aniden hiç alakasız birşey geldiğinde onu ya yaşıyorum ya görüyorum ya da duyuyorum. Seninki daha kapsamlı birşey. Bana kalırsa bundan zevk almaya bak ve herkese anlatma sana şaklaban derler mehdi sanıyor kendisini derler atarlar tutarlar arkandan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, bana inandığın için teşekkür ederim
Açıkçası bu hayatta ölümsüzlük dışında her şeyin olabileceğine inananlardanım. Ancak söylediğin şeyler de basit şey değil. Eğer kafa bulmuyorsan ve gerçekse bir çoğu tesadüf olabilir. Daha kesin yargılar olmalı ayrıca Hz. Muhammed (SAV) ve Cebrail olduğunu nereden biliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılRüyamda beni peygamber efendimiz korurken ona siyah şey "hz. muhammed sen cekil" demişti. Cebrail meleği hatırlamıyorum ama o. Yani hani bilirsin ya, oydu. Kafa geçecek birisi degilim, hele ki bu konularda.
Özel Günler & Hijyen konusunda 415 cevap paylaştı. haci cok uzun yazmisin konu basligina göre soyluyorum bak madem gorebiliyosun onumuzdeki hafta oynanacak olan
shaktar-bayern munih
schalke-real madrid
PSV-zenit
liverpool-Beşiktaş
maclarindan ikisini yazarsan nasil bitecegine dair bizde yolumuzu bulup nasiplenelim olmazmi...00 Yorumla
+1 yılŞizofren olabılecegını dusunuyorum fakat bulguları dinle pekiştirmen garıp geliyor , insanın hadı benım hayatıma anlam kat fikir yürüt veya tanımla dıyesı gelıyor. Gaybı bılen yanlızca allahdır fakat deccale istidrac verecegını de her okumus akıl sahıbıde bılır, insanada bu yetenekleri verebılır kanımca. Pek açığa vurma çunku ne olursan ol sınanıyorsun verılenler alınabılır de
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece 2 kişiye bahsettim, iyiliğini düşündüğüm bir arkadaşıma bahsettim bir de anneme. Bunu bende düşündüm, hatta buraya yazmasam mı diye düşündüm ama ciddi merak ediyor insan
- +1 yıl
insan gelecegını bılmek ister
- Özel Günler & Hijyen konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılHerşey tamam olabilir de Cebrail dediğin melek vahiy getirir ve son peygamber Hz. Muhammed. En son ona görünmüştür Cebrail. Bence şu düşünceleri kafandan sil ve şehadet getir. Dinden bile çıkmış olabilirsin.
112 Yorumla
Soran+1 yılBen rüyamdan bahsettim orada, öyle bir şey yaşamadım. Her halde yaşasaydim delirirdim
- +1 yıl
Bu dediklerin çok büyük iddialar. Bunu din profesörleriyle konuşman gerek. Ama nenim bildiğim kadarıyla efendimiz ve melekler kimseye sureti ile gözükmez. Hemde cebrail gibi 4 büyük melekten birisi.
Soran+1 yılHz. Muhammed efendimizi doğrusu ile gördüğümü sana iddia edebilirim. Beni deneyen de Cebrail meleği idi. Baya zor bir hayatım var, bu tür şeyleri gören birisi olmak bana şans mı yoksa daha güçlü ve insanları her derdi ile anlamam için bu kadar büyük şeyler yaşıyor olabilirim diye düşündüm. Belki de benden bir şey bekliyor? Cidden buraya bunu yazarken bile yazmasam diyorum çünkü içimde bir şey öğren araştır doğru diyor ama bir şeyde saçma yazma başkalarına diyor. Hangisine inanayim bilmiyorum. Ama öğrenmek istiyorum, size kendimi açıklayabiliyor muyum?
- +1 yıl
Böyle bir şey dünyada başına gelebilecek en büyük şans tabiki. Senin acilen büyük bir din alimine gitmen gerek
Soran+1 yılAnnem bana inanmıyorken başkaları inanmaz, belki de beni öldürürler. Cidden böyle şeyler yaşanılabilir, nasıl cesaret ile gidicem ki
- +1 yıl
Sana tefeciden para iste demedim. Din alimine gidip akıl danış. Bu siteden bir şey öğrenemezsin
Soran+1 yılKime gidebilirim bunu bilmiyorum ki
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
Soran+1 yılAydın
- +1 yıl
O çevrede hoca var mı bilmiyorum ama araştırıp gitmeni tavsiye ederim. Eğer dediğin şeyler varsa çok büyük bir durum
Soran+1 yılArastiricam, teşekkür ederim ilgilendiginiz için :)
- +1 yıl
İnşallah hayırlı bir şekilde devam eder
+1 yılgayptan haber alıyosun ha :)
Tabiki inanmadım...
Ergenus dikkat çekmek için ormanda bir ağacın altında pusuda bekler ve o an avı...04 Yorumla
Soran+1 yılİstersen :)
- +1 yıl
istersen? :/
Soran+1 yılİstersen inan demek istedim
- +1 yıl
Ya Gaybı ancak Allah bilir...
kurtul bu gafletten Allah'tan kork demekten başka söyleyecek bişey bulamıyorum...
yok artık hadi canım sen bir hocalar gitsene doktora psikiyatriye filan bu iyi gözükmüyor delirir gidersin mazallah
07 Yorumla
Soran+1 yılGeçenlerde tanıdık bir hoca var ona yazdım ama sonra adamın cinleri falan var tirstim dinle alakali sorular sordum
Soran+1 yılKendim zor inanıyorum doktor bana ters gömlek giydirir jdjdjd
Soran+1 yılAnneme anlattım, özel insanların hayatlari daha farklı olur dedi. Fakat ben buna inanmıyorum. Belki de bana inanmak istemiyordur bilemem ama bana ciddi inanmali
Soran+1 yılEvet bunun için birilerinin yardımına ihtiyacım var
+1 yılAslında beni biraz ürküttün. Ama birazda heyecanlandırdınn çünküü bana bilmiyorm benim hakkmda bişiler söylemeni isterdim şahsen
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemek isterdim fakat herkes yazıyor
- +1 yıl
Tabiki kesinlikle doğru olcak diye bişey yok.. Ama ilişkimin geleceğini gerçekten çok merak ediyorum
Bildiğin Cevapları buraya aktarmanın bir neticesi olabilir mi
012 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılİnsan bölmek istiyor
Soran+1 yılBilmek yazmak istemiştim ama yanlışlıkla bölmek yazmış telefon
Soran+1 yılBu ne? Bunları nasıl biliyorum? Bunları bilmek istiyorum
Soran+1 yılNe yalanı? Buna inanma istemiyorsan inanmayabilirsin. Ben bir şeyler bilmek istiyorum, bunları tek yaşayan ben miyim? Bunlar ne demek? Buraya bunun için yazdım, inanmayanlari inandırmak için degil
- +1 yıl
sende farklı bir durum yok bunu bil derim sende olan herkes te vardır. Bilinenlerin ötesinde bildiğim tek şey haddimi bilmektir. İnsan basit bir varlık değildir varlık içinde yokluktur yokluk içinde Varlığı ebedi olandır tabi insan için geçerlidir ilk insan kim dir adem dir adem olmak insan olmaktır sonuç ne mi biraz perdeyi aralamak Lazım kalıp tan çıkmak lazım
Soran+1 yılDediğin gibi olmasını dilerim, teşekkürler ilgilendiginiz için :)
Neml Suresi 65. Ayeti aç oku bakalım Allah bu konuda ne diyor.
10 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 447 cevap paylaştı. Onu bunu geçte 4. yıldızı kim takacak. Hakimlik savcılık sınavı sonucu. Yarınki 6lı ganyan. Bİde komşunun kızı ors.. pu oluyor mu bunlara bı baksan?
00 Yorumlabana ne olacak bir bak bakalım 4 ay içinde 25 metrelik bir servis botunu Tuzladan Dubai ye teslime götüreceğim akdeniz nasıl olacak süveyşin girişine kadar çok sıkıntılıyım hava nasıl dalga boyu falan
00 Yorumla
+1 yılBenimle de ilgili bir şey söyleyebilir misin peki merak ettim. Özelden yazabilirsin. Çok ilginç geldi.
00 Yorumla
+1 yılUww severim boyle karakterleri banada bir bak dicemde ne geciyosa aklindan soyle bakalim :D
00 Yorumlaahhahaha fal bakmak günahtır sen önce bunu öğren g. t. m
01 Yorumla
Soran+1 yılHaramdır, merak etme biliyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbin temizdir, Allahta sana lütufta bulunmuştur, güzel şeyler bunlar. İstersen bir gün Adıyaman Menzil'e git orada bir Allah dostu var sana yol göstersin inşallah.
08 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah, birinin yol göstermesine ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılAdıyaman Menzil'e gidersen senin için çok hayırlı olur.
Oradaki Allah dostu sana yol gösterir.
Allah sana bir lütufta bulunmuş iyi yönlerde kullanarak insanlara faydalı olabilirsin inşallah.
O kapıda da senin gibi insanlar var haberin olsun.
Soran+1 yılAma nasil gidebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılAydın
Cevap sahibi+1 yılAydın da semerkand iletişim merkezlerini bulursan oraya gidip bir bayan vekil ile de görüşebilirsin.
Ayrıca Aydın'da tanıdığım bir hoca da var senin gibi manevi yetenekleri olan, istersen ona yönlendireyim seni.
Soran+1 yılİyi olur ama ailem izin verir mi?
Cevap sahibi+1 yılAilen ile de görüştürürsün.
Şu an telefonu ve adresi yok ama öğrenirim.
İstersen özelden yaz.
Özel Günler & Hijyen konusunda 414 cevap paylaştı. Yalniz var ya bunlar gercekse sende. bisey var ha Amerika da yasasan filmin yapilirdi valla
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır, biliyor musun? Onunla kahvaltı ettiğimi sana söylüyebilirim, mutfakta hissettim. Hatta caydanliga baktığımda üstümde beyazlar olmasına rağmen simsiyahtim. Onu 2 aydır fark ediyorum diyebilirim, benim odamda ve her sabah anlık fark ediyorum. Bu sıralar çok değil, odamda babam kalıyor. Bazı ailevi sorunlardan annem ile yatıyorum. Hazırlanmak için sabahları odama giderken, önünden geçerken aniden fark ediyorum
Soran+1 yılŞizofren olduğumu düşündüm sonra test yaptım baya kendime ama kesinlikle değilim, korkunç bir şey değil aslında. Sanki beni koruyor gibi geliyor bana
Soran+1 yılİnsanlar deli olduğumu düşünürlerse diye korkuyorum
Soran+1 yılHaklısın fakat yine de düşünüyor insan
+1 yılbenimde 6. hislerim gelşmiş neler olacağını tahmin ediyorum arada bende görüyogibi oluyorum düşündüğüm biey var diyelim o oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDejavu oluyor musun
- +1 yıl
evet aradabi oluyor
Soran+1 yılAnladım
+1 yıl"rüyalarım olmasa seni görmem imkansız"
dinle bunu zeki müren den00 Yorumla
+1 yılciddi bir sekilde cevaplarsan sevinirim :)
Degecek mi cabalarima?01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir zaman değmez
Bunu herkese açık bir şekilde belli etmene gerek yoktu. Herkesin bir doğa üstü güçleri olduğu yeterince açık değil mi zaten?
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende bazen ölülerle temasa geçiyorum, çok garip bir duygu bu, hatta birinde amcamın öleceğini söylemişlerdi, herkese dedim ama tabi kimse tınmadı, vefat etti amcam
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ESe6efmwlFk
Tamam, tamam.00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok ilgimi çektiniz ama değişkenlik içeren gelecekten kesitleri nasıl görüyorsunuz merak ettim
00 Yorumlabenim hakkımdada bişeyler söylemeni isterdim bazı insanlara bu özellik veriliyo bir arkadaşımın anneside senin gibi
00 YorumlaBende görebiliyorum.. Ama söyleme gereği duymadım hiç
13 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki seninle farklıyız, ileri derecede bir şey diyelim benimkisine he?
- Daha fazla (48)
Daha fazla(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Geleceği görebiliyorum, bununla dalga geçecek olan değil harbiden bana yardımcı olacak yazsın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler