Arkadaşlar bende cok agir vesvese var. Cinsellikle ilgili takinti.20 yaşından beri hayatım zehir oldu şimdiye kadar erkeklere ilgi duydum erkeksi olan hicbseye ozenmedim bir sıkıntım olmadı. Böyle şeyler gördüğüm zaman sürekli kiniyordum, kız yurdunda kaldım orada erkeğe benzemeye çalışan kızlar vardı eleştirdim hep. Daha sonra bu konularda takılı kaldım. Yigenime, babama, anneme, ablama, abime hepsine karşı saçma ve iğrenç şeyler geldi aklıma. Hep kendi iradem dışında kız arkadaslarimla da aynısı oldu yatmak su bu değil cinsellikle ilgili hiç hayal etmedim. Şimdi benim bir erkek arkadaşım var evleneceğiz. Ben bunu dusunmeyeyim diyorum ama sanki gibi düşünce geliyor surekli ama bu bana zevk degil sadece uzuntu veriyor sadece bu değil yigenim 4 yaşında şort giyince ona inceliyormusm gibi hemcinslerimin vücudunu inceliyormusum gibi erkek olmusumda opuyormusum gibi oyle bir sey var ama o dusunceye hic anlayamadim.
Beynim zorluyor üzüntü içindeyim ben dini değerli yüksek biriyim. Böyle şeyleri çok kinamistim mesela dudaklara bakınca opmek mi istiyorum diyorum hatta sanki öyle bir şeyler canlanıyor gibi oluyor ilk başta ne oluyor ya hosumami gidiyor diyorum sonra tiksiniyrum aklıma gelince denemek için iki kadın birlikte filmleri de izledim ama hic bir etkisi olmuyor ustumde. Cocukların vücudunu inceliyorum gibi geliyor yigenim beni öpünce vajinam ıslandı mi diye bakiyorum. kurtuldum sanıyorum yine geliyor yine geliyor. En son intizar ve Sinem g olayı etkiledi ve rüyamda bir kadınla sanki yakınlaşmış gibi gordum ve sabah ağladım sanki intizar benim içime girmiş kadının bakışlarından korktum. Mesela yanak görünce öpmek mi istiyorum diyorum direkt aklıma öptüğm geliyor Dinen ve tıpta OKB tanısı olarak yorumlayarak arkadaşların cevabıni bekliyorum?😖
Beynim zorluyor üzüntü içindeyim ben dini değerli yüksek biriyim. Böyle şeyleri çok kinamistim mesela dudaklara bakınca opmek mi istiyorum diyorum hatta sanki öyle bir şeyler canlanıyor gibi oluyor ilk başta ne oluyor ya hosumami gidiyor diyorum sonra tiksiniyrum aklıma gelince denemek için iki kadın birlikte filmleri de izledim ama hic bir etkisi olmuyor ustumde. Cocukların vücudunu inceliyorum gibi geliyor yigenim beni öpünce vajinam ıslandı mi diye bakiyorum. kurtuldum sanıyorum yine geliyor yine geliyor. En son intizar ve Sinem g olayı etkiledi ve rüyamda bir kadınla sanki yakınlaşmış gibi gordum ve sabah ağladım sanki intizar benim içime girmiş kadının bakışlarından korktum. Mesela yanak görünce öpmek mi istiyorum diyorum direkt aklıma öptüğm geliyor Dinen ve tıpta OKB tanısı olarak yorumlayarak arkadaşların cevabıni bekliyorum?😖
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer