Çok dertliyim arkadaşlar lütfen yardım edin?

Nereden başlayacağımı bilmiyorum 25 yaşındayım 24 yaşıma kadar kilolu birisiydim bir ara yaklaşık 135 kiloya kadar çıkmıştım küçüklüğüm hep zorbalığa uğramakla geçti lisede de çok zorbalığa uğradım şu an 90 kg civarlarındayım kilo verdikten sonra kendimi hiç beğenmemeye başladım çoğu insanın aksine, vücudumun her yerinde çatlaklar var denize havuza girerken utanıyorum yüzümde boynumda çoğu yerimde benler ve lekeler var aynaya baktığımda çok rahatsız oluyorum çok gözüme batıyorlar dişlerim yamuk burnum yamuk göz kapağımda düşüklük var alın ve göz bölgemde bolca kırışıklık var yüzüm gereksiz büyük ve geniş ayaklarım düz değil içe basıyor kısacası kendimii çok çirkiin hissediyorum çevremdekiler öyle değilsin diyip beni ikna etmeye çalışıyorlar ama yakın çevremden insanlar oldukları için inanmıyorum onlara, kendimi sadece instagram ön kamerasında güzel hissediyorum bu yüzden sadece selfie atıyorum , arka kamerayla başkası tarafından çekilen foto ve videolara bakmıyorum bile kendimi gördüğüm an psikolojim daha da bozuluyor, sosyal medyada tinderda vs tanıştığım insanlarla gerçek hayatta tanışana kadar her şey çok güzel gidiyor iltifat bile alıyorum ama gerçekte tanışınca hepsi benden kendini geri çekiyor bu durum beni çok yıprattı fotoda güzel gerçekte çok çirkin hissediyorum misal geçen uzun zamandır görüştüğüm birisi vardı her gün konuşup flirtleşiyorduk yüz yüze tanıştığımız an kendini geri çekti soğudu bu durum birden çok başıma geldi ve artık gerçekten kaldıramıyorum kimselerle paylaşamıyorum çevremde yakın arkadaşım yok beni kimsenin anladığını düşünmüyorum artık çok bunaldım ve yoruldum her şeye alınmaya başladım aklıma bazen intihar edip kurtulmak geliyor kendimi anormal hissediyorum kendimi çok çirkin hissediyorum arkadaşlar işe girip para kazanıp estetik yaptırma hayalleriyle yanıp tutuşuyorum son çarem buraya yazmak oldu, biliyorum psikolojik destek al diyeceksiniz ama onla da geçeceğini düşünmüyorum ben anormal biriyim bence, okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim içimi dökmek istedim son çare buraya çünkü anlatabileceğim kimsem yok.
Çok dertliyim arkadaşlar lütfen yardım edin?