Arkadaşlar Tarihçi ve aynı zamanda Trabzonlu olan Kadir Mısıroğlu zamanında neden vatandaşlıktan çıkarıldı vatandaşlıktan çıkarılma sebebi nedir ne suç işledi bu adamda devlet vatandaşlıktan çıkardı? İnternetten araştırdım bişey bulamadım
Kadir Mısıroğlu zamanında neden vatandaşlıktan çıkarıldı vatandaşlıktan çıkarılma sebebi nedir?
Tarihin gizlenen belgelerini açığa çıkardı. Söylediklerinin hepsinin kanıtlarını açıkladı. Birilerinin işine gelmediği için acısını böyle çıkardılar işte yoksa üstadın tarih bilgisi son derece yüksektir. Şu an kıymeti bilinmiyor ama ilerde değeri anlaşılır inşallah. Kendisinin deyimiyle hazan geçti şu an bahardayız, yazın geleceği günler de pek yakındır Allahın izniyle.
@nurr1905gs Yani haklısın şimdi internetten baksan bulamazsın kim bilir ne suç işlemiştir ama işte gerçekler ortaya çıkmasın diye hükümet gizliyor ona kimse iftira atmasınlar diye Çünkü bu dünyada arkan sağlamsa hele hele Tayyipçiysen hükümet senin ayıbını örter eğer muhalifsen FETÖ'cü PKK'lı gibi yaftalamalarla ya hapse girersiniz ya da işinizden olursunuz en güzeli kimseye siyasi görüş açıklamayacaksın Çünkü bu ülkede insanlara adamına göre muamele ediliyor Adalet ve Tarafsızlık denen bişey ne yazık ki yok
@nurr1905gs Halbuki eskiden öyle miydi eskiden insanlara adamına göre muamele edilmiyordu Hele hele kamuda işe alımlarda siyasi kadrolaşma yoktu insanlar siyasi görüşlere göre işe yerleştirilmiyordu tam tersi liyakat sistemiyle atamalar yapılıyordu mülakat sistemi de yoktu şimdi ise tam tersi kamuda yandaşlık var liyakat yok ve iktidara kim gelirse geldin bu düzeni yıkamaz daha doğrusu yıkmak istemez Çünkü düzen böyle kuruldu Liyakat sistemi 2002'de hakkın rahmetine kavuşmuştur
@nurr1905gs keşke bütün tesettürlü bayanlar keşke senin gibi düşünse ayrım yapar gibi olmasın ama ne yazık ki birçok kadın senin gibi düşünmüyor Çoğu kadın ne hak düşünüyor ne de adalet sadece rabia işareti yapmaktan öteye gitmiyorlar Tek yaptıkları şey mitinglerde siyaset militanlığı onun dışında çoğu kadın senin gibi çağdaş düşünmüyor ha onların raasınıda yok mu senin gibi düşünen Var tabiiki ama çok az Başı açık olanda da var olmayanda da
Acikcasi onlara acik insanlarda destek veriyor halkin elit kismi egitimle ilgili olanlar zaten gercegi gorur ben Atatürkçu biriyim onlar buna saygi duymadikca onlardan yana olmam
aynen öyle biraz zor atanman ben 3 kere KPSS'ye girdimde atanamadım varsın gerisini sen düşün üstelik yüksek puan almama rağmen olmadı anlayacağın bu işler biraz torpille oluyor dayın varsa yaşadın yoksa işsizliğe devam :)
aynen öyle herkes kendi işine geldiği gibi düşünüyor İnsanlar işine geldiğini düşünür işine gelmediğini düşünmez zaten o kişiyi fikrinden de döndüremezsin en iyisi kendi haline bırakmak benim gözümde insan olduğu müddetçe isteyen istediğini düşünebilir tabii kavga küfür ve fanatizm olmadığı sürece isteyen istediğini düşünsün ama öbür türlü muhabbet etmemeyi tercih ederim Çünkü bazı insanlar her konuyu siyasete bağlamayı seviyorlar
Eskiden hiiiç öyle değildi. Tesettürlüler rahatça eğitim görebiliyor, rahatça mesleklerini yerine getirebiliyordu. Memurlar her ay düzenli olarak maaşlarını alabiliyordu. Bir yerde deprem olduğunda depremzedelere her türlü yardım yapılıp hatta evleri yapılıyordu. Depremde evleri yıkılan depremzedelere 8 çivi verilerek resmen milletle dalga geçilmiyordu. Deprem için toplanan paralarla memur maaşları ödenmiyordu. Dolar 20 yılda 11.882 katına, evet evet 11.882 katına falan da çıkmadı. Lütfen masal kitapları okumayı bırakıp biraz gerçeklerle yüzleşmeyi deneyin.
sonra Türk vatandaşlığına döndü onu da kim bilir kimin zamanında tekrar vatandaşlığa alındı kesin Recep Tayyip Erdoğan onu vatandaşlığa almıştır Çünkü bu adam aşırı derecede Tayyipçi Tayyipçi olduğu için vatandaşlığa almıştır yoksa diğer hükümetler nasıl yapar orasını bilemem