Butun pisliklerinde kurtlerden cikmasi cabası
Ahmet kaya neden sürgün yedi?
Butun pisliklerinde kurtlerden cikmasi cabası
Ahmet kaya bir magazin ödül töreninde kürtçe şarkı yapıp klip çekeceğini ve bunu yayınlamayanlarında hakkından hakmın geleceğini söyledi halkı derken kürtlerden bahsediyor ortalık karışır diyor AYRICA sözde Türkiyenin bölünmesini istemiyorum deyip aponun posterinin önünde kafalarına göre yapılmış kürdistan haritasının önünde şarkı söylediği ortaya çıkıyor sonra davalar açılmaya başlandı sonunda üst üste hapis cezaları istendi tabiki kaçtı sonra türkiyeye ateş etmeye başladı almanyadan ARABAMI ŞEREFSİZLERİN memleketinde bıraktım bibi sözleri çıktı ortaya yani TÜRKlerin türkiyesinden bahsediyodu
Şarkılarını aç dinle hepsinde bir dağ sevdası hepsinde bir baş kaldırı var. Sürgün yemedi vatansız bir hain olarak öldü gitti. Almanya'da bir konserinde apoyu özledik diye şarkılar söyledi. Pkk yandaşlığı yaptığı içinde ülkeye dönemedi. Sözde ülkesini sevdiğini söylüyordu ama sevdiğim dediği ülke paçavra bir bayrağı olan kürdistandı. Bir çok konserinde de kürdistan bayrağı önünde şarkı söylemiştir.
Herkez kurdu turku hepsi ahmet kaya hastasi hatta adam selanikmi bulgaristanmi ne gocmeni oda ahmet kaya hastasi
Geçmişi açıp okusunlar sonra gerçeği görürler. Ben dinlemem dinlenen ortamda olmam. Genelde vatan hainleri daha çok dinliyorlar ahmet kaya ferhat tunç gibilerini
paçavra bayrağı demek sana mı kaldı anlamadım isteyen istedigini sever bunları sorgulamak sizin ne haddinize o adam türk bayrağını seven birisini gördüğünde paçavra demezdi eksilerini saydıgın kadar onun artısı senin eksin olan şeye gel karakter kimsenin sevgisini saygısını inancını sorgulamak size kalmadı
@elifozer49 Türk bayrağına paçavra diyemez zaten çünkü o bayrağın ait olduğu bir ülke var ama kurdistan diye bir ülke yok olmayan ülkenin olmayan bayrağına bakıp şarkı söyleyemez kimse söylerse de böyle Türkiye de yaşayamaz yaptığımız şey Türk Kürt ayrımcılığı değil biz milliyete göre insan seçmeyiz vatanın bütünlüğüne kasteden insanlıktan acizleri ayırırız kimse de buna bir şey diyemez bebek katilini özledik diye şarkı söyleyen birine hoşgörüyle bakılamaz sevgisini de sorgularız inancını da
Kürtçe şarkı yapacam dedi o zamanki tepkileri kaldıramayıp yurt dışına gitti. Ha bir de bu olaylardan önce Almanya'daki konserinde Apo'ya vallahi biz Apo'yu özledik diye şarkı söyledi.
Cevap
8Cevap
Canı sıkılmış kürtçe albüm yapacam dedi sonra toplu linc kampanyası sonucu kendisi fransaya gitti sürgün edilmedi
Apoyu ozledik diye konser vermis kendisi
Biliyorum neden apoyu ozledim demis
Yurt dışında konserlerinde pkk destekcisi oldu ülkesini çok sevdiğini söyledi seviyordu ama yanlış insanların tarafındaydı
Sürgün yemedi yurtdışına kaçıp PKK adına konserler verdi Apo'yu özledim şarkıları söyledi...
Gercekmi soyluyorsun yoksa şakami
Çünkü turkiyede insanlık diye bir şey yoktu. Faşizm vardı ırkçılık vardi zulüm vardi
Neden vallahi apoyu ozledik dedi
Neden türkler kurtlerden nefret ediyor? Yolda kendi halinde yürürken kürtçe konuşan bir insanı neden linç ediyorlar? Sırf kürtçe konuştu diye neden yüzlerce insana zindanlarda işkence ettiler?
Hmmm bu yuzden apoya sigindi demek
Bu nefreti kürtler başlatmadı. Faşist ruh hastası türkler başlattı. Dünyada kimsenin umursamadığı türkler. Tuketmekten ve yakıp yikmaktan başka bir şey bilmeyen ortaasya barbarlari
Niyese apo kismina cevap veremedin
Apo yu sevmesem de eğer ben o kadar zulmü yaşasam ben de özledim derdim. Inadına derdim. Irkçılar kudursun diye
Sanmiyorum videoyu bastan sona dikkatle izledim ilk 2 dakika kurduz olene kadar vallahi barisi ozledik diyor normar bil sekilde sona yaklasinca kurduz olene kadar vallahi biz apoyu ozledik diyince kalabalik sevinc nidalari atmaya basliyor bu bir kiskirtma degil bayag bayag apo yu ozlemis
Apoyu özledik diyenler falistsit bebek katillerini destekleyenlerin netanyahudan farkı yok
Almanyada pkklılara konser verdi yaz youtube görürsün vatan haini bşr şerefsiz onu sevemlerde şerefsiz
Vallah ben apoyu özledım dıye şarkı soylersen sırgunde yersın g0tune tekmede kanks
Ahmet kayayı özledik diyordu üstelik PKK nın azılı zamanlarında
Ahmet kaya pkk falan değil. Uyduruyorlar.
Pkk propagandası yaptığı için
Yaz anlatam bildiğim kadar
Şşşşşs bu konular burda konuşulmaz ablacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?