Ellerine sağlık annenizin.:) Bilirim , çeyiz sandığında bolca bulunmaktadır iğne oyası mevlit örtüleri. :)) Bir de krep vardır bizim o taraflarda ipek örtünün kenarlarına iğne oyası yapılır ki o da ipek iplikten yapılırmış.. Rahmetli babaannemin ve dedemin annelerinden kalan krepleri daha çok seviyorum ben.:))
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aa o bizim burda da var ama artık yapılmıyor çeyize ama annemin çeyizinden var :) bu arada teşekkürler :)
Annem bana çeyiz yapmıyo çünkü önceden kullanmam demiştim bir daha yapmam sana diye küstü yaptıklarınıda evlenen akrabalarımıza verdi. Yapmayı bilmiyorum gerekde yok bence
Aynen biraz öyle oldu ama sevmiyorum yapma demiştim kendine eziyet etti. Ben küçükken saçımı beşik ördürmüyorum diye ağlamış tek kız çocuğuyum. Canım annem benim 😂
Gerçekten çok güzel. Ninem de yıllar yılı yapmış. Çok gördüm yani. Yalnız şimdiki kızlarda bunu yapacak g*t göremiyorum. İstisnası hariç, bilen bile yoktur zaten.
Ben atki patik örerdim bir zamanlar ama terapi gibi en yakin bos zamanimda yine patik örmeye baslayacagim😄 digerlerini hic anlamam tığı tutmayi hiç beceremem
Kesinlikle bence de öyle. Her elişi zevkli ama hepsi apayrı bir çaba gerektiriyor. Ayrıca annen çok güzel yapmış ellerine sağlık, çok zahmetli bir model. Bir gün bu modeli yapabilecek kadar profesyonel olurum ben de inşallah. :D
En İyi Cevaplar