Uykusuz yorgun gibi duruyorum gülünce daha bir kötü duruyor nasıl geçer?

patatesleri dil buzluga koy onları sabah kalkınca ve yatarken peçeteyle göz üzerinde koy (buzun soğuğu cildini yakmaması için) dursun
günde en az iki kez cildini yıka
isana med sabun var rossman da oda cilt tonunu hem açıyor hem eşitliyor
düzenli uykuna da dikkat etmelisin
ben eczacıya sormuştum 150 liraya mı ne ilacı varmış işe yarayacağına eminim demişti bütçen varsa bak yoksa da gratisteki herbadermin morluk ve torba serumunun iyi olduğunu duymuştum ben ondan alıcam torba gidermese bile nemlendirir
Oovv o ilaç kesin geçirirse paraya kıyar alırım
Bal şeker süt karıştır birazcık soğumasını bekle ister yüzünün tamamına vur ister sadece şikayetçi olduğun yere 1gunde bir yap faydasını görürsün yapmadan önce yüzünün küçük biyerinde dene alerji oluyomu diye
Sivilce çıkarır mı
Aklıma bu gedi 😂😂😂😂😂
Ya Allahım 😂😂😂😂😂
Cevap
5Cevap
Benimde böyle niyeyse çok kötü makyaj olmasa torbaci gibi duruyorum
Aynen smgkelgk
Bende aynıyım herşeyi denedim maydanoz kaynattım suyunu koydum patates koydum geçmiyor herkes böbrek hastası falan olduğumu düşünüyor😂
Ay aynen uykusuz musun diyo sanane sananee
Çiğ patatesi havanda dövüp göze değil sadece göz altına sürüp 45 dk bekletiyolarmış ciddi sonuçlar elde etmişler bir formda okudum. Denemeye başlıycam ben dene sen de bir istersen. En kötü gözü dinlendiriyomjş ama göz kapağına falan değil sadece göz altında
ya kremler var biraz beyazlık veriyor bu morluklar için ama olmazsa bb kremler var. ya da estetikçiye gidip gözaltı ışıltısı yaptırcaksın
Patates koyuyorlar genelde yine de bilene danış derim.
vitamin kapsüller var kullanabilirsin birde göz bakım kremleri kullan
Patatesi rendele temiz bir beze koy ara ara tampon yap
Bol su içmelisin. Su cildi güzelleştirir. 👍
2 litre mi?
Kaç kilosun?
45 kiloyum
2 litre yeterli evet, ama her gün an ez 2 litre olsun, bir de göz altı kremleri oluyor onlardan alabilirsenn günlük kullanımla geçirebilirsin.
cildiyeciye git sjdjfkd
Kremler var kullanabilirsin.
Nasıl kremler
Tamam çok teşekkürler
Geç mi yatıyorsun?
Yok hayır tam 8 saat uyurum en geç 1 de yatarım erken yattığım zamanlar da böyle
doktora gittnmi geçmiş olsun
Keş misin?
Tabi içiyoruz şekeri kasılıyo dişler
dert etme
Bakımlı ol.
zombi gibisin moruk
Eyvallah
eyvallah bizden aga
Tedbir bizden takdir Allahtan
eyvallah moruk adamsın tuttum seni
Eyvallah reis
Kahve telvesi sür.