Dünya güzeli kızın sevgilisine bak :D Benim bildiğim kızlar ya tipe ya da paraya bakar, Barbara tipi eledi, galiba adam zengin :D

Ya heryerde bunu goruyorum yapmayin allahaskina kiz guzel diye illa guzel birini mi sevicek herkesi sizin gibi sadece guzellige mi baktigini saniyorsunuz
Barbara kendine gel kızım kafana saksı mı düştü 😂
Galiba doğanın kanunu bu güzelin yanına çirkin sjsjjsjs tabi adamda bide para varsa 😂
İstisnalar kaideyi bozmaz 😂
Eyy saplar!! Sakin olun ve içinizi umutla doldurun. Herif sevgiliymiş.
Kaynaklar:
www.google.com.tr/search
kendinle karıştırma minik gold digger, belki karakteri düzgündür...
Cevap
13Cevap
İlla adamın dış görünüşü güzel olacak diye bir kaide yok. Belki düşünceleri kafası güzel bunu seviyor ki olması gereken de budur, eğer gerçek bir ilişkiyse...
O zaman sevgide yok sadece bir kız ya da eerkeği sevmekten bahsetmiyorum aile sevgisi hayvan sevgisi o zaman bunlar da yok
Aşk tiple olan birşey değildir hislerle olan birşeydir sevdiğin insanın sadece yüzünü sevmessin hic görmediğin birinin fikrine ses tonuna bile aşık olabilirsiniz evet şu an sevgi diye birşey kalmadı yeni nesilde ama buna aşk deniyor
Aşk hep vardı sadece insanlar hissizleşti kalplerini sadece hayatta kalmak için kullandılar kkötü düşüncelerle sömürdüler
kadınlar tipe bakmaz. Kişinin ne kadar statülü ve erkeksi olduğuna bakar. Tipe bakan erkektir. Güzellik aslında bir kadının sağlıklı ve doğurgan olduğunu gösterir. Gidin biraz biyoloji falan araştırın.
Hadi armudun iyisini ayılar yer diyorum da yenmeyi kabul eden armutta hiç mi suç yok işte onu anlamıyorum
Adam valla ben yapmadim ezmeyin der gibi bakmis kiyamam lan 😂 Tavladiysa saygi duyarizz
Zengin mi acaba adam bağlantıları mı var merak ettim
Hayır neden beraber olduğunu çözmeye çalışıyorum
harbiden sevgilisi mi ya sürekli karşıma çıkıyor inanmadım ama
Bide Mutluluga baka Kizlar var ogrenin artik da adam olursunuz belki !!!
Herkesin zevki farklı olduğunu öğren artık
Barbaren paraya mi ihtiyacı varda her önünüze geleni bu yakistirmayi yapıyorsunuz
Şaşırdım ya. Kız güzel bulması gereken sevgilide yakışıklı ve zengin olmalıydı. İlginç
Mantık olayı da var. Neden şekilci oldunuz?
Sıcaklar herkesi çarptı.
Hala umut var beyler teşekkürler barbara
Ay ama adam da cidden neden öyle
Kafayı yemeyen mi var ya Barbara yemiş çok mu
Demekki sevmis 😂😂😂
Kimseyi ilgilendirmez.
Allah çirkin şansı versin 😂😂
Yoo gayet normal. Yakışmışlar.
Iyyy hiç sevmem şu kadını
Kesin zengindir yoksa açıklanamaz
Yazik ama
Sevgilisi değil galiba.
Baktım. Ben de yüzük takıyorum. Sevgilim veya eşim yok.
İnsanların özel hayatını önemsemiyorum ama sevgilisi olduğunu düşünmüyorum.
Zengin olmasına gerek yok bence. Barbara'nın parası vardır.
Parası olan bir kadın neden paralı erkek arasın?
Neden hep pessimist düşünüyorsunuz? Belki adam Barbara kadar zengin değil. Belki duygusal bir iş bu. Bilemezsin.
Bilemiyorum ya. Belki dışarıdan öyledir. İyi geceler.
Kate upton a bakın hele
Onun kocası da böyle
Menajeri diye biliyorum...
adam yatakta çok iyidir belkide :D karışmayın kıza
Para avcısı
Menejeri o
😂 iyi yapmış bizim erkekler mal gibi dibine düşüyor alın size iyi olmuş hersey tip değil
Lütfen shop olsun 😄
Hahah kesin zengin😂
Bence yakışıklı bebe
Sevgilisi değil
Her yüzüğü olanın sevgilisi mi olur bu ne biçim zihniyet
Nişan yüzüğü olduğunu nerden biliyorsun sordun mu? Az önce instagramına baktım yok öyle bir şey uydurma, onlarca insanı kandırdın şu an
adam menajeri
Şaka gibi ya
Menajeri değil mi bu ya?
yalan haber
Yazık ya
Bende cirkinim duyrulur
Sevgilisi mi?
Sevgili değillermiş.
Barbara Malvin
Eheheh :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar