Diğer Neden Barbara Palvin? TheOne13 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düşündüğüm zaman isteğimi emiyor gibi...Orgzm kayboluyor. Ne var bu kadında? Neden Barbara Palvin? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Sarışın olduğu için 1 4 Yorumla TheOne13 +1 yıl Ne alaka? u Barış_LonelyForever +1 yıl Ben sarışın seviyorum renkli göz birde TheOne13 +1 yıl Bende ama cinsel isteğim kayboluyor bu kadın aklıma gelince ama güzel buluyorum ondan değil. u Barış_LonelyForever +1 yıl Onu bilmiyorum kanka
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Tam türk erkeklerinin sevdiği tip, sarışın mavi gözlü, avrupada kimse beğenmiyor bu kızı anca abartın siz 0 1 Yorumla TheOne13 +1 yıl Ne dediğimi anlamamışsın.Cinsel hislerim kayboluyor bu kadın aklıma geldiğinde.Aslında sarışın mavi gözlü hoş geliyor, evet. Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fizigi neyse de yuzu asiri cocuksu.Bende begenmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sarışın olduğu için
Ne alaka?
Ben sarışın seviyorum renkli göz birde
Bende ama cinsel isteğim kayboluyor bu kadın aklıma gelince ama güzel buluyorum ondan değil.
Onu bilmiyorum kanka
Tam türk erkeklerinin sevdiği tip, sarışın mavi gözlü, avrupada kimse beğenmiyor bu kızı anca abartın siz
Ne dediğimi anlamamışsın.
Cinsel hislerim kayboluyor bu kadın aklıma geldiğinde.
Aslında sarışın mavi gözlü hoş geliyor, evet.
Fizigi neyse de yuzu asiri cocuksu.
Bende begenmiyorum.