Tüm kadınlarda aynı organ yok mu? Var. Şeklini beğenmeyene estetik operasyonu yok mu? Var. Saça boya, yüze makyaj, göze lens yok mu? Var. O halde tüm kadınlar aynıdır görsellik olarak. Edep, ahlak, karakter, zeka ve kültür olarak sınıflandırın kadınları. Vücutlarda hepiniz aynısınız zaten kimse kimseden üstün değil kurtulun şu ezikliğinizden
Popüler kültür, bibnenin oğlu 😂 Dünyaca ünlü, ilgi görmesi çok doğal Tanrılaştıranlar var maalesef, böyle dedin diye oo sen kıskançsın çekemiyorsun falan füstan Popüler olan her şey abartılır
O kadar bakimla bizim ulkeden daha guzel mankenler cikabilir aslinda bakimda degil cogu kendiyle oynuyor evet bende abartildigini dusunuyorum siradan bir tip
Estetik olduğunu söylemediği için estetiksiz sanıyonuz da körmusunuz ya fotolarda yüzünü gezdirdiği net şekilde belli ayrıca o burun ne annesinde ne anlarında var kaslarını kaldirttirmks valla başka bişey diyemiyorum size artık üni bide victoria secret yüzü olan manken estetikliyim dicekti ztn akıllılar sizi kız estetikli olduğunu bilmenizi istemedi sizde anlayamıyorsunuz akıllılar sizi aramızda 10 yaş var kiakaniyo diyenler için ben doğallık seçerim kıskanmam estetikli birini
Ama estetik ablası ve annesiyle alakası yok ablasının kasları düşük annesininde barbarninkj havada ne hikmetse burnu annesinin ve ablasının kalkık bile değil barbara nin fazlasıyla kalkık garip kasları kaldırınca yüzü kırışmıştı bile gerdirmekten çene törpüsü ohoooo abartılyo eatwrikli5oldugunu açıklandı diye öyle olmuyo mu üni 🤣 victoria secret yüzü olan manken estetikliyim dermi ya batarlar bide barbara bayaa ünlendi bu kadına ALLAH diyeni gördüm çarpılacaklar estetik güzeli yüzünden
Ama estetik bazıları doğal diyo size vahiyle mi indi doğal olduğu victoria secret yüzü olan manken estetikliyim dicekti dimi akıllı seni ayrıca her ünlü açıklamayı estetiği ben estetik yaptırsam bende aciklamam millet beni dohal guzel sansın baarbara estetik guzeli
Ama estetik güzeli ama kiskanidigim için değil aramızda 10 yaş mi ne var ne annesinin ne ablasının öyle burnu yok fotolarda bello oluyo gerekirmiş yüzünü heryer estetik mesela kendall 'ın estetikli olduğunu o izin verdiği için biliyosunuz istemeseydi o da doğal güzel olurdu sizin gözünüzde ayrıca victoria secret yüzü olan manken estetikliyim dicek dimi akıllı seni neyse ama estetik yni
En İyi Cevaplar