Birine yardım etmek isteyip edememek :'(Siz de yardım etmek isteyip elinizden bişey gelmeyince üzülüyormusunuz

Genelde yardıma ihtiyacı olanları görüp elimden bişey gelmeyince çok üzülüyorum, sanki akbilim bitmiş sanki son bir liram kaybolmuş sanki hoşlandığım kız beni 9 ekmekle eve giderken görmüş gibi. Geçen hafta durağın kenarında yere minder gibi bişey sermiş oturan suriyeli, ıraklı ya da öyle bişey olan bir aile vardı, iki çocukları vardı ikisi de çok küçüktü biri annesinin kucağında otururken birini de babası güldürmeye çalışıyordu belli ki evleri yoktu, hava çok soğuktu ama elimden hiçbişey gelmedi üzülerek yanlarından geçmekten başka bişey yapamadım. Bugün yine bir sürü dilenci gördüm çok acı bir şekilde yardım istiyordu teyzenin biri, yine elimden bişey gelmedi, bir tekerlekli sandalye kullanan arkadaşı karşıdan karşıya geçirdim o biraz mutlu etti ama yine de çok üzüldüm.
Birine yardım etmek isteyip edememek :'(Siz de yardım etmek isteyip elinizden bişey gelmeyince üzülüyormusunuz