Erkek içkisi olarak görülür çoğu kişi tarafından rakı, benim en sevdiğim içkidir kendileri.
Sizce rakı içen bir bayan göze kötü mü gelir?
Sizce rakı içen bir bayan göze kötü mü gelir?
güzelim alkol almayı seven ve düzenli olarak alan biri olarak söylüorum bu tür şeylere takılmayın... var böyle saçma laflar ve paylaşımlar, rakı içen kadın duygu yüklüdür, viski içen kadının ruhu bedeninden çıkmıştır, şarap içen sarışındır, tekila içen motordur.. v.s yalan dolan... kadının karizmatiği hoş görüneni, kadınsı olan, görüntüsü güzel ve kibar, davranışlar naif, kültürlü, konuşması akıcı olan, oturması kalkmasıyla dikkat çekendir. bunların hiçbiri bir kadında yoksa rakı içse ne olur, tekel e ortak olsa ne olur
bende rakı içen kadını severim , çünkü çok az onlar :D karşılıklı bir kadınla rakı içmeyi isterdim doğrusu çünkü her kadın içemez onu :) ayrıca ben rakının kokusunuda tadınada aşığım . Çok içki denedim ama rakını yerini hiç biri tutmuyor .
ben ıckı ıcmem ama erkek olsaydım ve ıcıyor olsaydım kadınımla aynı seylerı paylasmak hosuma gıderdı bu + kazanım senın ıcın bence
bayan kötü mü gelir gelmez mi onu bilmem, tek bildiğim rakının bok gibi olduğu..
Öğrenirsin içmeyi :)
Cevap
101Cevap
Pavyon gibi bir ortamda değil ise anlamlıdır aslında. Erkek arkadaşı veya eşi ile güzel bir ortamda veya fasılda içer ise gayet hoştur. Geçmişi vardır öyle bir kadının, salaştır biraz. Yaşanmışlıkları vardır. Duygusaldır, olgundur. Muhabbeti dolgundur. Kısacası farklı bir açıdan baktığında candır rakı içen kadın...
Fiziksel özellikleri, kas yapıları dışında, kadın ve erkek, günlük hayatta eşittir.
Kadınlar da içki içebilir, bunda bir anormallik yok.
Rakı içen kadın; cana yakındır, hoş sohbettir, dobradır, hayatın tadını çıkarmayı bilir. Gözüme kötü gelmez.
Örümcek beyinli gözlere kötü gelebilir, gerçi öylelerine göre, bizzat kadının varlığı kötü bir durum,
bu da ayrı konu...
Vallahi rakı içen bir bayanın benim gözümde bir ağırlığı vardır daha bir güçlü gelir daha bir oturaklı gelir neden bilmiyorum. Vodka içen bir bayanla rakı içen bir bayanı nedense aynı kefeye koyamıyorum.
Not: Rakı içemem vodkacıyım ama ben nedense bu şekilde yorumluyorum.:)
Ben bir tekirdağ lı olarak rakıyı severim ve rakı içen hatunda bence klasik o nazlı ve aşırı kibar hatunlardan değilde tabiri caiz erkek gibi hatun derler ya hani öyle bir hatun olduğunu düşünüyorum ve başbaşa bir bayanla sofrada mezesi balığı salatası mezesi bol olan rakı masasında içmek keyif verici olur diye düşünüyorum...yani uzun lazın kısası EN KRAL İÇKİ VİSKİ DERLER AMA KRAL VE KRALİÇELERİN İÇKİSİDE RAKIDIR...Saygılar...
Rakı sadece erkeklere lanse edilecek bir içki değildir. Bir çok bayan arkadaşımın favori içkisi rakıdır.
Özetle; YAKIŞIR..
Rakıyı severek içen bir kadın, gördüğüm an evlenme teklifi edeceğim kadındır... Ama işte şansıma hiç denk gelmediki... Ya bira içiyorlar ya vodka, böyle hayatmı geçer...
Benim en sevdiğim içkidir, ne olacak şimdi? ahah.
Rakı malesef ki içildikten sonra sevişmek için kullanılan bir ARAÇ haline geldi.
Fakat, rakı başka bişey. Ne bileyim; böyle, o gibi, ben gibi, sen gibi.. Olabilmek daha doğrusu. Bilmem anlatabildim mi?..
alkol almıyorum 1 sene once bıraktım alkol alana saygı duyarım ama baskasnıı rahatsız etmediği sürece kız erkek fark etmez benim için ama içmesin yazık etmsin kendsine derim oyle biraz üzülür gibi yaparım
C ile başlayıp N ile biten üç harfli bir kelime yazacaktım da vazgeçtim...
İyidir iyi... Gelsin karşılıklı içelim...
rakı içen hatun candır can.
aynı masada kadeh kaldırmak isterim(gerçi rakı içen dişi arkadaşlarım var ama yeni biriyle tanışmak isterdim)yoksa sen misin rakı içen hatun :)))
bayana ne alkolü nede sigarayı k.bakmayın ama yakıştıramıyorumhiç.
muhabbete yatkındır. rakı sever biri olarak rakı içene her zaman farklı bir gözle bakmışımdır. rakı içen bayan adamın dibidir.
yo hayır niye kötü gelsin. ama rakı sofrasını iyi hazırlamalı ve ona uygun olarak sarhoş olup sapıtmamalıdır. zerafetini koruyabilmesi önemli.
Rakı içen kadın profilim gözüme bütün gün erkek gibi çalışan eve geldiğinde ne bir yemek yapan nede temizlik yapan bir tip olarak canlanıyor.Kusu bakma türk erkeği zihniyeti işte ama değişmiyor koaly kolay.
alkolden nefret ederim.. alkol alan bayandan daha çok nefret ederim
rakı esasen sohbet içkisidir benle oturup adabıyla içen sohbetini edene kadın kesinlikle gözüme kötü gelmez arkadaşsak daha bir candan olurum sevgiliysek daha bir severim
Rakı içen kadın candır. Rakı içmeyen kişi ile evlenmem.
ahahahahahahaha nerden anladın kanka valla bravo dur artı geliyor
rakı sevmiyom, hiç sevmiyom. seversem de su katılmasın mümkünse.
Evet gözüme kötü geliyor, rezil ve bayağı buluyorum rakı içen bayanları.
ne demiş hayyam: Ben Haram ile Helali karıştırmam… Dost ile içilen ‘RAKI’ helal, ‘Puşt’ ile içilen su bile Haram..
Beraber karşılıklı içmek isterim. Ama kafası gidip saçmalayacaksa gerek yok.
Ben içki içen kıza iyi gözle bakmam zaten. Sevgilisi ya da sadece eşiyle içeni severim iyi kızdır ama herkesle içiyorsa bana göre ortalık ürünüdür.
rakı içenleri sevmem ama ilk yudumunda yüzünü buruşturursa olur :)
Rakı içmek her babayiğidin harcı değildir. Her erkek bile rakı içemezken bir kadın rakı içiyorsa ve hakkını vererek içiyorsa gözümde yücedir. Harbi delikanlı kadındır... Saygılar...
içki içen nezamandan beri delikanlı oldu barış?
bendebilmemkimim delikanlılık ayrı bir kavram, içki içmek ayrı bir kavram. Bu ikisini aynı anda barındıran insanlar vardır. Bazı insanlarda vardır ki ne içki içer nede delikanlıdır...
içki içen kız iticidir canım benim , başka izahı yok.kolay kadın olmayı seçmiştir
Alkol içende o ortamda bulunanda benden uzak dursun.
Alkoliklik derecesinde degilse icsin.
Rakinin en guzel mezesi muhabbettir,bir kadinin muhabbetiyle icmek hos olur.
Sen rakiyi koyarsin kadin buzu atar.
ağzıyla itiği sürece sıkıntı yok, ama kadınların çoğu bira'yı bile düzgün içemezken rakı çok ağır gelir ... ayrıca rakı içen kadınla sevişmek iğrenç oluyor ...
hangi bayan nederse desin ben söyleyim böyleyim desin içki içen bayan benim dözünde ii değildir kaşardır. sarhoş olduktan sonra kızın ne halleri düştüğü orda
İçki alkol sigara sigara içebilirsin normaldir. Olabilir. Herkesim yaşam tarzı farklı, kimseyi alakadar etmez.
Rakı gözünüzde nasıldır diye sor ordan başlayalım bence :))
rakı içen bayandır... benim gibi rakıyı seven bayandır.. okadar :)
Benim gözümde sadece rakı değil alkol alan bayan hoş değildir. Diğerlerini bilemem ama. Soruyu kişisel olarak cevaplamamızı istediğin için kendi fikrimi söyledim. Başkalarının fikrini bilemem.
Rakı 1-2 duble bayan için iyidir..fazlası kötü bende bayan için..dağıtıyor biraz,yani votka veya şarap gibi değil.
Bir sporcu olarak; insan sağlığına zarar veren her türlü tüketim maddelerine karşıyım
rakı içen kadının her zaman masamın başköşesinde kalbimin ta en derininde yeri vardır. Arkadaştır, candır. Ona yamuk yapılmaz..
kısa sureli takılınacak bir bayan gibi hissediyorum içimden bir ses o an kendini sakın kaptırma deyiveriyor kullan at tıraş bıçagı misali
(: Eş cinselliği kabullenen bir dünyada yaşıyoruz. Dert etme, ne istiyorsan onu iç. Ne de olsa seni böyle kabullencek birileride mutlaka çıkacaktır.
Bence kötü gelmez ne yani biz erkekler içiyoruz kötü olmuyoda bayanlar içince mi kötü oluyor bence gayet normal
rakı masası kadınla güzeldir masanın şerefidir özel konuğudur bir iltifattır kadının rakı masasına oturması tabi (o..pdan bahsetmiyorum)
alkol sevmem hele rakıyı hiç sevmem kokusundan dolayı. kızlarada yakıştırmam. ben iyi kızlardan hoşlanırım bad girl
alkol ıcen herkesı kadın erkek fark yok ıtıcı bulurum
mumkunse uzak dursunlar
Yüksek alkollü içkiyi içip ayakta kalabiliyorsa birde zayıfsa fena keştir.
orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryantalist bir bakşla :P
Yılbaşında içip içip yalpalayan bayanları gördükden sonra iyi bir sey değil. Kim vurduya gitse haberleri bile olmayacak
visky icen hatulara asiri zaafim var! raki icinde kralicedir
Hatunlar her içkiyi içerler.Ama her yaptıkları şey gibi bunu pek göstermezler.
Canimdir. .
diger içkileri içen kadınların hakkında düşündügüm gibi ayyaştır.
hayır kesinlikle kötü gözle bakılmaz
içecekle eleştirilmez bence:)
Ne içtiği değilde nasıl ve hangi tiplerle içtiği önemli.
Kötü dersek bırakacakmısın sanki rakı içmeyi ? Hayır dediğini duyar gibi oldum :) o yüzden kurcalama böyle şeyleri tat almaya bak her yudumundan :D
dantel ören erkek sana nasıl geliyorsa
erkek tişörtü giyen maç izleyen rakı içen bayanda bize öyle gelir ya da bazılarımıza:D
şık değil bence kadına şarap daha çok yakışıyor :PP yok la içsin göze nasıl geldiğine göre yaşarsak sıçtık la bülent ersoy gibi yere atıp kırıyor mu bardağı :DD
aşırı içmiyorsa zil zurna sarhoş olmuyorsa bence güzel.
katılmıyorum :) bence bayanada yakışır :) rakı candır :)
Alkolde de ayrımcılık olur mu ! Rahat ol takma kafaya :D
her iki cins için de kötüdür.
İçki içen uzak dursun benden
Çok hoş kokuyor aşığım rakıya <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar