Yengeç kadını nasıl biri yay erkeği ile anlaşabilir mi uyumlu mudur?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben yengeç burcumun. Benim mesela kibirli, anlayışsız, egolu insan dışında anlaşamayacağım insan yoktur. Çok ilgi bekler sevildiğini her an hissetmek ister.
Bende narsist insanlar haricinde herkesle anlaşırım sevecen bit yapım var sempatik olduğumu söylerler. İlgi aldığında şımarır mısın peki baskı kuruyor musun ipleri eline almak için... Veya şöyle diyim erkek benim sözümden çıkamaz gibisinden.
Hayır baskı uygulamam. Aslında şöyledir ki benim için söyleyiş tarzı önemlidir sende buna dikkat et bu yengeç kadınlarının çoğunda var (hepsinde demiyorum) bir şeyi söylerken söyleyiş tarzına bakarım eğer güzel bir şekilde söylüyorsa örneğin arkadaşlarıyla balığa gidecek bunu canım ben akşama arkadaşlarla balığa gidecem kalmaz falan gibi değil de… sevgilim arkadaşlarla balığa gidelim diyoruz geldiğimde de çok yorgun olmazsam eğer kahve içmeye falan öı çıksak. Burada hem benimle vakit geçirmek için zaman yaratıyor hemde kendi isteğini yapıyor
Ahhh bu süper ben aynen bu şekilde haber verebilirim naif bir insanım zaten bunu bilmem iyi oldu çok teşekkür ederim 🙏 başka bilmem gereken bilgiler de var mıdır?
Küçük süprizlerden hoşlanır, bu küçük süprizler iPhone 14 veya Pandora bileklik değildir. Mütevazi yaşamayı severler gösterişi sevmezler. Sevgi ve ilgiye bayılırlar. Örneğin dışarı çıkacaksınız “bugün demek ki bir yere gitmiyoruz çünkü çok güzel olmuşsun, kıskanırım” lafı o günün sürekli sırıtırlarsa geçilmesine sebep olabilir😅 kıskanılmak, beğenilmek ve ilgi bunlar oldum mu tamam 😅 sohbetlerin arasında onun söylediği bir şeyi hatırlaman, dinlerken ona odaklanman onu etkileyecektir. Çünkü çoğu erkek eline telefonu alıyor anlat anlat sen der gibi dinliyor. Karşındakine saygı göstermelisin
Ben bunların hepsini yapıyorum shdjjsjshshs elime telefon almam pek onunlayken o zaman yengeçlerin gönlünü alırız ahahahahag
aynen :D
Teşekkür ederim 😂🙏
Rica ederim mutluluklar dilerim :))
Teşekkürler 🙏🙂
Biraz kırılgan ve hassas oluyorlar iliskilerde gerçekten seviyorsa çok yapıcılar kıskanç olurlar
Kıskançlık fazla mı peki her şeyi kafasında kurar mı
Yani şöyle ben yengeç burcuyum aldatılmadan önce asla kafamda kurmazdım ama çok sert bir şekilde aldatıldıgımı ögrendikten sonra ben bunları nasıl göremedim her şey gözümün önünde oluyormuştu dedim kendime ondan sonra herseye süpheyle yaklasmaya başladım aslında kafada kurmanın burçla alakası yok yaşanmışlıkla alakalı
Aldatma gibi olaylarım olmaz öyle bir insan değilim ancak ilişkim bittikten sonra birileri ile konuşurum bu da aldatmak sayılmaz zaten umarım güzel şeyler olur... Peki ya yengeçler nasıl erkeklerden hoşlanır auraya inanıyorlar mı ben şahsen inanıyorum kendim 1.80 80kg esmer biriyim sert biri gibi duruyorum bu yüzden dışarıdaki insanlar konuşurken çekiniyor benden, ekstradan pelteğim R leri söyleyemiyorum bu bazı kadınlara tatlı ve çekici geliyormuş sempatiklik yaparsam neler olur mesela hangi sonuçlar veya ihtimaller doğar?
Anaçtır, kontrolüne girersen çok kötü harcar, kontrolü elinde tutarsan en ideal kadın burçlarından bence.
İpleri elime alırım ondan yana bir sorun olmaz biraz daha açıklar mısınız? Her şeye inanan bir burç mu, baskın mıdır, heyecan sever mi, romantiklik hoşuna gider mi vs.
Çok bağlanma birader, karşındakinin kadın olduğunu unutma.
İlişkide belirleyici taraf sen ol, bu çok önemli ondan dolayı tekrarlıyorum.
Her şeye inanan bir burç değil, şüpheci bence, baskın olmaya çalışır ama eğer sen baskın isen sana uyum sağlar, bana çok baskın olduğumu söylerdi mesela hep, heyecan ve romantizm sevmeyen kadın yok.
Bağlanma korkum var zaten üstadım o yüzden onu törpülerim. Uyum sağlarsa süper olur. Romatizm ile işi bitiririm :))
Bir şey sorayım, profiline baktım barışmaya mı çalışıyorsun hatunla? Başka biri mi yoksa?
Barışmaya çalışıyorum eski sevgilim ile şu an İstanbul'da kendisi üniversitemiz 26 Eylülde açılacak onu bekliyorum tavsiyeniz var mıdır?
Aslan burcu kendisi baya bi egosit ve narsist 2 gün sonra da doğum günü kutlasam mı bilemedim... Fikriniz veya yardım fikriniz var mıdır?
Sana vereceğim tavsiyeler muhtemelen pek hoşuna gitmeyecek, acı gerçek çünkü :)
O gittiyse, senden vazgeçmiş, senden bir kere vazgeçen, seni hayatından çıkaran biri defalarca aynı şeyi tekrarlayabilir, böyle bak bu olaya. Olayın çok daha derin bir tarafı var ki erkek gibi davranmak, çok uzun mesele.
Bende bunları çok düşündüm bazen aklıma bile gelmiyor ama yüzyüze geldiğimizde bir şey yaparım diye aklım çıkıyor kendimi frenleyip cidden erkek gibi davranmam lazım çok haklısınız bunu yapıcam yapmam gerekli çünkü...
Özelden mesaj atacaktım mesaj kutun kapalı, bence doğum gününü kutlama.
Onun senden beklediği şey ne? Kutlaman.
Neden onun beklediğini ona veriyorsun ki? İyisin diye kimse seninle olmaz.
Erkek gibi davran, lider gibi. Redpill felsefesini biraz araştır kardeşim.
Bu arada esmer veya Kürt olmak ayıp bir şey değil, onu da söyleyeyim, profiline yazacak kadar utanılacak bir şey de değil.
Son olarak ben de aslan burcuyum, mesaj atarsan düşüneceği şey; yanaşıyor, dayanamadı, ben en iyisiyim.
Kutlamamak en mantıklı hamle olacak abi dediğin gibi ona istediğini vermediğim zaman zaten ondan vazgeçtiğimi anlayacak illa ki. Dediklerini uyhulayacağım abi araştırıcam teşekkür ederim yardımın için 🙏🙂