Diğer 24 haziran bihter ziyagil'in ölüm yıldönümü düşünceleriniz neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ölümünün 8. yıldönümünde unutmadık seni seni bihteri demek istiyorum 24 haziran bihter ziyagil'in ölüm yıldönümü düşünceleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gülenkızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Sonum onun gibi olmasın, tüfekle ölmek istiyom minik ucuz bir silahla değil 0 0 Yorumla
ÉtoileBrillante Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl İyi oldu hatırlattığın, bir helva yapayım hemen. 😔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cevizli olsun severdi rahmetli Yorumla ÉtoileBrillante +1 yıl En sevdiği şeydi... Yorumla
JohnTky Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl BENCE ÜLKENİN ÖLÜM GÜNÜ KİM GELİRS GELSİN KESİNLİKLE İÇ SAVAS CİKACAK 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin Yorumla JohnTky +1 yıl Ülkenin yarısı Muharrem İnce yarisi Tayyip Erdoğan diyor. Bu ikisinden biri gelecek ve iki tarafta birbirlerine sözlü laf dalaşı yapacak biz canım halkda bunlardan gazı alıp fiziksel olarak kavga edicez. Olay bu Yorumla Soran +1 yıl Ya kardeş ne diyosun Allah aşkına bihter ziyagil'in ölüm yıldönümüne siyaset karıştırma Yorumla JohnTky +1 yıl Sen şimdi öyle mi dersin diye bir yorum atmışsın bende ona istinaden cevap verdim kusura bakma Yorumla
Hapdiyediye Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Allah rahmet eylesin şimdi yaşasaydı aday olurdu rahmetli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 🤣🤣 okadar olmusmu ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa hey gidi zaman ne çabuk geçti Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ziyagil mi yöreoğlu mu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Artık yöreoğlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden degisti Yorumla Soran +1 yıl Çünkü 24 haziranda bihter ziyagil öldü bihter yöreoğlu doğdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoreoglu kim Yorumla Soran +1 yıl bir git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye Yorumla
yeşiluzaylı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 602 cevap paylaştı. beynimden vurulmuşa dondum Şu an 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Needen Yorumla
En İyi Cevaplar