#BihterZiyagil
#ŞerefsizBehlül
#BihterYenge ❤️

'Bihter Ziyagil'im ben. Firdevs Yöroğlu'nun kızıyım. Kimse ayaklarının altına alamaz beni. Kimse canımı acıtamaz. Gayet iyiyim ben. Teselliye ihtiyacım yok benim. Şimdi dinleneceğim. Güzelleşeceğim yarın için. Üvey kızım evleniyor. Kocamın yanındaki yerimi alacağım yarın. Çok güzel olacağım. Yüzümde en sahici gülümsememle onların mutluluğunu alkışlayacağım.' Ya ağliçam dur fatiha hatim salavat zinciri istiyorum ahali ay bugün helvasını kavuram bare ağlayarak yiçem.
Djwkdkemdmemcmed
Kendine gel sen Bihter Ziyagil'sin Aptallık etme!
Aynı hırs, aynı öfke, aynı ihtiras! Ne kadar babamın kızıyım desen de sen benim kızımsın Bihter! Benim!
Cevap
3Cevap
Ah aşkım ah... Ben korkak şerefsizim evet... Şimdi her zaman yaptığım gibi yapacağım. Behlül kaçar, bay bay aşkım!
Kanka mısınız yoksa kardeş mi sorabilir miyim fjakdkf
Kardeşiz :/
Abi yiçem fjaşdmglwöcm çok tatlı
Öyle zavallı durumdasın ki, öyle zavallısın ki hiç değilse ben Adnan'ı seviyorum. Sen Nihal'i sevmiyorsun. Acıyorum sana.
@Cahilistanbiletçisi ah kuzum sen de küçük bihtersin 💜
Nefretin öyle büyük ki, kimseyi sevemezsin sen. Bende bunun için acıyorum sana, ow yeah Behlül qkfkwöxns
Benden Bihter olmaz ne şehvet ne zeka bulunmaz ama eyw xd @Oturayımdayiyin 🖤
@Cahilistanbiletçisi sana bu seneki hediyem bu olsun. Ömür boyu uzaktan bakacaksın bana.
Bana şu anda ne söyleyeceksen söyle, çekip gidelim hayatlarımıza. Ben Nihal'i bırakamam. Bu onu öldürür
Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukları her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.
@Cahilistanbiletçisi Nihal'i terk edemediğin için beni terk ediyorsun. O ölmesin diye beni öldürüyorsun. Neden ben? Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni beni... Beni Bihter'ini...
@Oturundayiyin Adnan bey artık bu evde kalmam mümkün değil. Yıllarca sizi hiçbir şey beklemeden sevdim. Yanınızda olmak yetiyordu bana bir gün sevgimi fark edeceğinizi ümit ettim hep. Şimdi yanınızda başka bir kadını görmeye tahammül edemeyeceğimi anladım. Anneleri tarafından bana emanet edilen çocukların her bakımdan yetersiz gördüğüm bir kadının annelik etmesine şiddetle karşıyım. Bugün nihalle konuşmamı istediğinizde o kadını sevdiğinizi gözlerinizden okudum. Ve artık ümit edemeyeceğimi anladım...
Daha 25. bölümdeyim 😂 ama hic sevmiyorum bihteri
Parlatıcı kafalı Nihali mi seviyorsun? Nihal katil anladın mı beni?
😂😂😂 nihalide sevmiyorum
forever firdevsciyim ben
Anne ben nasıl dayanıcam!
Kurguda en sevdiğim karakterdi en azından.
Bir Bihter Ziyagil kolay yetişmiyor
Oldumu o kadin
Dizide
Fhqldöwlfken
Beni sevmeyen ölsün
Çok acı çekiyorum. Beynim suçlu, yüreğim suçlu "Keşke"nin ne demek olduğunu en çok bu gece hissediyorum.
Mekanı cennet olsun inşallah
Yok sevmem
Sevmem
Sevmem kankss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?