Çok korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?

evliyim ama esiminn kardesi cokk tuhaf bakiyo kaynanamla yasiyorum bigun uyuyodumm o an bilincim acikti ama uyurken bilincim acik oluyo hamileyim bide esiminn kardesi girdi iceriye bunu bana nasil yaptinn ben seni severken nasil abimin karisi oldunn sonra agladi sanirim sesi boguk geliyodu sonra karnimi actii bu karnindaki bebek bizim olabilirdi simdi kizimi ben sevebilirdim dedi cokk korktum oha yani ben sok oldumm sonra ses cikardim yalandan karin agrisi gibi yaptim arkadaslar gitsin diye ama gitmedim korktum karnimi oksadi optu seni ben koynuma alicaktim dedi yanima uzandi saclarimi sevdi oksadi opup gitti cokk korktum yanlis anlasilir diye gozumu acamadimm kendimi cokk kotu hissediyorum hayla
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar cokk kotuyumm aklimi yitircek gibi oldumm esimin kardesi benden nasil hoslanir cokk korkuyorumm esimide bisey diyemedimm zaten oncedende bakiyodu ama ne bilimm kapiyi her gece kilitliyomm artikk yalan diyenler insallah basiniza gelirde anlarsiniz bir kadininn mutsuz korkmasi hepiniz hosuna gidiyo dime
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bilmeden gunahimi aliyosunuz ben temizim hicbisry yapmadim insallah kotu konusanlarin basinada gelir
Çok korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?