+1 yılKendi adaletini kendin yarat. Bu ülkede adalet falan yok. Bunu başta bil. Karadeniz kadımı hesabı silahını yanından ayırma. bir yerde sessiz kalmışaın. O sana bunları derken öldürürüm ln. Seni. Uyurlen yüzüne ütü basarım gibi konuşarak geçmişteki olayları ona hatırlatacaksın. Ütü ile kocasını öldüren kadın gibi birdaha bu tarz davranışlarda bulunursa patlat kafasına vazoyu öbür tarafta ayılsın. Benim kız arkadaşım bu tarz birşeyden ötürü ü. babasını öldürdü ceza bile almadı. Şartlı saldılar hepsi bu. Herşeyi geç. Önce sen ve namusun.
13 Yorumla- +1 yıl
Kocana söyle. Kardeşin bana yaklaşmaya çalışıyor de. Baktın kocan kardeşini tuttu o zaman kardeşine yöneleceksin. Saldırılara karşı bibergazı bıçak vs. Yanında olacak. Uyurken giyinirken vs. Kendini koruyacaksın. Mümkün olduğunca eşinin yanında ol. Eşin yoksa kalabalıkta ol. Onun sana yaklaşması zor olsun. Bu iş söyle olur: sana laf atarsa öyle güzelsin böyle güzelsin derse. Dilini g. ne sokarım dersin. Kayıt vs çok önemli odanda telini kayda alıırsın. Kamera kaydı bu işi çözer. Oda olmadı tokat at. 3. Uyarı biber gazı. Sopa bıçak silah. Öldürmekten korkma. Nefsimüdafa dan yırtarsın. 😊 eğer boğuşma tarzı birşey olursa vazo sürahi bardak. Allah ne verdiyse patlat.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖlümüne sallıyosun yapma. Ikincisi az film izle senin gbi birini taniyodum acaip yalanciydi tecrubesi olanlar bilir yalanci birisi oldugunu sana inananlarada guler geçerim.
13 Yorumla- +1 yıl
Tamamda cok saçma sallıyosun bari düzgün salla 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşinin olduğunu söylemiştim kardeşine anlat olanları senin dışında bir tanıdığında bilsin eğer olay çok farklı yerlere kadar giderse bir tanığın olsun en azından ve ses kaydı al elinde kesin net bir şey olsun
01 Yorumla
- Diğer konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılEsine soyle. Sonra kıskançlığından gelir sana iftira bile atar. Esine yemin ettir dogacak cocugunun ustune bisey yapmicaksin diye kotu bisey yapmasin sonra
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
düğünden önce kardeeş düğündne sonra abiyemi verdin? en iyisi dna testi yaptırmak bu şekilde çocuuğun kime ait olduğu anlaşılır
03 Yorumlaevden çık biran önce yoksa çok osrun yaşarsın bak bendne demesi eşin bile inanmaz sana sonra :)
110 YorumlaEşine olanları anlat bence olay daha da kötüye gidebilir 😕
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlıyorum seni benden uzak dur de ben eşimi seviyorum onunla isteyerek evlendim birdaha yapma böyle bişey ay içim çok kötü oldu inşallah akıllanır yapmaz bidaha öyle şey
0216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRuh hastasimi o ya manyak mı ne sakın dokunma karnıma de kafayı mı yedin sen uzak dur ondan eşinin yanında otur iyice gir koluna sen eşine aitsin nasıl yapar böyle bişey mide bulandırıcı
Cevap sahibi+1 yılHalla halla seviyor demek ki kendisine hakim olamıyor ama buna son vermeli sen de hamilesin bağıramazsnya yanlış anlarlar 😟
Cevap sahibi+1 yılKafayı yemiş ya
Cevap sahibi+1 yılSen benim kaynimsin de olamaz
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum böyle birşey asla olamaz
Cevap sahibi+1 yılBence eşine şöyle demelisin tasinalim gidelim buralardan anlatırsan daha kötü olabilir esin anlayışlimi nasıl
Cevap sahibi+1 yılEşinle uyumuyor musun ne cesaret?
Cevap sahibi+1 yılSen ne tepki veriyorsun insanın midesi kaldırır mı böyle bişey ya
Cevap sahibi+1 yılGidin evden biran önce hem de hemen
- +1 yıl
geliyo iste karnimi aciyo bugun iki kadinimda nasil bakalim diyo az kaldi kizim dogumuna anneni cok guzel cokk seviyorum sizi diyo anneni deli gibi seviyorum diyo boynumuu kokluyo onsuz yapamiyorumm cokk uzaklasmayi denedim sizsiz yapamiyom diyo sen ve annen bana ait diyooo merak etme prenses senle annene asla zarat vermem annen benden korkuyo diyo ama onun sacinn telini zarar gelse dunyalari yakarim diyoo cokk korkuyom surekli bakiyoo niye boyle yapiyo ya yarim saat uyuya karnimi opup iyi geceler kadinlarim diyip gidiyo
Cevap sahibi+1 yılValla bak namus işi bu basit bişey değil sen evliyken bunu nasıl yapar eşinle konuşmalisin rahatsız oluyorsan hoşuna gidiyor sa devam et ama bence konuş böyle gitmez yani
Cevap sahibi+1 yılSana karşı tavırlarını
Cevap sahibi+1 yılHarbi resmen dengesiz ya bak eşine söyle çek kenarı soyle korkma anlat gerçekleri cesaretli ol Allah a sığın konuş deki bana farklı duyguları var kardesinin de gidelim burdan ama kavga cikarmasn
Cevap sahibi+1 yılBak canım sana bişey diycem annene babana soyle en iyisi ve asla tokalaşma elini tutma kaç gerekirse
- +1 yıl
surekli kaciyorum zaten annemlere gidim diyorum ben birakirim diyo off gitmicem diyom e hani gidicektin diyo esim ben dedim bugun beni sen birakirmisin diyorum o diyo acil cagriyolar hastaneye yetismem gerekiyo askim diyo kardesi kolunu yumruk yapiyo seni biraksib iste tamam ben giyiniyom diuom asagida bekliyo tam merdivenlerden incem korka korka iniuom geliyo kucaguna aliyo bindiriyo yol boyunca konusmuyom imali sarkilar aciyorum hatta sarkida seni seviyorum bu gece gir kollarima diyodu sesini acti daha cokk korktum aksam alirim senj dedi arkadan kisik sesle kokunu cok ozlemisjm dedi gitti annemler diyo kizim ne oldu ne dusunuyosun boyle kocan sana kotu mu davraniyo yok diuo cok kotkuyom ama annemin evinde rahatim bazen kizkardesim yikiyo beni
- +1 yıl
ona surekli ters davrandim o gunn aksam yine geldi kocam gelmeden bugun annen bana cokk ters davrandi melegim diyoduu o naparsa yapsin kiyamiyorim diyodu saclarimj kokladibbanyo yapmis annen benim yuzumden banyo yapamiyo kesin ozur dilerim kizim annene bunlsri yasattigim icjn bidaha gidicen evden diyo ben yokken banyo yapsin diyo yoksa dayanamiyom asik suratina annenin guluslerini cok kiskaniyorum butunn onunla konusan erkekleri dovmek istiyorum diyo sen ve annen sadece bana aitsiniz kadinlarim diyo bebegime surekli kiyafet herseysini aliyo doguma 1 hsfta kaldi cokk korkuyommm
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan ordan tokat at canım de bana bak birdaha böyle şeyler yapma polise söyle git
Cevap sahibi+1 yılGerizekalıya bak ane
Cevap sahibi+1 yılTaşınin gidin ya delirmiş resmen
Cevap sahibi+1 yılKaynanana anlat herşeyi bak bana böyle davranıyor diye
Cevap sahibi+1 yılKapını kilitle hatta eline bıçak al geldiğinde bıçak tut korkut onu
Cevap sahibi+1 yılYani oda doğruya sen en iyisi dua et canım başka çare yok dua et
Cevap sahibi+1 yılDeki Allahım bana bunu yapıyor sen onu bildiğin gibi ıslah et de pişman olsun
Cevap sahibi+1 yılValla çok kötü oldum inşallah Rabbim yardımcın olsun sen dua et herşey duzelicek ama sen yine uzak dur eşinden ayrı gitme biryere gideceksen bekle kapıyı kilitle otur
Cevap sahibi+1 yılOf ya 🙈 takma nasıl iş ki o öyle birlik misiniz siz git başka evde oturun ayrılın
Cevap sahibi+1 yılValla içim çok kötü oldu
Cevap sahibi+1 yılTabiki korkar insan erkek sonuçta aklından neler geçiyor
Cevap sahibi+1 yılOlabilir faydalanmaya çalışıyor belki de neler düşünüyordur be kadar da kaynin olsa erkek insan yakinindan uzak durmalı olmuş bir hata görmüş bişey demiyorum ama bu sana iyice yakınlaşması anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yılTövbe ya 😂 insanın hoşuna gidiyor ama iyi bişey değil işte
Cevap sahibi+1 yılYa bir insan bu kadar değer verir neden se hiç beklemediği insan yetişir değer verir
Cevap sahibi+1 yılSadece bakıyor mu dokunuyor ilgileniyor bide seni öyle gördü daha çok hoşuna gitti
- +1 yıl
hayir ya benim. hosuma gitmiyo gecen sabah herkesin odasini topladim onunn odasini toplicaktimm sesler geldi odadann ufff ih. hirlama sesleri odada kadin sesi yok tek basinaydi sonra cabuk gittim odama calmadim kapiyi sonra o banyoya girdi sonra tam banyodan cikti ben masayi siliyodum bakti bakti goguslerim acilmis hafif ben hemen kapattim gozlerime bakti donup kalmisti sanki seyi havludan gozukuyodu hemen odasina gitti giyindi
Cevap sahibi+1 yılSana demedim zaten ona dedim hoşuna gidiyor diye giyinmene çok dikkat et hep abiye giyin kapat her yerini
Cevap sahibi+1 yılOf ya 🙈
Cevap sahibi+1 yılToplama bak sıkıştırır öpmeye çalışır
Cevap sahibi+1 yılDikkat edeceksin canım zaten iyi değil o
Cevap sahibi+1 yılSenin yerinde kendimi hissettim hoşuma gitti ya
- +1 yıl
sonra onun odasina girdim carsaflarini filan kaldirdim ortaligi topladim kirli carsaflari yerden kaldirdim ahh dedim yine sanci tutmustu aglamistim doktor ara ara olur demisti oda parfum sıkıyodu kendine sen ne yapiyosun beni kolumdan tuttu yataga uzandirdi histtt ah basimin belasi dedi sessuzce karnimi ovaliyodu bir yandan diyo ay dur boyle cokk telaslandi derin derin nefes al diyodu o an beni gulme tuttu hemde kizgindim ne guluyosun dedi sinirlendi aglamistim tam kalkicam napiyosun sen dedi bebek dusucek sanane dedim ne demek sanane dedi hepiniz kadin degilmisiniz hepiniz bagircaksiniz aglicaksjnjz uzan dedi biraz uzandim yastigi tuhaf kokuyodu benim kokumdu bu odada tv izledi ben uyumaya calisiyodum sonra odaya geldi yine ustunu acmis dedi
Cevap sahibi+1 yılYa of ya ben olsam kendime engel olamaz dim herhalde şeytan yok mu ortalığı karıştırıyor hoşuma gider di kesin😂
Cevap sahibi+1 yılSana iyi bakıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılSeviyor ne olacak
Cevap sahibi+1 yılYa böyle anlatınca içim gitti kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılNee esin mi aldatmış
Cevap sahibi+1 yılKaynin seninle ilgileniyor esin de aldatıyor mu
Cevap sahibi+1 yılEyvah baya karışık
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun ya
Cevap sahibi+1 yılHiç bişey yakışıklıya güzele bakmaz senden hoşlanıyor
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum öyle bişey olur ki insanın gönlü kayar
Cevap sahibi+1 yılHerşey olabilir
Cevap sahibi+1 yılEsin aldatmissa umursamıyor belki de sizin Böyle olduğunuzu gördü oda umursamadi ben de eşimi aldatayim gidisinden kayninda sana yaklaşıyor valla çok karışık
Cevap sahibi+1 yılNe oha yani bebek kaynindanmi
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ki ama öyle bence bosanin siz aranızda nikah yok bebek ondan kayninla evlen
Cevap sahibi+1 yılBebek onun
Cevap sahibi+1 yılNeden evlendin o zaman öyle bişey yaptırsa o çocukla evlenecektn
Cevap sahibi+1 yılBen seni istemiyorum diyebilridn çocuk büyüdü karnında anlamadılar mi kimden diye
Cevap sahibi+1 yılHa anladım çocuğun kendisinden olduğunu bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılNe olacak şimdi
Cevap sahibi+1 yılBebek dogdugunda seni aldatan eşine mi baba diyecek bu çocuk kayninin
Cevap sahibi+1 yılPeki kocan biliyor mu kardeşinden olduğunu bebeğin
Cevap sahibi+1 yılPeki kocan böyle bişey yapmak yerine neden evlendirmedi sizi ne saçma şey?
Cevap sahibi+1 yılBence boşanan mantıksız olmuş madem böyle bişey olmuş kendisi niye evlenmek istedi
Cevap sahibi+1 yılAmcasına baba diyecek oylemi
Cevap sahibi+1 yılBence sen bir hocaya danış ne yapman gerektiğini o soylesin
Cevap sahibi+1 yılBen bilmiyorum valla susuyorum kimdense ondan evlenecekti bebek kayninin
Cevap sahibi+1 yılOlmaz hata sende kim saldirdiysa onla evlenecektin
Cevap sahibi+1 yılMecburdun kim yaptıysa onla evleneceksin sen de hata
Cevap sahibi+1 yılOlmaz işte senin kocan kaynin o çocuk kaynindan o senin kocan olamaz
Cevap sahibi+1 yılOlamaz o saldirdiysa onunla evleneksin senin suçun var salak çocuğun başını da yaktn
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri ortaya cikarin ve senin kocan kaynindir çocuk ta babasinin işte o kadar ayrılıp onla evleneceksin
Cevap sahibi+1 yılBen sana ne diyom abisi ta bir manyak sen de manyak sın ane istemeyecektn abisini kağıt üzerinden mis onu boşa ve gerçek eşini al lütfen çocuğa yazık sen yanlış yapmissin abisine suç atma sen istemeyecektin onla kayninla evlen iş uzamasin
Cevap sahibi+1 yılOlmaz biram hayali o senin kocan değil sen kayninin karisisin karnında ki de onun çocuğu işte o kadar
Cevap sahibi+1 yılSus şimdi eski konuyu açma bosan çocuğun babasıyla evlen olay kapansın tamam mı canım
Cevap sahibi+1 yılAllahım sen büyüksün allahım sana sabır versin canım benim 😟😢
Cevap sahibi+1 yılHocaya danıs sor canım benim nursaçan hocaya ara soyle ne yapman gerektigini ne cekmissin canım Ya 😟
Cevap sahibi+1 yılHocayı aç ara Lütfen sana çözüm bulsn ne yapmam gerek de
Cevap sahibi+1 yılHoca ne derse onu yapacaksin artık ara telefonla akşam konuşuruz lütfen olr mu 😞
Cevap sahibi+1 yılBakar tabiki saldırdı sonuçta bakmaz mi
Cevap sahibi+1 yılSen de ondan nefret ediyosun kolay şeyler yasamamissin
Cevap sahibi+1 yılEyvah bence ara hocayı valla bak bir çözüm bulsn bebek dogmadan
Cevap sahibi+1 yılTamam ama bil ki yaptığın çok yanlış bişey sen onunla evlenecektin ama nasıl olcak bundan sonra bilemiyorum hocaya aç sor diyorum Allah yardımcın olsun
Cevap sahibi+1 yılBakalım ne der ama bence hocaya danış ne derse onu yapın
Cevap sahibi+1 yılAç hocaya soyle başka sözüm yok sana
Cevap sahibi+1 yılBiraz bana dalga geçiyor muş gibi geliyorsun bana sanki
Cevap sahibi+1 yılÖyle bişey neden olsun ki ne alaka beni karıştıriyorsun? ?
Cevap sahibi+1 yılRabbim hayırlı kaderler yazsın herkese ama geçip te burda sen falan böyle şeyler soyleme ben sana kötü bişey demedim ki beni karıştırıyorsn madem başına böyle bişey geldi hocaya danisacaktn yani ben sana kotu bişey demedim neyse naparsan yap
Cevap sahibi+1 yılBen bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇık bir hava al oksijen kendine gel Hocaya ara dışarda konuş hatta numarayı al telecizyondan sana ne yapilacaksa soylesin
Cevap sahibi+1 yılHeee bilmem aranızda anlasin burda çok rahatsın
Cevap sahibi+1 yılAbisi demiş bilmem sinirlenmiş bilmem ne ne bunlar ya sanki böyle tezgah gibi geldi bişey var garip saçma kendi aranızda da halledin kimse bişey yapamaz senin hayatın valla ben sana bişey dedim o kadar neyse beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılEvlenceksiniz
Cevap sahibi+1 yılHe kimse kimseyi bilemez zaten sen de benim yaşadığımı bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılHe iyi evlenin işte hem seni seviyor karnindaki çocuk onun abisiyle niye evleniyonki
Cevap sahibi+1 yılİyi evlen de kurtul rahat rahat yasayin
Cevap sahibi+1 yılSen suçlu değilsin elbet ama madem öyle bişey yaptı saldıran kişiyle evlenecektin
Cevap sahibi+1 yılKız cocuguydun ne suçlu olacaksn ben seni yargilamiyoum ki zaten
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben bilmem evlenin konu kapansın
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum sorunlu resmen
Cevap sahibi+1 yılKorkma deki senin çocuğun evlenin kurtulun
Cevap sahibi+1 yılEee bu sana saldırmış tabiki benim çocuğumsun der karnını okşayıp sen doğruyu söyleyeceksin evet senin çocuğun de ona evlenin sonra
Cevap sahibi+1 yılTamam olsun işte nikah çocuk ondan sonuçta 😊
Cevap sahibi+1 yılŞuanda eşini seviyonmu
Cevap sahibi+1 yılNereye gittin
Bu kadar korkuyorsun madem burada ne işin var git kocana söyle güya çözüm arıyor. Ya ne tuhafsınız..
01 Yorumla- Diğer konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılCiddiysen eşine soyle bidaha boyle şeylerde ses kaydı alkı kotu kadin sen olma
08 Yorumla- +1 yıl
Valla bak eşine soyle böylesi bıçaklar aman ha
- +1 yıl
yokk bana kiyamazda cunku biliyorum seviyo oda geliyo aksam yanima korkudan bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum uymus numarasi yapiyorummm ama zarar vermicegini biliyorumm aksamm izleyip bebegimle konusup opuyo saclarimi kokluyo karnimi oksuyo uyuyo yanimda 1 saat gidiyo sonra
- +1 yıl
Bacım adam ruh hastası yaptırma kendine boyle yarın tecavüz felen eder elletme kendini kocana soyle
- +1 yıl
Savunma onu ya kocana soyle nokta sinirleniyorum
+1 yılNe diyeceğimi sapıttım canım Allah yardımcın olsun. Ama eşinin kardeşinin sizde ne işi var?
00 YorumlaEşine söyle olanları ileride sen kötü olma eşine ailene karşı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGercekten bu tarz seyler yasayanlar vardir ama senin anlattigina inanmadim...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTrolleyemediniz... bir psikiyatra git.. senin baska hesaplarin da vardit..
+1 yılKoca söyle bidahaki sefere uykun ağır sanıp cinsel saldırıda bulunmasın
00 Yorumla
+1 yılOnunla konuş bir daha böyle şeyler yapmasın
05 Yorumla- +1 yıl
Abine söylerim peşimi bırak de başka ne diyecen
- +1 yıl
O zaman kocana de olanları bunları yapmazsan kurtulamazsın
+1 yılNedense adamin haline acidim.
03 Yorumla- +1 yıl
Esinin kardesinin. Asik mi ne? Ama dikkatli ol kinlidir belkide. Zarar verebilir size.
+1 yılBunu eşinize anlatmayı denediniz mi?
00 Yorumla
+1 yılbebek ne dedi bu duruma
00 Yorumlabu nasıl bir aile yaaaaa...
012 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalanını miktimin Kezbanı seni
11 Yorumla
+1 yılbuna yapılacak yorum yok çok acaip durumlar bunlar
00 Yorumla
+1 yılkapını kitlemeye devam et
00 Yorumlabence sen istiyorsun onu
03 Yorumlaoncesinde seni mi seviyodu
011 Yorumla
+1 yılKâbus gormusundur
05 Yorumla- +1 yıl
Dalga gecmedim
Allah yardım etsin sana
00 YorumlaEşine soyle
012 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloha korku filmi gibi
00 Yorumlafantazi yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılManyaklar
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSarhoşmuydu?
066 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman inandırıcı gelmedi bana yazdıkların
Cevap sahibi+1 yılKocan nerde?
Cevap sahibi+1 yılKarnını öpüp okşamaya görülme riskine giremez ayıkkafalı birisi. Bu kadar cesareti varsa zaten gündüzde yüzüne söyler herşeyi anlatırdı. Hikayen tutmamış kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılKapıyı kitlemeyi akıl edemiyormusun?
Hiç bir kişi hamile yengesini kucakta taşımaz
Cevap sahibi+1 yılKapıyı diyorum?
Cevap sahibi+1 yılBide banyo yaparken seni görmüş öylemi? Sizin evde kapı denen bişey yok galiba
- +1 yıl
kapimin kilidi yok aksam bisey koymaya calisiyom arkaya ama aciyo yine 1 hafta kaldi dogumama surekli yeni elbiseler ayakkabilar kizim icin taclar hersey aliyo gecen kaynanam ben o ciktik esim isteydi ben bir elbise begeniyodum sonra biri koluma dokundu korktumm histtt korkma yenge demiyodu ismimle sesleniyodu karnima dokundum ozur dilerim korkuttum dedi egildi prensesimm sende cokk hareketlisin dedi kaynanam bunu normal bir olay gibi gordu kizim sancin mi var cokk hareketli bir prensesimiz var dedi yok dedim annecim biraz rahatsix oldum o hareketi yapmasi hevesim kacti bisey almak istemedim biraz bakimdim sadece anlamasinlar doye o bir suru seyler almis yine kaynanam almis baktim o gordugum elbiseyide almis bakti bakti
- +1 yıl
baktim o gordugum elbiseyide almis bakti bakti oyle aksam gitmedim odama korkuyodum cunku film izliyim dedim televizyomda salons geldi oda baya genis bir salon uzaniyodum koltukta tam o geldi kalkicatim uzan dedi ismimle kalkma bazen sert bir cocuk biriylr mesajlasiyodu agzjnu aradim senin sevgilin yok mu ne zaman tanistircaksin bizi dedim sinirlendi birdenn ben kiz filan istemiyorum dedi neden dedim benim kalbimde sadece iki kisi var dedi o an cok sasirdim sen iki kisiyi mi seviyosun dedimbu konuyu kapatalim lutfen dedi film izlemeyi dalmisken tam donuyodum aah dedim sancim yine hemen geldi yanima ismimle seslendi kisik sesle histt yok biseyy dedi pijamam hafif kaymis ben bakiyodum gozlerine cokk utanmistim kapatti sonra baska film acim dedim baktim seyi kalkmis gozukuyodu ustune yastik koydu yan tarafa uzandi oda cok korktum aklimda turlu turlu seyler geciyoduuu o gece banyo yapti sence neden banyodan ciktiginda oh be rahatladim dedi
Cevap sahibi+1 yılSeni düşünüp mast yapmış belli değilmi.
- +1 yıl
sonra geldi esim bana bakiyodu oda sonra bu biriylr mesajlasiyodu esim dedi sevdigin biri yok mu bakim dedi kardesine bende dedim bencede olmali yakisikli cocuksun biraz gazagetirim dedim ama harbi yakisikli kalipli biseydi ama ben bakmiyorum bakmam yani sinirle bu konuyu konusmayalim istemiyorum dedi gitti bakti arkadan bana kizdi yanlis bisey mi soyledim dedim sonra bir telefon geldi acilden gitti bende aglaya aglaya tam odaya gidicekken agladimm hormonlardan mi ne sonra bakti bakti tam ben gidicekken arkaya dondum yumrugunu sıktı essek essek dedi kendinee hayvansin sen dedi
Cevap sahibi+1 yılEşin kaynanan kızmıyor mu elbise v. s. aldığına?
Cevap sahibi+1 yılDua ette doğumdan sonra üstüne atlamasın seni...
- +1 yıl
bir kerede odasini ben topluyorum hepsinin odasina tam gircektim kapisi kilitliydiii tuhaf sesler geliyodu hemen odaya gittim uzanip agladimm cokk korkuyorum aksam geldi yinee bu sefer daha cokk telaslandim iyice korkuyodumm saclarimdan optuu bugunn odamda seni dusunmeden yapamiyodum dedi biliyomusun ama sen bilmiyosun asla bilemiceksinnn dayanamadim dedi seni o pijaman yanlisikla cekilince dedi beni affet seni dusunmeden yapamiyom dusleriminn kadinisin dedi ama yanimdayken sana dokunamiyorumm karnimi acip optu senden uzak kalmayi denedim senden bebegimden olmuyodedi ikiniz o kadar guzelsinizki yapamiyorum dedi seni hayal ederken deliriyorummdedi karnimdan optu kokladi yanima uzandi 1 saat yatip gitti
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl yapar görürsün.
Sen böyle yüz verirsen
Cevap sahibi+1 yılDoğuma az kalmasa mikecek seni herhalde, hayret nasıl oluyorda karnını dokunup okşayıp ama dahada fazlasını yapmıyor oda tuhaf..
Cevap sahibi+1 yılUyuyor sanarken saçımı karnımı okşuyor diyorsun iyiki başka yerlerini okşamıyor
Cevap sahibi+1 yılHiç kapı kilidi olmazmı ya.
Hangi devirde yaşıyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılDayanamaz yalarsa ne yapcan ya?
Cevap sahibi+1 yıl
Sizde hep banyo önünde banyoda karşılaşıyorsunuz ne hikmetse😁. Oranın da kilidi yok niyeyse😆. Havludan çıkarır ağzına verirse?
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsun ama halen açık kapılı odada yalnız yatıyorsun. Banyo önünde havluyla adama bakıyorsun v. s.
Cevap sahibi+1 yılKocan zaten sana dokunmuyorsa o adamın hayatını niye mahvettin. Evlenseydin bu çocukla o zaten seni seviyor temizleseydi hatasını ya.
Cevap sahibi+1 yılSen bu adamı istemiyon mu? Kaynını yani?
Cevap sahibi+1 yılMecburda olsan onla evlenecektin ama
Cevap sahibi+1 yılTamam bu çocukta sana kalsın işte. Doğru söyle o anlarda uyuyor numarası yaparken bişeyler yapsın istermiydin içinden geçmedimi hiç?
Cevap sahibi+1 yılOnları biliyorum okudum
Cevap sahibi+1 yılUyuyor gibi yaparken sana bişeyler yapmasını ıstermiydin içinden geçtimi hiç diye sormuştum?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar önemli bir konuyu mesajlamı söylemiş. Valla iyice dallas dizisine çevirdin ortalığı sende
Gizli Üye(30-35)+1 yılHehe bende yedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapını kitle
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVah vahhh. inandik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem