Yalvarıyorum cevap verin. Ne olursunuz cevap verin. Zor durumdayim. Bu pisliğe nasil davranayim sizce?

4 yildir evliyim bir oğlum var. Eşimle aramız hep kötüydü çocuğumuz olmasına rağmen sorunlarımiz oldu. onun da benimde hatalarımız oldu tabi. zor da olsa 4. yila girdik. eltimle tartıştım tartışmaz olaydım savunamadim kendimi. Eltim cirkeftir iftiracıdir ve ailede kimse sevmez onu kimse acımaz ona merhamet etmeyene merhamet edilmez çünkü. Eşim benimle olan tartışmasını kayınbiraderime anlattı. Kayınbiraderimde ayağımı kaydırdı çünkü ailede herkes karısını kötü bildiği için beni kötü göstermek istedi. Kendi karısını akladı. Eşime bir abi olupta ''mutlu olun"demedi. onu hep dinledi çünkü karısını aklamak istiyorya eltim kızımın mevludunde benim getirdigim hediyenin aynısını bana iade etti. Kayınbiraderim tabi utancından geberdi karısının pisliğini örtmeye çalıştı. biz yine eşimle boşanma aşamasına geldik ve defada ilahi adalet diye sosyal medyada paylaşım yaptı. Kayınbiraderimden nefret ediyorum. Kaç kez ayağımı kaydırdı çocuğuma acimadi. eltime inat ve çocuğum için sevmedigim adamla evliyim. Maalesef. O köpeği orda havlatamam. Eşim şimdi daha iyi anladı değerimi sevmesm de seviyormus gibi görünüyorum. Mutluyuz eşim önüne bakıyor artik abisini attı beni tuttu ama eltime nasıl davranmalıyim siz olsanız ne yapardınız
Yalvarıyorum cevap verin. Ne olursunuz cevap verin. Zor durumdayim. Bu pisliğe nasil davranayim sizce?