Dün gece dokuz gibi eve geldim koltukta oturmuş tv izliyordu bende elimi yıkamaya gidicektim yanıma gelip bluzumun ense kısmından kendine çekti nerdeydin l. n or. O dedi şok geçirdim kufur etmeye bir karısına o. p diyo ne diyorsun dedim benden başka kime si. tirdin kendini dedi. Alip yere carpti trl u cikardi fotograf gosterdi alıp duvara carpti tel u ama calistigim magazada musteri ve hani vok iyi biri hep de kendisine bahsettim yani ve hani mağazanın daimi musteri ve herkesle samimi sadece öyle yakınlaşma falan da yok yanımda başka calisan bir kiz vardı niye indirim yapmıyorsun güzel kardeşim diye elime boynuma attı babam ayında ki o fotoğraf n alaka nerden onun tel ba geldi. Çok kotu dövdü bugüne kadar anne babam fiske bile vurmadı. Kemerle dövdü ciğerlerini çıkar gibi tekme attı yumruk tokat atti bayılacak gibiydim sadece çantamı alıp çıkmak istedim kapıyı kilitleyip o adamın altına mi gidiyon diye daha çok dövdü ki artık kan çıkarmaya başlayınca durdu. S. ktir git odana yoksa elimden kaza çıkacak dedi her yerim hala ağrıyor ben ne yapağım
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de uyuşturucu kullanıyormuş kokain
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar