Fırat Yılmaz Çakıroğlunu unuttuz mu?

Gerçekten unutuldumu bu kahraman reis? İlk ölüm haberi geldiğinde bile sadece 1-2 kanalda yayınlanması çok acı. Bu vatanın, bazı kahramanları unutması çok acı. Ölüm yıl dönümlerinin unutulması çok acı. Ve en sinirlendiğim olay, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yazılmış " Resilerde Sever" isimli şarkının Recep Tayyip Erdoğan'ın resimleriyle youtube'da yayınlanması çok ama çok acı değil mi sizce? Bu arada asla Erdoğana bişey demiyorum. Ama bir şarkı bir kahraman ülkücü genç için yazılmış, bıraksalardı da o şarkıyı ilk duyduğumuzda Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu gelseydi aklımıza. bir başkası değil... Ha bide yılları heba olan bir gence, yani ona, "o şehit değil, sadece bir cinayete kurban gitti diyorlar" ama doğru değil. Şehit olmuştu. Sonuna kadar haklıydı. Sırf üniversitenin duvarlarına yazılan pis pkk yazılarına karşı çıktı diye, sırf annesi ona okulunu değiştirelim dediğinde, anne ben korkak değilim dediği için şehit edildi. Bana göre herşey planlanmış gibiydi. Polisin onu arabaya almaması, 15 dakikalık mesafesi olan hastanenin ambulansının 45 dakika gecikmesi? Yani çok garip değilmi? Ben bir Ülkücü olarak böyle düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten bu delikanlıyı unuttunuz mu? Unutmayız. Çünkü o tarih okurken, tarih yazdı. İlk defa tanımadığım biri için ağladım... Dediğim gibi siz ne düşünüyorsunuz?
Fırat Yılmaz Çakıroğlunu unuttuz mu?