Bu sefer gerçekten bitti sanırım. Lütfen okuyup cevap verin, çok ihtiyacım var...

sevgilim kpss ye hazırlanıyor ve o kadar çok vakit ayırıyor ki bu çalışmalara abartıyor bi günaydın mesajı bi iyi geceler mesajı atmaya vaktinin olmadığını söylüyor dün gece yeter artık aşkım bu kadar ihmal etmene dayanamıyorum dedim bana aşkım yarın gece bu konuyu ayrıntılı konuşalım dedi. bu gece 11:30 da mesaj attım hayatım konuşalım mı diye birazdan dedi 11:45 de ara aşkım diye mesaj attı(kontörü yoktu) aradım hiç bişey olmamış gibi sanki her gün konuşuyormuşuz gibi davranıyor konuyu açacaktım tam lafı ağzıma tıktı bunaltma beni üstüme gelme dedi bende yüzüne kapattım ve mesaj attım yarın etraflıca konuşalım dedin bugün adını anmıyorsun herşeyden bunalıyorsun istediğin ne moralin bozulmasın diye bişey yokmuş gibi davranıyorum ben bunaldım bi daha hiç konuşmayalım diye bana olur bi de senin triplerinle uğraşamam daha neye sinirlendiğini bile anlamıyorum dedi bende sen neyi anlıyorsun ki uzak dur benden daha aramayacağım asla seni iyi ki sınavın var sanki türkiyedeki ilk sınava girecek kişi sensin yazdım işine bak istediğim işi istediğim zaman istediğim kadar yaparım yazdı bende önceden böyle kavgalar ederken üzülür ağlardım artık hiç bişey hissetmiyorum istediğinde buydu herhalde yolun açık olsun yazdım senin de yazdı bu son mesajım sana asla dönmeyeceğim sakin arama numaran ve mesajların dahil olmak üzere herşeyi sildim telefonunuda yarın yollayacağım yazdım(telefonu bana sevgililer gününde almıştı) aşkım ara diye mesaj attı aramadım cevapta yazmadım aşkım son mesajı tekrar at dedi tekrar attım ararmışın lütfen yazdı aramadım bu ilişkiden adam olmaz mı ne olur bana bi akıl verin bu adam ne yapmaya çalışıyo çok kötüyüm daha öncede ayrılıklarımız oldu ama 24 saat bile sürmedi bu kadar kesin hiç kavgamız olmamıştı

Güncellemeler
+1 yıl
sınava kadar ilişkimize ara vermeyi teklif etsem sınavdan sonra da aynı şekilde olursa bitirsem buna ne dersiniz arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
bitmedi herşeyi konuştuk anlaştık ve 4 gündür eskisi gibiyiz iyi ki çıkışmışım haklı olduğumu söyledi artık bana zaman ayırıyor.. çok iyiyim sağolun dostlar :D
Bu sefer gerçekten bitti sanırım. Lütfen okuyup cevap verin, çok ihtiyacım var...