Tamamen bitti sanırım napicam?

arkadaşlar ben birkac gundur bi cocukla konusuyodum ve cocukla kafamiz baya uyusuyordu tum dusuncelerimiz bakis acilarimiz ayniydi birbirimizi tamamliyorduk yani cok güzeldi ama cocuk birden bire bana yasimin kucuk olduğunu ve yas takintisi oldugunu soyledi ve aramizda sadece 2 yas var? Bu zamana kadar sıkıntı etmedi ve birden bire boyle birsey soyledi ve arkadas kalmamizi istedigini söyledi. Bende benden hoslanmamasina ragmen ve bu dusuncede olmasına ragmen neden soylemedigini ve bunu devam ettirip simdi bitirdigini sorduğumda "ozur dilerim, tam iliski insanisin Şu an sana coktan cikma teklifini yapistirmistim ama surekli aklima yasin geliyo" dedi ve sanirim konusma bitti dun geceden beri konusmadik asiri derece kotu hissediyorum cunku cidden bu kez olacagina inanmistim.. İkimizde ciddi iliski insaniydik ve birbirimiz icindik resmen ama bi anda boyle yapmasi sizce cidden yastan kaynakli mi yoksa baska bir sebep olabilir mi? ve simdi ne yapmam gerek cidden caresiz ve yalnız hissediyorum, onunla konusmak istiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
az önce instagram notlara "sevip te kavusamadigi sey acitir insanin canini" yazmis bende notlara "ah hic sorma" yazdim ya sizce ona yazmali miyim of
Tamamen bitti sanırım napicam?