"işin varsa ya da arkadaşlarınla konuşuyosan ben yazmayım dedim." ah işte bu cevap. tipik ve erkekler tarafından en sevmediğimiz trip atış şeklidir :) Benim kız arkadaşım varken de böyle dedikçe deliriyordum. her trip atışında kendini benden biraz daha uzaklaştırıyordu. Sorununuz tam olarak nedir bilmiyorum buradan yazıldığı kadar değil ayrıntıya inmek lazım. ama biraz rahat bırak erkek arkadaşını. Çok panik yapmışsın gibime geldi. "Zamana bırakmak lazım..." Bi yandan da "önemli olan zamana bırakma değil, zamanla bırakmamaktır." :)
15 Yorumla
Soran+1 yılzamanla bırakan o sanki.miadı dolmuş benim vazgeçmemi bekliyo gibi
Soran+1 yıldün ben de mesajla bitiriyim bari dedim bu şekil canım daha çok yanıyo çünkü.ama mesaja cevap gelmedi.akşam aradı normal konuştuk yine.
- +1 yıl
Mesajla ilişki başlatmak veya bitirmek bana hep saçma gelmiştir. ama içindekilerinin anlatması daima kolay olduğu için şimdiye dek hep mesaj çekilmiştir neyse diyeceğim o ki acele etme belki sana anlatmak istemediği başka problemleri vardır. erkek arkadaşın bitirelim demedikçe sen bitirme bence
Soran+1 yılkafamı karıştırıyo sürekli düşünüyorum seviyo mu sevmiyo mu diye tımarhaneye taşınmama az kaldı bunun yüzünden
En İyi Cevaplar
+1 yılSoğukluk çökmüş içine.
Rutinleştiğiniz de bir gerçek.
Heyecan yok yani şu anda, durgunluk ve gerginlik var.
-Arkadaşlarınla konuş ben yazmim
-Son konuşmalarımız belki, tadını çıkaralım
Gibi cümlelerden kaçınmaya çalış. Az konuş, öz konuş. Alınganlığı da üzerinde çünkü. Pek iyi değil gibi durum, Ayriyetten kendini ezdirmemeni öneririm, gücünü göstermelisin. artık.119 Yorumla
Soran+1 yılsesimi çıkarınca kaçıyo benden.dediğin gibi her şeye alınıyo.normal konuşamıyoz :((
- +1 yıl
sesini çıkar, üzerine gitme. O adım atsın bundan sonra, biraz kendi haline bırak.
Soran+1 yılben arayıp sormayı kestim sürekli onun beni hatırlamasını bekliyorum.eskisi gibi kıskançlıkta yapmıyorum.ne desem batıyo herife ama :((
- +1 yıl
monotonlaşmış. Görmezden gelmeyi bırakmalısın artık rahatsız olduğun şeyleri, kısa konuş öz konuş, sabırlı ol
Soran+1 yılLaf aralarında söylüyorum da anlayan kim.anca bekle bekle diyip duruyo.sanırım bir an önce evlenmek istediğimi filan sanıyo.E parası da yok kendini bana karşı sorumlu hissediyo da ondan mı bu gerginlik acaba?
- +1 yıl
her şey olabilir, tek şeyle sınırlı olamaz. Bence üsteleme artık ve akışına bırak. Tipik doğrularında alkışla, yanlışlarında tepkini göster. Olacağına varır zaten ne olursa olsun
Soran+1 yılacil iş bulup onu unutmaya çalışmak istiyorum artık
- +1 yıl
Eğer böyle bir karar vereceksen bir yerden başlamalısın, gerisi gelecektir. Hayırlısı olsun hakkınızda..
Soran+1 yılBen vazgeçtikten sonra pişman olup geri gelecek buna eminim.Sevgimin ziyan olmasından korkuyorum.Evlenmek istediğim,çocuğunu doğurmak istediğim tek insan :((
- +1 yıl
-Ya onu böyle kabulleneceksin.
-Ya da vereceğin kararın ardında duracaksın.
BAK BU ŞEKİLDE OLMAZ, BEN GİTTİM SEN PİŞMAN OL FİLAN, ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU, ZAMAN GEÇİYOR + FARKINDALIĞINIZ OLMADAN İLERLİYORSUNUZ, AMA NEREYE BELLİ DEĞİL.
Soran+1 yılvalla hiç bir şey belli değil.ben daha net olmak istiyorum.sonuçta daha tanışalı 2 hafta olmuşken parmağında yüzük görmek istiyorum demişti.şimdi bildiğin odun
- +1 yıl
Hızlı gelişmiş her şey :) onun yapısı öyle, hep öyle olur yani değiştiremezsin :)
Soran+1 yılilla başkasını mı bulmam lazım değerli olmak için sevgiyi başkasında mı arıyım nağıyım sadığım ve sadece ondan sevgi bekliyorum ne yapayım bilmiyorumki
- +1 yıl
Adam da kafasının dikine giderse böyle olur ama, senden öncekiler böyle aldatmışsa yani onda sorun var demek ki... bence iyice bir sesini çıkar, baktın olmuyor sen doğru bildiğini yap
Soran+1 yılkaç kere ayrılmayı denedim.ama sesini duymadan 24 saat geçiremiyorum,ondan kopmayı başaramıyorum :((
- +1 yıl
Bu seninle sınırlı bir şey, sabretmiyorsun, bir yerden başlayıp devamını getirmezsen böyle sürer...
Soran+1 yılneyse yurt dışına gidince ben istesem de hiç arayıp soramıcam zaten.o da aramz sormazsa bu iş burada biter.gerçi gidince sana bilet alacam yanıma gel diye diyip duruyo.hatta en son dün sölemişti ama bakıcaz artık
- +1 yıl
Hayırlısı olacağına varır.
Soran+1 yılhaklısın :((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
cocuk sevmiyor galiba ya da iş oraya dogru gidiyor bence sende yavas yavas umudunu kes, ben eskisi gibi olabileceginizi düsünmüyorum sahsen cünkü bende böyle bişey yasadım, kız arkadasım senin gibi yazıodu bende erkek arkadasın gibi cevap veriyordum sonuc ayrıldık
126 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben ona şuraya buraya gidiyorum dediğimde iyi de bana neden söylüyosun diyo.ama nedense kendi her gittiği yeri bana söylüyo.haberin olsun ha şuraya gidiyorum filan diyo.bence de ayrılık sonuç ama ne tam gidiyo ne kalıyo sanırım benle ilgili kafası karışık :((
Soran+1 yılyok ne kusuru ben de gerçekleri görebiliyorum.ama tam kopamıyo da benden :((
Soran+1 yılbana evlilik sözü vermişti,cinsellik yaşadık kısmen,ona para yardımında bulundum bunlar kendini mecbur hissetmesine sebep olabilir mi?
Soran+1 yılayrı şehirlerdeyiz zaten öyle sık yaşama imkanımız yok.ama telefonda da asla konuşmuyoruz cinselliği.
- +1 yıl
durumun benimkiyle cok aynı ya bizde ayrı sehirlerdeydik, yoksa sen :) şaka bir yana cinsellikte yoksaşu anişin içinde o zaman mutlu degildir yani ilişkiden heyecan duymuyordur artık, kopamamasının sebebide tamamen kafasında bitiremedigi içindir eger kafasında bitirirse tamamen hemen ayrılır bence
Soran+1 yılçok birlikte de sayılmayız :))
Soran+1 yılhe benim deli ya :D
Soran+1 yılo zaman böyle bir durumda kızın nasıl yaklaşması gerektiğini de söyleyebilirsin bana
- +1 yıl
söyleyebilirim belki ama eger cocukta benim durumumdaysa senin nasıl davrandıgının bir önemi olmucaktır ki senin anlattıklarına göre cocukla baya ortak yönümüz var, bence cok üstüne gitme cok mesaj atma takip etme yani, yazma o sana yazana kadar bekle, yazınca da soguk davranma normal konus ama cok da sıcak davranma, eger sana karsı hala ilgisi olup olmadıgını ölçmek istiosan da biraz ilgisiz bile olabilirsin
Soran+1 yıldediklerin iyi hoşta bir de uygulamaya geçirebilsem :((
Soran+1 yılya bugün durdum.hatta ilk arayan da yazan da o oldu.ama ben biraz sevdiğimi gösterdimki o da göstersin diye ters tepti :((
Soran+1 yılsana güveniyorum madem onun gibi düşüncelerin :)) soğuk ve hissiz mi konuşayım artık rol mü yapayım :))
Soran+1 yılyok bizimki benden çok emin.sen beni hç kıskanmıyosun dedim.önceden deli gibi kıskanıyodum seni ama artık kıskanmıyorum yanlış bir şey yapmıyosunki dedi
Soran+1 yıl1 ay önce burak ve sevgilisyle dışarı çıktığımı söyledim.burak beni almaya gelecek dedim.iyi dedi :D
Soran+1 yılşöyle söyleyim :) 2 ay kadar önce bana yine soğuktu.onun da faturasını ödemediği için telefonu aramaya kapalıydı.mesaj attım aykutla bulışacam haberin olsun diye.birden bire 250 tl birikmiş telefon faturasını ödeyip beni aramıştı :D
+1 yılÖncelikle şunu söyliyim sen ne kadar anlayışlı, güzel yaklaşırsan o elinin tersiyle itmiş seni. Üzgünüm ki sıkılmış senden :/ Ama bunu unutma senin gibisini bulmak zor olur üzülen sen değil o olsun.İlgi gören bir erkeğe göre çok kalas dediğin gibi.
19 Yorumla
Soran+1 yılHayatına giren tüm kızlar aldatmış.Tek aldatmayan benim.Benim de tek istediğim sevdiğini göstermesi :((
- +1 yıl
Dediğim gibi herkes onun bu huyuna dayanamayıp bırakmış.Sen onun bu hareketlerine rağmen onu seviyorsun, ilgileniyorsun başka bir şey diyemicem. Tek sorun onda sen sıkma tatlı canını
Soran+1 yılilk 6 ayımızda beni kendine bağlayıp gitmesinden korktuğum için sevgimi hiç göstermedim ona.aramadım,sormadım hep o aradı beni.hep normal arkadaşımla konuşuyo gibi konuştum ve ben seni neden seviyorum biliyo musun dedi.çünkü sen beni hiç aramıyosun sormuyosun bunaltmıyosun baskı kurmuyosun üstümde dedi.üstüme çok düşsen kesin sevgim biter senden kaçardım dedi.ilgisiz mi olmak lazım değerli olmak için :((
- +1 yıl
Sen değer vererek onun gözünde basitleşmişsin galiba. Ama bu herkesde aynı değildir bazıları da ilgi görmediği için soğur ve ayrılır. Diyorum ya senin davranışların çok iyi sadece yanlış kişiyi seviyorsun bence
Soran+1 yıl3-4 ay önceki hatalarımı ısıtıp ısıtıp önüme koyuyo anca ya sevmesem gram umrumda olmazdı gerçekten çekilecek kahrı yok
- +1 yıl
Sen de eskiye dönsen biraz? ilgini üzerinden çeksen biraz
Soran+1 yılişte sorunlarından dolayı çok aşırı üstüne düştüm.başı beladaydı.her gün haber almam gerekiyodu sağ salim olduğunu bilmek için.dün sorununu sayemde tamamen çözdü.bugün de ben seviyorum filan diyince daha doğrusu ne desem sert çıktı.ama dediğin gibi geri çekecem kendimi ama bu arada ondan soğur ve vazgeçersem ektiğini biçer :)))
- +1 yıl
Sen kafandatasarlamışsın her şeyi.. İnşallah senin istediğin gibi olur her şey :)
Soran+1 yılinşallah ben ondan vazgeçmeden sevdiğinin farkına varır
+1 yılböyle kalasları neden buluyorsuzun ve niye ısrar ediyorsunuz üstünde ?
117 Yorumla
Soran+1 yılikimiz de az emek vermedik bu ilişki için
- +1 yıl
sen vermiş olabilirsin ama onun vermediği, en azından kalas olduğu yazmalarından çok belli oluyor ama
Soran+1 yılson zamanlarda tüm emek bana ait.ilk zamanlar 6 ay kadar o çok çabaladı.
- +1 yıl
ilk zamanlar zaten hep daha cicim aylarından herşey tozpembe olur, o da öyle davranır ama oltayı atınca artık ya da demiri vurunca eski haline döner bir taraf. Bu da o kişilerden. Böyle biriyle evlensen ne geçecek eline ? Sana saygının s si kalmamış adamı düşünüyorsun. Elde etmeden herşey güzeldir, önemli olan elde ettikten sonraki hareketleri..
Soran+1 yılçok haklısın.ben de bu insanla evlensem sonuç yine ayrılık olur diye düşünüyorum :((
- +1 yıl
yaşından dolayı illa birini bulayım da evleneyim modundaysan çok yanlış düşünüyorsun. Mutlaka sana değer verecek birini bulursun ama bununla asla.
Soran+1 yılyaşımdan dolayı değil kanım kimseye kaynamıyo.ve sürekli onla başla bunla bitir yaşamak istemiyorum.bunla olmazsa daha zorlamıcam kalbimi daha fazla bırakacam aşkı meşki
- +1 yıl
zaten bırakırsan aşkı meşki bulursun layığını. Zorlarsan bir arpa boyu ilerleyemezsin. Şartlamayackasın kendini bir erkek için aniden çıkacak karşına aaa ne güzel sevgili olduk diyeceksin kendi kendine bir süre sonra..
Soran+1 yılyok ya ilişkinin başı gibi olmuyo hiç bir zaman devamında illa böyle şeyler yaşanıp bitiyo
- +1 yıl
senin ona aktradığın elektrik, tavır, yaşayışla alakalı biraz da o. Yoksa herkeste bir ilişki başlar ve sonra biterdi. Yaa senin ona gösterdiğin olumsuz (ona göre) bişey var ya da sen hep antikalarını buluyorsun :)
Soran+1 yılbenim çok hatam oldu.ben bazen agresife bağlıyodum ama önceden.şimdi de o full agresif.eskiden ben alttan alamazdım şimdi ben alttan almayı öğrendim yer değiştirdik sanki
- +1 yıl
konuşmalarında sana veerdiği cevaplara bakaraktan zaten seni kafasından çıkarmış. Sevse öyle cevaplar vermez sana. Sanki devlet memuru gibi bugün git yarın gel gibi takınmış sana.. Önceden de her erkeğe böyle davrandıysan zaten hepsi bir süre sonra kaçar :) önce sen çektiriyosun sonra o sana çektiriyor ve dediğin illa bişeyler yaşanıp bitiyora geliyor olay.
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
ne üzülüyorsun boşver :)
Soran+1 yıldeniyorum
- +1 yıl
oluruna bırak yeter. Zaten sana değeri varsa düzelir yoksa hiçbişey de kaybetmemiş olursun..
Soran+1 yılinşallah bakalım
+1 yılCinsellik konusmak istemiyorsa senin herifin kanaryada ses kısıklıgı var demekki.o yüzden bu kadar sinir yapiyo.mesele çözüldü. Dağılın. :))
12 Yorumla
Soran+1 yılhaha yok kafasında çözemediği başka sorunları var.cinselliği ihtiyaç olarak bile görmüyo o derece durumu vahim.keşke yardım alsa ama almaz eminim sölesem bağırır çağırır o kadar da sakin bir insandıki :((
- +1 yıl
Hmmm hayırlısı be gülüm :))))
+1 yılFazla alttan almışsın
118 Yorumla
Soran+1 yılbence de :((
- +1 yıl
Olay şu onun düşüncesi artık elimde beni bırakmaz peşimde koşar ne yaparsam yapıyım diyor hatta sırf bu yüzden istediği herşeyi yapar korkmadan eğer bazı şeyleri geri istiyorsan ya korkut gözünü ya da bitir bu ilişkiyi ki boş yere mutsuz olma
Soran+1 yıldün gece mesajla bitirdim ilişkiyi.cevap gelmedi hatta bugün akşam üstü aradı bir şey yokmuş gibi soğuk bir şekilde konuştuk.
- +1 yıl
ozaman üzgünüm ama sen biraz geç kalmışsın çünkü o senden önce bitirmiş bile
Soran+1 yılbitirdiyse aramasın
- +1 yıl
bunu bana değilde ona söylemelisin
Soran+1 yılne söylesem bağırıyo kaybetmekten korkmuyo demekki ama ben korkuyorum 1 gün sesini duymasam yapamıyorum :((
- +1 yıl
bitirdiğini söylemiştin bu saatten sonra artık tek çaren kalbine gömmek birgün seni anlayan bir başkası gelip bulucak seni gerçek kişi benim sana tavsiyem onsuz olmayı öğrenmen artık
Soran+1 yılçok denedim bu konuda çok başarısızım :((
- +1 yıl
hergün yeniden denemelisin gün gelicek sen bunu denerken sana yardımcı olucak biriside olucak yanında
Soran+1 yılben başkasını bulunca da beni aldattın demesin hiç
- +1 yıl
bitirdikten sonra hala arayıp sormaması gerekir zaten o saatten sonrada karışamaz sana
Soran+1 yıltuhaf biri ne yapmaya çalışıyo inan anlamıyorum
- +1 yıl
bir erkeğin ne yapmaya çalıştığı anlaışılmıyorsa ya sana söyleyemeyeceği ama bu şekilde yalnış anlaşılabileceği bir durum vardır ki ilişkiyi bitirmek bu durumda e kötüsüdür ama senin durumunda bence gayet açık ve sende doğru olanı yapmışsın bitirmekle
Soran+1 yılilişki devam etmiyo ama konuşmaya devam ediyoz çat pat
- +1 yıl
böylesi daha kötü sen konuşmaya devam ettikce onsuz yaşamayı öğrenmen dahada zorlaşır
Soran+1 yılkonuşmadan da duramıyorumki onu da denedim
- +1 yıl
herşeyi denediğine eminmisin bütün yolları kesmeyi bağlantıyı sıfırlamayı yani sana ulaşamamasını sağlayabileceğin her yolu denedinmi he tabi bu arada sende ona giden her yolu ellerinle kapatım hiç bir şekilde açmamayı
Sağlık konusunda 425 cevap paylaştı. net ol! kelimesine davet et ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılne desem sesi değişiyo.sakin ol diyorum çok gerginsin diyorum.ben sakinim sen kuruyosun diyo :)
Soran+1 yılaynen öyle insanlar kafalarında bişiler kuruyo ve sözleri farklı algılıyolar.seni seviyorum diyorum teşekkür ediyo yaman gibi :D
Soran+1 yılsağol :))
+1 yılOlur böyle vakalar.fazla üstüne gitme herifin
18 Yorumla
Soran+1 yılbi de bana soru sorma diyo ya :)
- +1 yıl
Haşin erkekmiş :))
Soran+1 yılona ben bir pençe atarsam haşini görür.gerçekten berbat günler yaşadı diye alttan alıyorum ama dur bakayım nereye kadar.
- +1 yıl
Bi ara pencele o zaman.belki vahşice sewilmek istiyordur:))
Soran+1 yılaramızdaki dayalog koptu iyice.eskiden kendini rahat hissettiin tek kızın ben olduğumu sölüyodun yine öyle hisset rahat ol diyorum rahatım zaten diyo.öküz sev ve hissettir diyorum daha anlasana :))
- +1 yıl
Belkide baska sewdigi bir kadin var ve iliskiyi senin bitirmeni istiyor
Soran+1 yılsevdiği varsa sittirsin gitsin o zaman
- +1 yıl
Bilmiyecegim
sizin yaş kaç ? özellikle adamın ?
26 Yorumla
Soran+1 yılben 28 o 29
- +1 yıl
arkadaş daha büyüyememiş , sizden küçük kuzenim evlendi bu yaz , adamın ne olduğu belli , işi gücü var , kızla ciddi düşünüyordu evlendi , bu tarz triplere girmedi , yok seni seviyor muyum bilmiyorum falan , sen ayrı bir olaysın zaten , bak 18 yaşındaki adamdan tavsiye alıyorsun 29 yaşında bir adam için :) ağlanılacak durumdasın , babam o yaştayken 3 yaşında oğlu vardı :)
Soran+1 yıltamam bekle intihar edip geliyorum madem durum o kadar vahim :))
Soran+1 yılben 7 seneden beri ilk defa birini seviyorum.ayrılığı kolay atlatabilen bir bünyem yok ne yazıkki.düşünsene en güzel yaşlarım yapayalnız geçti önceki yediğim kazıktan dolayı kimseyi sevemedim 7 sene sonra kendime gelebildim anca :((
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar