Sevdiğim adam sabırlı ol bekle diyor neyi beklicem ben ya?

Sorunları vardı 1 ay boyunca beni itti kaktı bir şey demedim alttan aldım.Beni seviyo musun dedim bilmiyorum dedi alttan aldım.Sorununu çözmesine yardımcı oldum.Az önce facede yazışıyoduk her zaman iyi anında da kötü anında da yanındayım ben mutluyum sen de ol dedim az önce. biliyorum teşekkür ederim dedi.Geç yazıyodu işin varsa ya da arkadaşlarınla konuşuyosan ben yazmayım dedim.senin niyetini biliyorum ben laf sokuyosun dedi.Ya yok öyle bir şey benim de arkadaşlarım var senin de olacak elbet rahatsız etmeyim diye söylüyorum dedim.Hem bir kaç güne yurt dışına gideceksin bunlar belki de son konuşmalarımız tadını çıkaralım dedim.Ya ne kadar kasıyosun kendini ben seni ararım yine de dedi.eskisi gibi olalım dedim ya biraz sabırlı ol beklemeyi öğren dedi.Sevdiğini söylemeyi geç canım bile demiyo.Ne olacaz biz böyle :((
Güncellemeler
+1 yıl
Elbet kalasların da zaafları vardır değil mi?Cinsellik demeyin.Cinselliğin C'sini duyduğu an konuyu değiştiriyo.Sevgi,cinsellik vs. konuşmak istemiyo.Ne yapmalıyımki kalas ruhu okşansın ;)
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen aldatan kadınları anlıyorum inanınki ama hepsini değil bazılarını..
Sevdiğim adam sabırlı ol bekle diyor neyi beklicem ben ya?