Soru cok net.. hic böyle bir durumda bulundunuzmu?!
hadi bakalım cevapları bekliyorum...
benden +1 size gelsin :)))
hadi bakalım cevapları bekliyorum...
benden +1 size gelsin :)))
evet oldu... bir defa öyle sadece aşk meşk le olmuyo bu işler .. bir defa dengi dengine olcaksın hatun... benzer kültürel yapı benzer aile yapısı benzer baba meslekleri, işçiyse işçi memursa memur gibi... ya mesleklerimizi söylemeyim öyle düşük gelirli falan değil gayet iyi mesleklerimiz vardı ama aile yapıları ve yetişme tarzlarımız farklıydı... çok hoşlanmama rağmen azcıkta sevmeme rağmen kalp değil hatun mantık işledi, çok şükür...
Vazgeçmek benim karakterime uygun değil.
Öyle bir şey demiyorum, onu sen bana yakıştırıyorsun.
Vazgeçmem diyorum ama sevmekten.
Sevmesine de müsaade etmem.
Vazgeçmediğim şey şahıslar değil duygulardır.
Farkındayım, süslüyorum sadece senin demek istediklerini :)
Oldu 2 sene once cok seviyordum ama o sevmiomus demekki benden yapamicam seyleri beklediyi icin ayrildim hicte icim acimadi acidi ama aslinda bilmiom :)
Sevdigim cok zor bir adam bunun farkinda
Ama ben bununla bas edemem diyip cekilmedim
Simdi kzandim he arada oluyo ama alistim vazgecmem
Cevap
22Cevap
Evet çok seviyordum, evet o da çok seviyordu, evet çok mutluyduk ve evet o benden benim yapamayacağımı istiyordu, onu dünyanın en mutlu kadını yapmamı.
Belki bu son olgu gerideki hepsini bitirdi. Ben durgun olduğum zaman ondan soğuduğumu düşündü ama aslı onun geleceğini düşünmemden durgun olmamdı. Kafamdaki denizim hiç durulmadı, hep dalgalı. Tek sarsılmayan şey aşktı fakat onu da dalgalar aldı.
Bu kız bana bakmaz deyip vazgeçmişliğim olmuştur :)
:D :D bende durum o kadar kötüki ben kimseye göre değilim diye başlatamadım bile o süreci :((((
böyle demektense farklı dünyaların insanlarıyız demek daha mantıklı
bu yüzden güzellikten öte huyu bana benzeyen kızlar diyorm
Zamanımda çok farklı olmamıza rağmen orta yolu bulurm diye kapalı kızı sevdm 2 senemi harcadım. pişman değilim ama değişmemi beklemesi beklenti ise değişmem ,değişmediğim için bitti.
Beklentileri derken neyi kasteddiyorsun maneviyse eger bu durumda bulunan bir kişinin kesinlikle özgüveni yetersizdir açık ve net
sen aşk konusunda çok dertlisin yaa hep aşk sorusu :D:D takma böle şeleri kanka hayatını yaşaa
hmm doru diyosun bide bu soruyu erkek sorsa bir allahn kulu cevap vermezdi :D:D
öle oluyo erkekler burada en güzel cevaba kız düşecekmiş gibi cevaplıyolar biriisini tavlayabilmek için çok basitçe buda ya asdaskdjasd kızlar b.k yazsn erkeklern mantıklı sorusundan çok cevap alıyo
şimdi beni g.t mü ettin yani kenedence ben erkeklerede cevap veriyorum ama bende çoğunlkla kızlara veriyorum ama tavlamaya çalışmam zaten çok var buradan birine ihtiyacım yok maksat muhabbet
benm onu yazmamdaki amaç bir kızla muhabbet değil ki çelişmedm anlıcağın demek istediğim çokta fifi gibisindendi hani genelde saçma cevaplar veririm zaten direk terslerler :D:D muhabbet edicek olsam g.tlerini yalarım yalakalk yaparım gelenede gelme demem tabiki asduıasdh :D:D
sende hiç bişeyimi beğenmiyosun ya ne dedysem beğendiremedm gerçekçi konuşuyorum millet yannş anlıyo mk asdjsd :D:D
yaa tarzım böle napim kötü niyetli değilim sadece umursamazım sanırım
sağol yaa anlayışlı insan olursa karşmda iyi oluyo :D:D
ahahadadasjkhjk iyi piskolojim sadece eğlenmeye çalışıyorum valla :D
sağoll sen pek eğlenmiyon sanırım ama sanada iyi soruşmalar
senn gibiler derken küfür gibi oldu lafını geri al asdad :D
ben sanki sanada daha önce bişiler demişim gibi geldi yaa resmn hakkında :D dediysem özür dilerim iyi insanları kırmayı sevmiyorum dasdajda :D:D
yok bee sana öyle bir yorum yapmadm mı yannş mı hatrlıyom ::DD:D
ahaha süper olmuş olsa bile ilk defa senden özür dilerim asdasjhd
yaa şaka şaka ben sana bişi dermiyim hiç sen sorulara bak çok güzel sorular varr
Evet oldu. Bulunduğu ortam içerisinde çok popüler birisiydi bende sessiz sakin bir insanımdır. O yüzden yanına yaklaşmadım. Yol yakınken unutayım dedim. Tek ortak yanımız piyano çalmaktı zaten piyano kursunda tanışmıştım
oldu. isteklerine cevap veremem diye teklifini bile yapmadığım çok kişi oldu.
+1 deyince ottoman geldi aklıma :) o diyodu bunu hep :)
yok öyle bir vazgeçmişliğim.
:)) yaz tabi hepinize +1 gibi şeyler yazılınca o geliyo aklıma amann zaten çıkmış gitmiş siteden :)
evet iyidi ya neşe kaynağıydı bence otto
o da iyi benim gözüme en çok otto takılıyordu o da gitti bakalım bundan sonra kim takılacak :)
:)) iyidi iyiydi :))
olduu iyi akşamlar :)
bnerden bilebilirim ki ? ama umarım gelir :)
:)) et bakalım belki kabul olunur :)
olmadı artı bir ilişkim yok öyle bir düşünceyede kapılmam beklentileri büyükse küçültcek ya da doğruları anlicak yoksa zaten o büüyük beklentileriyle hayatını kendi karartır.
olmadı. bencil oldğumdan bunu düşünmemiştim bile bugüne kadar.
Oldu.
Param yoktu işim anca geçindiriyordu.
Özetle parasız saadette özgüven de olmaz , şu resmini de düzelt .
agresif bir kızdı benim gibi sakin biriyle olmaz diye düşünüp hiç soylemedigim oldu
Olmadı, olmazda çünkü iyi tanır ona göre çıkarım. Haddimi bilirim ben. Davul bile dengi dengine ;)
se saçma ya isteyince karşılayamazsan o zaman ayrılırım daha istemeden neden ayrılayım :D
Zengin kız,fakir oğlan edebiyatı evet oldu...
O tür insanlara guvenemem ki ben
Oldu. Hiçte pişman olmadım
benim olmadı ama bana çok oldu :/
yoo cok da yüksek değildir aslında
olmadı
Olmadi cok sukur.
Olmadı hiç.
Olmadı.
Hiç o kadar sevmedim
Olmadı hic.
hayır olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?