Erkek arkadaşım ile konuşuyorduk 8 aydır beraberiz her neyse midemi bulandirdi fotoğrafı alta bırakıyorum sizce haksız mıyım? Ne demek bu ya iğrenç değil mi?
Böyle pis insanlarda ne buluyorsunuz ben kızların yanında yemek yemeye bile çekiniyorum ağzımız kapalı rahatsız etmeden yiyoruz böyle mallar var birde şunu da itiraf edem ben tuvalete girdi mi elini yıkarım küçük su dökmeye gittimdede ama diyer hem cinslerim su doktunde elini yıkamıyor genelde %90 hepde saçı bakımlı güzel giyinimli görünenler herkes değil ama genelde hepsi pis böyle 😂
Seviştin demedim ama sevişmeyle ilgili şeyler illaki konuşuyorsunuzdur bizde flört yaşayıp sevgili olduk en sizin kadar bı işleri biliriz tamam yaptığı aptalca ve gereksiz ama tiksinilecek ayrılacak kadar da abartma buradaki atıp tutan geri zekalıların gazına da gelme inan çoğu senin sevgilinden çok daha iğrenç şeyler yapar ve söyler
Seher yeli kız Sen de yarınlarını aldın demek Aldın da girdin dalgalara Hedef liman haydi dayan Boranlara Kömür gözlü kız Sen de sevdalara düştün demek Düştün de daldın yangınlaraa
Yani soyle bisey soyleyim sana sizi ayirmak gibi bir niyetim yok ayrilsaniz bana hic bir faydasi olmaz ama sen 23 sun o 27 bu yasta etrafimizda bir suru evli cocuklu insan var bunu insan değil bir kiz arkadasina kimseye soyleme ya bu cocuk akli dengesi yerinde değil ya da seni kaybetmekten korkmuyo
En İyi Cevaplar