Her şeyden herkesten soğudum ?

hayattan öyle bir soğudum ki anlatamam ya. hiç bir şey yapasım gelmiyor artık. istediklerim olmuyor hiç. bu yüzden herkes suçluymuş gibi hissediyorum aslında bende var sıkıntı. çok safım bir de galiba beyinsizim sanırsam. hiçbir istediğmi kendim yapamıyorum ailem yapıyor hep. :( aşırı derece de içime kapanık ve utangacım bu yüzden de arkadaş ortamım yok. 4 ya da 5 kişi falan var. kız çevrem hiç yok.. 24 yaşındayım daha hiç sevgilim ya da kız arkadaşım olmadı. bu yüzden de hiç bir şey yapasım gelmiyor psikolojim bozuldu baya bir sanırsam. sürekli uyumak istiyorum. hiç uyanmak istemiyorum. bomboş yaşadığımdan dolayı galiba. bıktım artık bu hayattan resmen ya. insan kendi ailesinden soğur mu ya. ben soğudum. :( :( :( bazen ailem arkadaş çevrem millet daha doğrusu dalga geciyorlar benimlen. kendimi aşırı derece de ezik salak ve benzeri gibi görüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
galiba hep acele ettim. hep yapması gereken çok şey olduğunu hissedip, hiç bir şey yapmak istemeyen biriydim. galiba hep acele ettim. hep yapması gereken çok şey olduğunu hissedip, hiç bir şey yapmak istemeyen biriydim!!!
Her şeyden herkesten soğudum ?