Sizi seviyoruz ( ama simarmayin )
Kadınlar neden değerlidir?
Sizi seviyoruz ( ama simarmayin )
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekten daha narin daha düşünceli daha merhametli toplumdaki önemi büyük anne olmayacaksa bile ana iç güdüsü taşır her kadın var etmeni kudreti kadinda yok etmenin ki erkektedir o yüzden kadın herşeyin kıymetini bilendir herşeyin kıymetini bilenin kıymetini bilen erkek ise adamdır. Çünkü asıl maharet yok etme kudretini kullanmak değil bu güce sahipken usul usul var etmek var edene saygı duymaktır. ...
Narin evet
Düşünceli hayir
Merhametli hayır
Var etmek?
Her şeyin kıymetini bilme hayır
Narin olmanız zayıf olmanız benim için yeterli değil..
O şahıslar gelip geçti üzgünüm 😊
Ben bahsettiğiniz malum şahıslarla tanıştım
Ve gözüm açıldı diyebilirim
Yukarıda yazdıklarımı da tamamen önyargısız nesnel bir şekilde yazdım
Artık kime ne kadar gerekiyorsa o kadar değer 😎👍
Anatomik. yapi olarak daha nazik bir yapiya sahip olduklari konusu arastirilmali. Bunun yaninda hormonal durumlarda var tabi ki.
Tamam zayıfsiniz bu sizi değerli mi yapar
Bide mesela evlenme teklifinde erkek diz çöker neden bununla bir ilgisi var mı
Nezaket kurallariyla bir alakasi var konuyu bize. tasimak. istemem amaa kadinlarinda. erkeklere karsi nezaketleri soz konusudur. herseyi gecelim kucuk detaylar vardir. dans sirasinda. erkek. kadinin belinden tutar kadin ise adamin aslinda yaptiginiz bu nezaket davranislari sizi kucultmez. bir kadinin size olan saygisini guvenini yukseltir. ayrica bir kadinin ya da cocugunuz vs oldu bu davranislari yaparak hayatinizda olan kadinin degil olmayan kadinlari etkilersiniz.
o kadin size. guvenmesi bile birsey aslinda
Bazi kadinlar hepsi degil zaten erkeklerinde hepsi nezakette bulunmuyor ya. erkeklere guzel gozukmek icin onca bakim vs yapiyorlar. ağda niye yapsinki bir kadin ondan bir parca killi bacak vs dolassin. ama nedir erkeklerin rahatsiz olacagi seyleri duzeltmeye calismali sonucta erkek etkilenmiomu bunlardan kadinin da. etkilendigi hussular sizin yaptiklariniz iste
Teşekkürler gayet iyi açıklamissiniz
Peki erkeklerde değerli midir?
insanlar değerlidir. aslinda degersiziz hemen yasayip oluyoruz. ama basitcene dunya gozuyle dusunelim tamam. Degerli olan sey karsisindakine deger verendir diyim. Yani kadin olsun erkek olsun biz bazi seyleri insanlik adina yapmaliyiz , kural kondu diye yaparsak icten olmadiktan sonra biyerde ipler kopar. ya da zoraki cevre baskisiyla yaparsak yalan yanlis yapilir. Birinin icinden iyilik, nezaket, karsisindakine gercekten deger verme ilgi gosterme saygi bunlar ictenlikle geciyorsa ve karsidaki kisi de bunun kurallar disinda o kisinin icinden geldigi icin yaptigini fark ediyorsa orda degerden fazla sey konusulur.
Yani her şey karşılıklı sevgi ve saygı üstüne temellendirilmiş
Biz o hareketleri yapınca bizde karşı tarafta daha değerli hissedecez
Biz erkeklerin hayatında her zaman kadınların değeri olduğu kadar biz erkeklerinde erkek olarak insan olarak böyle nazik kibar hareketleri düşünceleri olduğu için.
Tamam değerli diyorsun ben nedenini soruyorum
Bizim nezaketimiz diyorsun tamam da onların değeriyle bir alakası yok
Sen ne düşünyorsun
Ben öğrenmeye çalışıyorum hani bir değerleri yok
Değer vermelisin saygı duymalısın. Karşılaıştığın kadınların yeriinde mutlaka seninde annen kuzenin ve kardeşinde olabilir bir gün yer verilmesi gereken başkaları tarafından saygı gösterilmesi gereken.
Katılıyorum tabiki
Ben sadece nesnel bir şeyler elde etmeye çalışıyorum
Ne gibi mesela
Yukarıdaki gizli bayan bana istediklerimi verdi
Kültürümüzde töremizde ve dinimizde hep el üstünde tutulmuşlardır ve gerçekte odur biraz narin daha zayıf kırılgan bir yapıya sahipler
Cevap
2Cevap
Kimse kimseden degerli degil. Ataerkil yapida kadin narin bir cicek olarak algilaniyor. Toplumun yanlis bir algisi bu. Bu gibi seyler olmamasi icin feministim. Feminizm tamamen bunlara karsi cikiyor. Ama insanlar anlamak istemiyor maalesef. Bunlari savunan feminazi aptallar yuzunden hepimizi boyle saniyolar..
Kadın olmasa hayat olmaz şimdi diyceksin erkek olmasada hayat olmaz ama bunu sırf çocuk doğurmakla bağdaştırma. Kadın yoksa düzende olmaz
Tamam erkekte olmasa düzen olmaz bu konuya girmek istemediğimi belirttim
Ben sizin neden değerli olduğunuzu soruyorum
Güç işleri falan ama konu bu değil
Konu bu değil
Ataerkil bir toplumda yaşadığımız için erkeklerin daha çok söz hakkı olduğu ve daha güçlü olduğu düşünülüyo bu yüzden kadınların daha kırılgan, korunup kollanılmaya ihtiyacı olduğu sanılıyo bence olay bu
Ben bana yer verilmesini beklemiyorum istemiyorum da
Bütün kadınlar değil bazıları kadın oldukları için değerlidir nedeni olmaz bunun
bankamatikler değerlidir
Narin yaratılmisiz ondan
Fedakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar